Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pathenon

Hamza'nın 3 kupasını abartmayın Fenerbahçe'nin aşırı kötü olmasından Beşiktaş'ın da kazanma alışkanlığını kaybetmesi nedeniyle kazanıldı
    Galatasaray'ın oynadığı maçları izleyin birçok maçı kötü oynayarak ve skorun üstüne yatarak kazanmıştır

Emeğe saygı duymak önemli,adam 11. haftada gelip berbat giden bir takım devraldı,her maçta atak oynayıp 4-5 atmak istemez mi, ama önce takımı düze çıkarması gerekiyordu ve bunu en iyi şekilde yönetti,adamlığıyla oyuncuların güvenini kazandı, bu sende de fair play denen olay çıktı hiçbir isteği yerine getirilmediği gibi basına hep Hamza hocayı yem etmeye çalıştılar.Bunca şeyden sonra hala emeğe bu kadar saygısız olabiliyosanız ne deyim,
    Madem skora yatan başarınca sayılmıyor, siz bu sene hiç boşa uğraşmayın hermaç en fazla attığınız 1 gol ve o golün üstüne yatıyorsunuz, ayrıca teknik direktörünüz tambir Anti Hamzahoca,o güzelim kadroyu dengesiz ve değişik tavırlarıyla kendinden soğuttu,Koskoca rvp krasic gibi eriyip gitmek üzere sayesinde..
    Velhasıl konuşulacak çokşey var ama kısa kesmek gerekirse,yine başarılı olanı cezalandırma geleneği devam ediyor,bu kafaylada biyere varılmaz,berbat teknik direktör deneyimlerinden sonra Hamza hoca veya Fatih terimi geri getirmeye çalışacaklar olay bu kadar net...

• Hamza hamzaogli kendiynin oglidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadroyla kim şampiyon yapacak takımı merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Yönetim neyi doğru yaptı ki , bunuda doğru yapsın. Yazık ki kulüp böyle beceriksiz bir yönetime emanet.

Galatasaray Spor Klübü, Galatasay Liselilerden kurtulmadıkça bu süreç böyle devam eder. Klüpte aynı şeyler 4 senede bir periyodik olarak tekrarlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

- Yönetimin transfer yapmamasına tavır koymayıp, elinde ki çöpleri şampiyon kadro diye savunan,
    - Basiretsiz yönetimin Melo, Telles, Amrabat ve Bruma'yı (ne hikmetse hepsi yabancı !) göndermesine ses çıkarmayan,
    - Sözde tasarruf için yabancıları gönderip, (yersen) kadroda ki çöpler yetmezmiş gibi JPK ve Bilal gibi gereksizleri transfer ettiren,
    - Tasarruf olsun diye Sabri ile zamlı sözleşme yenileten,
    - Umut'u sözleşmesi otomatik uzamasa bile yeniletirdim deyip, takıma katkısı %0 olan adamı antremanlarda ve maçlarda %100'ünü veriyor diye savunan,
    - Sabri ve Umut'u sürekli oynatıp, bunları hala futbolcu zanneden,
    - Dursun Özbek yönetimine tam uygun küçük düşünen, basiretsiz yönetimlerin, küçük teknik direktörü,
    - Kadro kurma ve taktik özürlü,
    - Yerli sevici,
    - Bizlere 1 yıldır doğru düzgün bir maç izlettirmeyen,

(Kişiliğine, adamlığına lafım yok ancak) Hamza hoca gitti diye üzülecek değilim. Yolu açık olsun ...

Gelen gideni aratmaz. Çünkü GS takım kadrosu tarihin en kötü kadrosu. Bundan daha kötü kadro kurulamaz. Takım dersen hangi taktikle, ne oynadıkları belli olmayan rezil bir futbol oynuyor. En kötü bu şekilde devam ederler ...

imzamı atıyorum altına.

Çok doğru

• Hamza hocayı mumla arayacaklar , buraya yazıyorum.

