Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

hamza çok kötüydü beyler kabul edin hamzanin gitmesi çok iyi oldu

Yarın sabah patronun seni de durduk yere işten kovarsa aynı metaneti göstermeni beklerim.

Yillik 2 milyon euro kazandirdiktan sonra hay hay buyursun kovsun. Yahu oyle bi konusuyorsunuzki gorende bu adamlar sanki asgari ucretle calisiyor diyecek

Yeni gelen hoca asgari ücretle çalışacakmış. Kardeşim kim gelirse gelsin en az bu parayı alacak zaten.

• ilginç memleketiz vesselam. Kupa alırsın gönderirler, sözleşmene fesih bedelini sağlam koyarsan hep arkanda olurlar...
  • Ah Hamza hoca Umut'a taktığın kadar keşke Sinan'a taksaydın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ael

Arkadaşlar bir kısmın kafalar güzel mi?

Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanıyordu yazmadan önce 70'lik rakıyı dikip mi yazıyorsunuz?

-Hakan Balta önlibero pozisyonundan haberi yok bu adam oynatıyor
    -Sneijder ön ileri merkez oyuncusu (CAM) bildiğin önlibero onyadı
    -Sneijder ön ileri merkez oyuncusu (CAM) bildiğin sol kanat oynadı,
    -Umut Bulut top sürmeyi bırakın, top kontrolü 45 dakika sürüyor adam kanat oynadı (Sinan Gümüş neden değil?)
    -Sinan Gümüş oynasın diye Bruma gönderildi Sinan Gümüş nerede?
    -Jose Rodriguez çatır çatır oynuyor ama ne yaptığı belli olmayan Bilal oynuyor. Şaka mı?
    -Jem Karacan'a bırakın 700.000 Euro vermeyi, adam üstüne ben vericem para oynatın beni dese oynatılmaz neden transfer edilmesini istedi?
    Madem istedin sen kendi aldırdığın adamı neden oynatmıyosun?
    .
    .
    .
    Uzar gider bu liste

Ya demeçler?

-"Keşke herkes Umut gibi mücadele etse koşsa".
    1-Golcünün işi gol atmak koşmak değil
    2-Koşmak bir yere varıyor mu? varmıyor anlamsız gereksiz rakibe tehdit oluşturmayan koşular adam onu bile akıl edemiyor.
    3-Attığı gollere bakın adam kale çizgisinden bile zor atıyor, orada bile direğe çarptırıyor.
    4-Muslera ve Sneijder olmasa önceki senelerde Umut'un 3-5 golü ile ne kupası alınırdı?
    5-Forvet gol atmayıp koşacaksa sokaktan zenci afrikalı saat satıcılarından birini alalım hem zabıtalardan kaçmaktan antremanlıdır, hem Umut kadar koşar hemde 1000 TL'ye oynar.
    .
    .
    .
    Uzar gider bu liste

Bitti mi? Tabiki hayır

-Bizim amacımız lig açıklamaları, yok efendim ŞL maçını değil önümüzdeki Rize maçını düşünüyoruz.

Arkadaş sen ilkokul takımımı yönetiyosun, Akhisarı'mı, GS'yimi? Şakamısınız? Liseli GS'liler bir baksın GS'nin kurulma amacı nedir? Yabancı rakipleri, Avrupalı rakipleri, Dünya takımlarını yenmek. Sen o çapla Akhisara dön.
    .
    .
    .

Bitti mi? Tabiki hayır.

-3 kupada 3 kupa.

-Arkadaş zaten bu takımı teslim aldığında sonuncu muydu? Önceden 4 yiyoduk Avrupa'da. Haklısınız şimdi Avrupa'da değil Rize'den 4 yiyoruz Teşekkürler Hamza Hoca.
    -Bitmiş bir BJK ve İsmail Kartal vebası olan bir FB yi geçerek alınan bir şampiyonluk mu büyük başarı?
    -Bizim geçtiğimiz FB gidip bitmiş Shakthar'dan kaç gol yiyor şimdiki kadrosu ile? O zamanki daha kötü kadrosu ile geçmek mi başarı?
    -Ayrıca elinizi vicdanınıza koyun..Maçları izleyenler itiraf etsin..Nasıl bir şans vardı yanımızda? Rakiplerin boş kale dışarı atmasımı, mücize denecek kaçırışlar ile 1-0 galibiyetler..

