Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetimdekilerin gitmesi gerekirken yanlış kişi gitti bence. Adam elindeki kadronun değerini biliyordu. Umut takıntısı olmasa iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza hocayı şu saate intihar etmektir. Bu yönetim sene sonunu zor görü
  • hepsi tamamen aldatmaca ve gündem değiştirme
    hatırlayın geçen seneyi gs dökülüyordu her maçta 4 yiyordu.
    2.yarının başında ak-saraya çıktı sihirli el değmişçesine şampiyon oldu
    hamza hoca yoklukta iyi oynatıyordu
  • Beyler mustafa hoca gelecek deniyor doğruluk payı varmı?

• yazık oldu adama çok ararız onu

• "Galatasaray bir şehzadesini daha boğdu. Galatasaray'ın geleneklerinde bu vardır. Koltuk sevdasına düşen bazı kişilerin başka hesapları vardı ve bunun sonucunda Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı."

"Hamza Hamzaoğlu'nun dünkü antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamadan kulübün iletişimcilerinin haberi yoktu. Galatasaray'ın kurumsal olduğunu iddia eden kişiler için son derece rahatsız edici bir durum bu."

"Hamzaoğlu'nun söylemleri yönetimi rahatsız ediyordu. Düşünceleri şuydu; 'sen bizi taraftarla karşı karşıya getiriyorsun."

"Özellikle Umut Bulut ve Niasse konusundaki sözleri yönetimde rahatsızlık yarattı. 'Umut Bulut gol atar, atamaz' diye bir şey yok. Galatasaray'da forvet oynuyorsan gol atacaksın."

"Niasse, Akhisar Belediyespor için iyi bir futbolcu olabilir ama Galatasaray için doğru bir tercih değildir. Dolayısıyla 'Niasse'yi sosyal medya yüzünden alamadık' sözleri çok mantıklı değildir."

"Fatih İşbecer 'Hamzaoğlu ile yollarımızı dostça ayırdık' diyor. Tekme tokat ayrılacak değillerdi herhalde! Bu masallara kimler inanıyorsa inansın."

Bülent Timurlenk

• Adamlar resmen kulübü çiftlik yaptılar. Kulaksız herifler

• Bence geç oldu, adam çok başarısız değil doğru tebrik ediyoruz fakat Galatasaray olarak bizim vizyonumuz dengeden öte umut buluttan büyük diye düşünüyorum

Yönetimde bu arada istifa etseydi çok güzel olurdu

Bu sezonu zaten gözden çıkardık gibi bişey her konuda ortada kaldılar yazık oldu
  • MARCELO BIELSA ZU GALATASARAY
  • Bu denizli en son ne zaman hocalık yaptı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

Denge bozuldu

Dengeler zaten hamza'nın umut bulut açıklamarı sonrasında bozuldu..

Kendisi bozdu dengeleri ben açıklamayı okur okumaz twitterdan yazmıştım zaten
  • Arkadaşlar bir kısmın kafalar güzel mi?

Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanıyordu yazmadan önce 70'lik rakıyı dikip mi yazıyorsunuz?

-Hakan Balta önlibero pozisyonundan haberi yok bu adam oynatıyor
    -Sneijder ön ileri merkez oyuncusu (CAM) bildiğin önlibero onyadı
    -Sneijder ön ileri merkez oyuncusu (CAM) bildiğin sol kanat oynadı,
    -Umut Bulut top sürmeyi bırakın, top kontrolü 45 dakika sürüyor adam kanat oynadı (Sinan Gümüş neden değil?)
    -Sinan Gümüş oynasın diye Bruma gönderildi Sinan Gümüş nerede?
    -Jose Rodriguez çatır çatır oynuyor ama ne yaptığı belli olmayan Bilal oynuyor. Şaka mı?
    -Jem Karacan'a bırakın 700.000 Euro vermeyi, adam üstüne ben vericem para oynatın beni dese oynatılmaz neden transfer edilmesini istedi?
    Madem istedin sen kendi aldırdığın adamı neden oynatmıyosun?
    .
    .
    .
    Uzar gider bu liste

Ya demeçler?

-"Keşke herkes Umut gibi mücadele etse koşsa".
    1-Golcünün işi gol atmak koşmak değil
    2-Koşmak bir yere varıyor mu? varmıyor anlamsız gereksiz rakibe tehdit oluşturmayan koşular adam onu bile akıl edemiyor.
    3-Attığı gollere bakın adam kale çizgisinden bile zor atıyor, orada bile direğe çarptırıyor.
    4-Muslera ve Sneijder olmasa önceki senelerde Umut'un 3-5 golü ile ne kupası alınırdı?
    5-Forvet gol atmayıp koşacaksa sokaktan zenci afrikalı saat satıcılarından birini alalım hem zabıtalardan kaçmaktan antremanlıdır, hem Umut kadar koşar hemde 1000 TL'ye oynar.
    .
    .
    .
    Uzar gider bu liste

Bitti mi? Tabiki hayır

-Bizim amacımız lig açıklamaları, yok efendim ŞL maçını değil önümüzdeki Rize maçını düşünüyoruz.