• Hamza Hoca denge denge diye tuturdu, takım içi dengeleri koruyayım derken klüp içi dengeleri bozduğunun farkına bile varmadı. Şimdi Umut'unu da alsın giderken mümkünse.
  • biz pereranın kovulmasını beklerken olan gariban hamzaya oldu elin gavrunua dünyanın tazminatını verirler zor kovarlar biz kendi insanımızı acımadan hemen harcarız adam alexin aldığı prim kadar bile maaş almıyordu cimbomdan darısı fenerin başına
  • Galatasaray Hamza hocayı çok arayacak gibi hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

biz pereranın kovulmasını beklerken olan gariban hamzaya oldu elin gavrunua dünyanın tazminatını verirler zor kovarlar biz kendi insanımızı acımadan hemen harcarız adam alexin aldığı prim kadar bile maaş almıyordu cimbomdan darısı fenerin başına

2 milyon dolar kemiksiz alıyordu gariban hocamız :(

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

Hamza hocanın takımdan ayrılması bile gs nin geçen yıl nasıl ve hangi yöntemle şampiyon olduğunu gösteriyor. Eğer gs sahada ve Hamza hoca sayesinde şampiyon olsaydı gönderilmezdi kredisi olurdu. Bütün gs liler biliyor ki geçen sezonki şampiyonluk saha dışında elde edildi. Ve Hamza hocanın bunda payı yok.

fatih terim de şamp. oldu gönderildi hemde kaç kere
    luçe de öyle gönderildi..
    hamza hocada öyle gönderildi..
    (ancelottide CL aldıydı gönderildi vs)
    ee noldu şimdi
    hepsi saha dışındami şamp. oldular?

neden bu bjk taraftarı bu kadar ağlar?
    tanıdığım tüm bjk lı taraftarlar
    yendiklerinde çok iyi oynamışlardır, şamp. olcaklardır.
    yenildiklerinde ya şikeye bağlarlar ya digiturke yada hakeme
    ama tümünüz böyle yeminle!

• quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

biz pereranın kovulmasını beklerken olan gariban hamzaya oldu elin gavrunua dünyanın tazminatını verirler zor kovarlar biz kendi insanımızı acımadan hemen harcarız adam alexin aldığı prim kadar bile maaş almıyordu cimbomdan darısı fenerin başına

2 milyon dolar kemiksiz alıyordu gariban hocamız :(

ben inanmıyorum ama eğer öyleyse helali hoş olsun prandelliye, manciniye ne tazminatlar ödendi en kötü yerli hoca en iyi yabancıdan daha iyidir yabancıların bize hiçbir faydası yok futbolu anlayana kadar lig bitiyor avrupada şamar oğlanı oluyoruz onlar tazminatını alıp umurlarında ile olmuyor başarısızlıkları...

• Zaten takım sampiyon olsada olmasada hep bir borc bataginda her yıl kapisina kilit vurulacak gibi. Kalkip embesiller gibi oynayan futbolcu izleyip sampiyon olacağımıza hic olmamak daha iyi. Insanlara çile cektirmenin anlami yok sonucta. Bundan sonra gelecek adamda anca hamza kadar kotu futbol oynatir zaten cokta sıkıntı etmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Allah aşkına şunun tipe bakarmısın kahve önlerindeki tombalacılardan ne farkı var bunun

• Bu olaya nasıl sevinebiliyorsunuz anlayamıyorum. Adam transfer istedi beceriksiz yönetim yapmadı. Hamzayı bundan sonra çok arayacaksınız çook
  • webmastr_99 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam bazıları şu an havalara uçuyor , istedikleri oldu Hamza gitti. Bundan sonra görecem ben onları
  • Adamlar başarılı-winner hocayı gönderdi ya

• Galatasaray yönetimi, takımın "Zayıf" bölgelerine takviye yapmak için ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.
  • Sizin yönetimde gerçekten akıl yok.Sorunu hep hocada arıyorlar.Şu takımdan Sneijder,Muslera,Podolski'yi çıkar Anadolu takımından farkı kalmaz.Adamın elinde futbolcu yok.Şampiyonlar liginde onu yeneceğiz bunu yeneceğiz diyor.Galatasaray eğer bundan önce yaptığı yeniden yapılanmanın üstüne her yıl 1-2 tane sağlam adam alsaydı şimdi çok farklı bir yerde olurdu.Tam tersine elindeki adamları gönderdiler.Şu an hazine bile bulsanız bu takım artık 2-3 yıldan önce düzen tutmaz.Eldeki adamların sözleşmesinin bitmesi lazım.Yoksa Mourinho gelir Hamza gider sonuç değişmez.

• Yılmaz Vural bunu beğendi.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.