Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oo güzel haber...iyi oldu iyi..Prandelli göreve
  • Olayı şurada çok güzel açıklamışlar. Kimsenin ahı kimsede kalmaz:https://t.co/nfErc6pwCh
  • Ben hayatımda bu kadar nankör bir futbol kulübü görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hagi geliyor beyler, hazır devre arasına da az kaldı, cebini doldurur sezon sonunda öncede gider
    İnşallah böyle bir şey olmaz
  • adam gibi adamdı.

kadroda adammı varki hamza hoca bişey yapsın.

bana bitane adam gösterin ya
  • Eric Gerets keşke gelse, en azından bir ruh katar şu takıma. Resmen ruhsuz nasıl oynadığını bilmeyen bir takım var. Transfer desen geleceğe yönelik olur belki, Takıma bakınca 28 29 yaş üstü çok fazla oyuncu var, giderek yaşlanıyor takım. Buna bir çare bulunmalı. Altyapıya önem verilmeli, varsın olsun takım başarı kazanmasın ama ilerisi için umut versin.
  • Yerli sevici ırkçı ayrıldı başka bir şey istemiyorum bu sezon...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLuB4R kullanıcısına yanıt
    3 büyüklere gelecek yabancının 1 milyon euroya oynayacağını düşünecek kadar iyimsersen bir şey demiyorum.

• Dun acıjlama yaptılar kesinlıkle yanalı almıcaz dıye,bu kadroyada denızlınınn gelecegını sanmıyorum yabancı getirirler büyük ihtimalle

• Hasan şaş gelsin diyenler artı

Dursun özbek adamdır diyenler eksi

Versin

• Hamza Hamzaoğlu, (d. 15 Ocak 1970, Gümülcine), Türk eski millî futbolcu, teknik direktör.Hamza Hamzaoğlu, 1970 yılında Yunanistan’da, Türk nüfusunun fazla olduğu Gümülcine şehrinde doğdu. Hamzaoğlu, Yunanistan – Türkiye gerginliğinin tavan yaptığı yıllarda, 1974 Kıbrıs Harekatı’nın 3 sene sonrasında, bir kış gecesi 7 yaşında ailesiyle beraber Türkiye’ye kaçtı. Meriç nehri üzerinden sandalla Türkiye topraklarına varan aile daha sonra bir traktörün arkasında yola devam etti. Soğuk bir kış gecesinde kendilerine yeni bir vatan bulan ailenin soyadı da kimliği de yoktu. Hamza ise futbolla ilk ciddi yakınlaşmalarını ailenin yaşamak için seçtiği şehir olan İzmir’de gerçekleştirdi. Henüz 14 yaşında bir mahalle takımı kurmuş ve teknik direktörlüğünü yapmıştır. Bu özelliği onun altyapılara girmesini sağlamış, Mahallede top oynarken onu izleyen Cüneyt Ertay Hamza’yı İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’a götürmüştür. 4 sene bu kulübün yıldız takımında top oynayan Hamzaoğlu, bu arada bir avukatın yanında çalışıyor, harçlığını çıkartıyordur. Altay’da özel maçların hepsinde yer alan Hamza'nın en büyük sıkıntısı kimliksiz olmasıydı. Lisans çıkartamadığı için resmi maçlara çıkamıyordu. Bu durum profesyonelliğe yaklaştığı dönemde son buldu. Batı Trakya’daki gelenekten dolayı babalarının ismini soyisim olarak alan erkek çocuklardan biri olan Hamza Hamzaoğlu'nun ilk gayriresmi soyismi Ahmet'ti Babası, nüfus müdürünün de tavsiyesiyle babasının adını, ailesine soyadı yapmıştı: Hamzaoğlu. Böylece dedesinin adını taşıyan Hamza da, Hamza Hamzaoğlu adını almıştır.Bu dönemlerde İzmirspor’un antrenörü Halil Bıçakçı'nın dikkatini çeken Hamzaoğlu, İzmirspor takımına transfer olmuştur. Nüfus cüzdanının çıkmasıyla da ilk kez bu takımda profesyonel olmuştur.3. Lig’de yer alan İzmirspor’da daha ilk sezonunda ilk şampiyonluğunu yaşar. Mevkii orta sahadır. Ama takımın sol kanadında oynayan arkadaşı sakatlanınca hocası Hamza’yı oraya monte etmiştir. Burada gösterdiği performansın ardından İzmir’de yapılan Ümit Millî Takım seçmelerine katılır, seçmelerde zamanın Ümit Millî Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in gözünden kaçan Hamzaoğlu, Ümit Millî Takım’ın kampının İzmir’de olmasının da etkisiyle bir şans daha yakalar. Fatih Terim, takımın son durumunu görmek için İzmirspor ile bir hazırlık maçı ayarlar. İzmirspor’un sol kanadında oynayan Hamza, çok iyi bir performans ortaya koyar. Terim daha maçın başında “Karşı takımın sol kanadında oynayan oyuncuya aklım takıldı.” diyerek Hamza’yı soruşturur. Ve onu bir gün sonra aynı kampa çağırmıştır. Hamzaoğlu'nun aynı Sezon sonu İzmirspor’la olan mukavelesi bitmiştir. Terim’in tavsiyesiyle oyuncuya Galatasaray talip olmuştur. Ancak İzmirspor, Hamza’yı ikna ederek imzayı attırmış ve 100 milyon lira olan bonservisi 800 milyon liraya çıkmıştır. İlerleyen günlerde transfer için Fenerbahçe de devreye girmiş ancak Hamza, Galatasaray'a söz verdiği için gerekirse bir yıl oynamama pahasına bu takıma gidecektir. Galatasaray takımının o zamanki yöneticilerinden Yurdeşen Karahasan’ın çabalarıyla anlaşma sağlanmış ve Hamzaoğlu, 1991’de Galatasaray'ın yolunu tutmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