Arkadaş sen ilkokul takımımı yönetiyosun, Akhisarı'mı, GS'yimi? Şakamısınız? Liseli GS'liler bir baksın GS'nin kurulma amacı nedir? Yabancı rakipleri, Avrupalı rakipleri, Dünya takımlarını yenmek. Sen o çapla Akhisara dön.
    .
    .
    .

Bitti mi? Tabiki hayır.

-3 kupada 3 kupa.

-Arkadaş zaten bu takımı teslim aldığında sonuncu muydu? Önceden 4 yiyoduk Avrupa'da. Haklısınız şimdi Avrupa'da değil Rize'den 4 yiyoruz Teşekkürler Hamza Hoca.
    -Bitmiş bir BJK ve İsmail Kartal vebası olan bir FB yi geçerek alınan bir şampiyonluk mu büyük başarı?
    -Bizim geçtiğimiz FB gidip bitmiş Shakthar'dan kaç gol yiyor şimdiki kadrosu ile? O zamanki daha kötü kadrosu ile geçmek mi başarı?
    -Ayrıca elinizi vicdanınıza koyun..Maçları izleyenler itiraf etsin..Nasıl bir şans vardı yanımızda? Rakiplerin boş kale dışarı atmasımı, mücize denecek kaçırışlar ile 1-0 galibiyetler..

Dedik ki kralız 3 kupalı teknik direktör..Bitik Benfica geldi noldu? Çaktı gitti.. Astana çakıyodu son anda kurtardık.

İşte bu zaten..Türkiye ligindeki başarı mühim değil..Zamanında emektar Yardımcı Teknik Direktör Cevat Güler bu takımı şampiyon yapmadı mı? Neyin tatavası bu GS Türkiye liginde şampiyon yapınca sanki Şampiyonlar Liginde namağlup şampiyon olmuş gibi sevinmeler?

Diğer 2 çıtır çerez kupayı saymıyorum gene kalitesiz Türkiye ligi takımları.

En son olarak. Bu bir takımda olsa taraftarın malıdır. Satıcı - müşteri ilişkisidir. Taraftar birde maddi menfaat beklemeden karşılıksız yapar bunu. Sen satıcı olarak müşterine atarlanır Sabri oğlum, Umut herşeyim sözleşmesini uzatırım diğerlerinin canı cehenneme gibi taraftarı geren açıklama yaparsan böyle şutlarlar adamı kalırsın ortada

• Zamanlama iyi olmasa da her ihtimalde gitmesi iyi oldu. Elbette yerine kimin geleceğine göre değişir değerlendirmem.
    Gelecek insanın öncelikle yerli yabancı ayrımı yapmayan biri olması gerek. Disiplini sağlayabilmesi ve gençlere öncelik vermesi gerekir. Bunlar olsun yönetim de arkasında dursun isterse 2 sene başarı gelmesin fark etmez.
    Bıktım artık Terim tarzı anlayıştan. Takımın senelerdir en iyi oynadığı dönemlerde bile organize atak sayısı yok denecek kadar az. Yürüyün aslanlarım yaparsınız koçlarım ile veya Podolski ile Sneijder in uzak mesafe şutları ile Muslera nın insan üstü kurtarışlarıyla maç kazansak ne olur kim ne zevk alıyor bu anlayıştan.
  • Şu kadroyla kimse istemez devre arasından önce gelsin.Resmen harcadılar adamı,iyi veya kötü hoca ama böyle bir zamanda olmadı

• Eric Gerets veya Lucescu gelse keşke...
  • Mustafa Denizli ...

• hayırlı olsun
  • iyi kurtulduk

• Sizin gibi taraftardan iğreniyorum,ne istediğini bilmeyen insanlar topluluğusunuz resmen.

Hiçkimse basın karşısına çıkıpta taraftarla zıtlaşarak ben zaten umutun sözleşmesini uzatacaktım diyemez herkes yerini bilecek.
    Aynısını adananın kekosu yaptı,yerini sağlam zannetti ama şutlandı.
    Kör ölünce badem gözlü olurmuş sözünün karşılık bulması heralde budur.
    Aylardır çemkiren siz değil miydiniz?
    Şimdi ne olduda iyi top oynatıyor oldu.
    Kusura bakmayın ama futboldan anlamıyorsunuz,hamza bu takıma rezil top oynatıyordu.
    Şimdi sıra ile şutlanması gereken burak selçuk olcan sabri hamit umut gibi amatör topçulardır.
    Ardından mayısta sıra yönetimw gelecek.
    Ve bu takımın başına kesinlikle yerli hoca getirmesinler bıktık artık bu rezillerden.

• Kendi bildiğini okuyan bir hocaydı. Transfer konusunda hep kendi bildiğini okudu. Yönetimin isteklerini reddetti. Doğru karar,yanlış zaman

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.