Dedik ki kralız 3 kupalı teknik direktör..Bitik Benfica geldi noldu? Çaktı gitti.. Astana çakıyodu son anda kurtardık.

İşte bu zaten..Türkiye ligindeki başarı mühim değil..Zamanında emektar Yardımcı Teknik Direktör Cevat Güler bu takımı şampiyon yapmadı mı? Neyin tatavası bu GS Türkiye liginde şampiyon yapınca sanki Şampiyonlar Liginde namağlup şampiyon olmuş gibi sevinmeler?

Diğer 2 çıtır çerez kupayı saymıyorum gene kalitesiz Türkiye ligi takımları.

En son olarak. Bu bir takımda olsa taraftarın malıdır. Satıcı - müşteri ilişkisidir. Taraftar birde maddi menfaat beklemeden karşılıksız yapar bunu. Sen satıcı olarak müşterine atarlanır Sabri oğlum, Umut herşeyim sözleşmesini uzatırım diğerlerinin canı cehenneme gibi taraftarı geren açıklama yaparsan böyle şutlarlar adamı kalırsın ortada

Imzami atarim

Tek ekliyecegim madem yabancı sınırı kalktı madem sağ kanat almıyorsunuz neden ebue yollandı adam gs ye borcum var dedi düşür kontrat ücretini sabriye zam yapma oynasın ikinci olarak ontivero yu neden yolladiniz dursun kenarda maaşınıda biz ödüyoruz zaten arada al dene gerisine aynen katılıyorum.

• Bu yönetim Adnan Polat'a yapılanların 10 mislisini hak ediyor. Hamza Hamzaoğlu büyük bir haksızlığa uğradı. Ama gün gelir devran döner. Bu 'sözde yönetici'lerin gidecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum. Fenerliler kendi aralarından yönetim seçse bundan kötüsü olmazdı eminim. Duygun Yarsuvat geri gelmeli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın sabah patronun seni de durduk yere işten kovarsa aynı metaneti göstermeni beklerim.

Yillik 2 milyon euro kazandirdiktan sonra hay hay buyursun kovsun. Yahu oyle bi konusuyorsunuzki gorende bu adamlar sanki asgari ucretle calisiyor diyecek

Yeni gelen hoca asgari ücretle çalışacakmış. Kardeşim kim gelirse gelsin en az bu parayı alacak zaten.

Ee bende bunu diyorum zaten neden Hamza hlcayi zavalli gostermeye calisiyorsun onu anlamadim

• ya bu kadroyla çok bile yaptı diyenler oluyor. Allah rızası için kadronun neresi kötü? iki takviyeyle çok iyi duruma gelebilecek bir düzeyde bu takım. kimse kendini kandırmasın tamam hamza hoca başarılıydı severdik ama adam kayserispor u şampiyon yapmış gibi konuşulmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_alttantire

ya bu kadroyla çok bile yaptı diyenler oluyor. Allah rızası için kadronun neresi kötü? iki takviyeyle çok iyi duruma gelebilecek bir düzeyde bu takım. kimse kendini kandırmasın tamam hamza hoca başarılıydı severdik ama adam kayserispor u şampiyon yapmış gibi konuşulmamalı.

Adam en ufak bi elestiriye gelemiyordu umutu neden sag acik oynatiyorsun diye soruyosun verdigi her cevap ayni biz sampiyon takimiz, 3 kupamiz var saygi gosterilsin vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: U and I

Yeni kardo muslera carole ched denayer gross selcuk jose bilal sneijder poldi burak 4 1 2 1 2 takimda kanat yok boyle olmasi lazim

Galatasaray'ın asıl kadrosu muslera olcan hakan chedjou denayer selçuk jose yasin sneijder poldi burak. hamza hep ikinci yarılar bu kadroyu çıkardı takım o zaman oynadı şuan ki kadronun en iyi dizilimi bu.