3 büyüklere gelecek yabancının 1 milyon euroya oynayacağını düşünecek kadar iyimsersen bir şey demiyorum.

Tamam kalinici gectim carole ne kadara oynuyor ? Yillik 1 milyon euroya jpk ve bilalden daha iyi yabanci oyuncu bulunamaz mi diyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

Hamza Hamzaoğlu, (d. 15 Ocak 1970, Gümülcine), Türk eski millî futbolcu, teknik direktör.Hamza Hamzaoğlu, 1970 yılında Yunanistan’da, Türk nüfusunun fazla olduğu Gümülcine şehrinde doğdu. Hamzaoğlu, Yunanistan – Türkiye gerginliğinin tavan yaptığı yıllarda, 1974 Kıbrıs Harekatı’nın 3 sene sonrasında, bir kış gecesi 7 yaşında ailesiyle beraber Türkiye’ye kaçtı. Meriç nehri üzerinden sandalla Türkiye topraklarına varan aile daha sonra bir traktörün arkasında yola devam etti. Soğuk bir kış gecesinde kendilerine yeni bir vatan bulan ailenin soyadı da kimliği de yoktu. Hamza ise futbolla ilk ciddi yakınlaşmalarını ailenin yaşamak için seçtiği şehir olan İzmir’de gerçekleştirdi. Henüz 14 yaşında bir mahalle takımı kurmuş ve teknik direktörlüğünü yapmıştır. Bu özelliği onun altyapılara girmesini sağlamış, Mahallede top oynarken onu izleyen Cüneyt Ertay Hamza’yı İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’a götürmüştür. 4 sene bu kulübün yıldız takımında top oynayan Hamzaoğlu, bu arada bir avukatın yanında çalışıyor, harçlığını çıkartıyordur. Altay’da özel maçların hepsinde yer alan Hamza'nın en büyük sıkıntısı kimliksiz olmasıydı. Lisans çıkartamadığı için resmi maçlara çıkamıyordu. Bu durum profesyonelliğe yaklaştığı dönemde son buldu. Batı Trakya’daki gelenekten dolayı babalarının ismini soyisim olarak alan erkek çocuklardan biri olan Hamza Hamzaoğlu'nun ilk gayriresmi soyismi Ahmet'ti Babası, nüfus müdürünün de tavsiyesiyle babasının adını, ailesine soyadı yapmıştı: Hamzaoğlu. Böylece dedesinin adını taşıyan Hamza da, Hamza Hamzaoğlu adını almıştır.Bu dönemlerde İzmirspor’un antrenörü Halil Bıçakçı'nın dikkatini çeken Hamzaoğlu, İzmirspor takımına transfer olmuştur. Nüfus cüzdanının çıkmasıyla da ilk kez bu takımda profesyonel olmuştur.3. Lig’de yer alan İzmirspor’da daha ilk sezonunda ilk şampiyonluğunu yaşar. Mevkii orta sahadır. Ama takımın sol kanadında oynayan arkadaşı sakatlanınca hocası Hamza’yı oraya monte etmiştir. Burada gösterdiği performansın ardından İzmir’de yapılan Ümit Millî Takım seçmelerine katılır, seçmelerde zamanın Ümit Millî Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in gözünden kaçan Hamzaoğlu, Ümit Millî Takım’ın kampının İzmir’de olmasının da etkisiyle bir şans daha yakalar. Fatih Terim, takımın son durumunu görmek için İzmirspor ile bir hazırlık maçı ayarlar. İzmirspor’un sol kanadında oynayan Hamza, çok iyi bir performans ortaya koyar. Terim daha maçın başında “Karşı takımın sol kanadında oynayan oyuncuya aklım takıldı.” diyerek Hamza’yı soruşturur. Ve onu bir gün sonra aynı kampa çağırmıştır. Hamzaoğlu'nun aynı Sezon sonu İzmirspor’la olan mukavelesi bitmiştir. Terim’in tavsiyesiyle oyuncuya Galatasaray talip olmuştur. Ancak İzmirspor, Hamza’yı ikna ederek imzayı attırmış ve 100 milyon lira olan bonservisi 800 milyon liraya çıkmıştır. İlerleyen günlerde transfer için Fenerbahçe de devreye girmiş ancak Hamza, Galatasaray'a söz verdiği için gerekirse bir yıl oynamama pahasına bu takıma gidecektir. Galatasaray takımının o zamanki yöneticilerinden Yurdeşen Karahasan’ın çabalarıyla anlaşma sağlanmış ve Hamzaoğlu, 1991’de Galatasaray'ın yolunu tutmuştur.

Yav he he

• Doğru karar yanlış zamanlama bence

• Üzülmeyin arkadaşlar 2 hafta sonra Kasımpaşa maçı varken en değerli oyuncusunu medya önünde ayartmaya çalışan ve Gs nin AŞ olduğunu unutan bir hoca benim gözümde bu amatör ruhla altyapı eğitimlerinde daha başarılı olur...
  • Hoca takimi nerelerden nerelere getirdi. Yanlis hamlesi coktu ama basarilari tartisilmaz. Belki biraz da yaptigi transferlere ve Turk oyuncu hayranligina dikkat etseydi cok daha iyi isler cikartirdik beraber.

• gs nin başkanları hiç kendine bakmıyorlar kendileri ne kazandırdı borçtan başka... onlara maldini gibi adamlar lazım hamza hoca gibileridde büyük gelir.. hata bizde diyen adam almadık borçlara bğduk diyen yok...
  • Hamza Hoca kim? Alanı ney diyecektim ki spor olduğunu gördüm. Futbol iyi güzelde ayırdığınız zamanı abartmayın.

• hamza çok kötüydü beyler kabul edin hamzanin gitmesi çok iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

Yönetimin yapacağı en doğru hareket gururu bir kenara bırakıp,biz hata ettik Hamza Hocam deyip adamın gönlünü alıp tekrar takımın başına getirdikten sonra,yönetim olarak istifa etmek olur(Böyle bişeyi beklediğimden değil yakışanın bu olduğundan bahsediyorum,yoksa nerde bunları yapacak adam gibi adam...)

Siz değilmiydiniz adam geldiginden beri elestiren? Statta istifa diye bagiran? Hayir anlamiyorum sabriyi umutu çokmu bayiliyorsunuz izlemeye? Melonun yerine akhisar topçusunu izlemeye çokmu bayiliyorsunuz? Her mac farkli kadro ile cikip zevk vermeyen oyunu izlemeye çokmu bayiliyorsunuz? Adam takimin basindaykende memnun degildiniz gidincede memnun değilsiniz ya siz neyin kafasini yaşiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.