• Yönetim oyuncu almadı. Şimdiye kadar eldeki oyuncuları kullandı(mecburen) hoca, sonra sen git hocayı gönder. Hem de bu kadar kısa sürede bu kadar başarılı bir hocayı. Neyse sövmiyecemm.
  • Başkanıda al git !!!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ee bende bunu diyorum zaten neden Hamza hlcayi zavalli gostermeye calisiyorsun onu anlamadim

Ne zavallı göstermesi. Ben adamın uğradığı haksızlıktan bahsediyorum. Hasta GS taraftarıyım, yıllardır kombinem de var. Ama bu kulüp kime evladımız muamelesi yaptıysa rezil etti. Mancini, Prandelli gibi adamları da böyle yollayamazsın ama.

• Yaptigi son roportaji hatirlayin devre arasi bulursak bi tane forvet aliriz diyordu yani olsada olur olmasa da olur hala biz kendi icimizden hallederiz kafasini yasiyordu. Ayrica biz burada adamligini tartismiyoruz hocaligini tartisiyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zavallı göstermesi. Ben adamın uğradığı haksızlıktan bahsediyorum. Hasta GS taraftarıyım, yıllardır kombinem de var. Ama bu kulüp kime evladımız muamelesi yaptıysa rezil etti. Mancini, Prandelli gibi adamları da böyle yollayamazsın ama.

Kime evlat dediysek en buyuk dusmanligi onlar yapmadi mi ? Evladimiz sabri mi oh yapistir hemen 1 milyon zam bu kulup yillardir ne cektiyse ama evladımız mantığı yuzunden cekti.

• Bu yılki maaş yükleri (maç başı ücretleri hariç)

Rodriguez 800.000 euro
    Bilal 790.000 euro
    Jpk 600.000 euro + 50.00 euro imza parası

Toplam: 2.240 milyon euro.

Sözleşmeleri bitene kadar Galatasaray'a maaliyetleri (maç başı ücretleri hariç)

Rodriguez: 3.3 milyon euro
    Bilal Kısa: 2.37 milyon euro
    JPK: 1.8 milyon euro

Toplam: 7.47 milyon euro

Şimdi sormak lazım, Galatasaray maddi zorluk içindeyken, üç tane yarım yamalak adam alacağına, bir tane doğru düzgün ön libero alsaydı bugün nerede olurdu? Galatasaray'ın cebinden 3 yılın sonunda 7.47 milyon euro çıkacak ve bu oyuncuların arasında sadece Rodriguez geleceği parlak olabilir.

Yazın bu transferleri kim yaptırdıysa, Galatasaray'a hainlik etmiştir. Hainlik edenlerin bir tanesi gitti, şimdi sıra üstündekilerde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

haksızlık nedir ya işini yapamıyordu ki bu sezon hangi maçını begendin Allah aşkına hangi maçı rahat izleyebildik hangi maçda rahatca takım top oynadı. Şl de bile ilk kez şans bizim yanımızdayken böyle kolay rakipler varken bu takımın defans yapamayacağını bile bile benfica deplasmanında öyle defansif oynarsan ki aynısı rize deplasmanında oldu 3-2 den sonra defans yapamayan takıma bunu yaptırtmaya kalkarsan o koltuktan bırakda kaldırsınlar seni ve son olarak sağ bekde ebueyu yollarsan engini takıma kazandıramassan kusura bakma öyle adamdan t.d olmaz.

• Üşüyoruz Yarsuvat reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ael

Arkadaşlar bir kısmın kafalar güzel mi?

Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanıyordu yazmadan önce 70'lik rakıyı dikip mi yazıyorsunuz?

-Hakan Balta önlibero pozisyonundan haberi yok bu adam oynatıyor
    -Sneijder ön ileri merkez oyuncusu (CAM) bildiğin önlibero onyadı
    -Sneijder ön ileri merkez oyuncusu (CAM) bildiğin sol kanat oynadı,
    -Umut Bulut top sürmeyi bırakın, top kontrolü 45 dakika sürüyor adam kanat oynadı (Sinan Gümüş neden değil?)
    -Sinan Gümüş oynasın diye Bruma gönderildi Sinan Gümüş nerede?
    -Jose Rodriguez çatır çatır oynuyor ama ne yaptığı belli olmayan Bilal oynuyor. Şaka mı?
    -Jem Karacan'a bırakın 700.000 Euro vermeyi, adam üstüne ben vericem para oynatın beni dese oynatılmaz neden transfer edilmesini istedi?
    Madem istedin sen kendi aldırdığın adamı neden oynatmıyosun?
    .
    .
    .
    Uzar gider bu liste

Ya demeçler?

-"Keşke herkes Umut gibi mücadele etse koşsa".
    1-Golcünün işi gol atmak koşmak değil
    2-Koşmak bir yere varıyor mu? varmıyor anlamsız gereksiz rakibe tehdit oluşturmayan koşular adam onu bile akıl edemiyor.
    3-Attığı gollere bakın adam kale çizgisinden bile zor atıyor, orada bile direğe çarptırıyor.
    4-Muslera ve Sneijder olmasa önceki senelerde Umut'un 3-5 golü ile ne kupası alınırdı?
    5-Forvet gol atmayıp koşacaksa sokaktan zenci afrikalı saat satıcılarından birini alalım hem zabıtalardan kaçmaktan antremanlıdır, hem Umut kadar koşar hemde 1000 TL'ye oynar.
    .
    .
    .
    Uzar gider bu liste

Bitti mi? Tabiki hayır

-Bizim amacımız lig açıklamaları, yok efendim ŞL maçını değil önümüzdeki Rize maçını düşünüyoruz.

Arkadaş sen ilkokul takımımı yönetiyosun, Akhisarı'mı, GS'yimi? Şakamısınız? Liseli GS'liler bir baksın GS'nin kurulma amacı nedir? Yabancı rakipleri, Avrupalı rakipleri, Dünya takımlarını yenmek. Sen o çapla Akhisara dön.
    .
    .
    .

Bitti mi? Tabiki hayır.

-3 kupada 3 kupa.

-Arkadaş zaten bu takımı teslim aldığında sonuncu muydu? Önceden 4 yiyoduk Avrupa'da. Haklısınız şimdi Avrupa'da değil Rize'den 4 yiyoruz Teşekkürler Hamza Hoca.
    -Bitmiş bir BJK ve İsmail Kartal vebası olan bir FB yi geçerek alınan bir şampiyonluk mu büyük başarı?
    -Bizim geçtiğimiz FB gidip bitmiş Shakthar'dan kaç gol yiyor şimdiki kadrosu ile? O zamanki daha kötü kadrosu ile geçmek mi başarı?
    -Ayrıca elinizi vicdanınıza koyun..Maçları izleyenler itiraf etsin..Nasıl bir şans vardı yanımızda? Rakiplerin boş kale dışarı atmasımı, mücize denecek kaçırışlar ile 1-0 galibiyetler..

Dedik ki kralız 3 kupalı teknik direktör..Bitik Benfica geldi noldu? Çaktı gitti.. Astana çakıyodu son anda kurtardık.

İşte bu zaten..Türkiye ligindeki başarı mühim değil..Zamanında emektar Yardımcı Teknik Direktör Cevat Güler bu takımı şampiyon yapmadı mı? Neyin tatavası bu GS Türkiye liginde şampiyon yapınca sanki Şampiyonlar Liginde namağlup şampiyon olmuş gibi sevinmeler?

Diğer 2 çıtır çerez kupayı saymıyorum gene kalitesiz Türkiye ligi takımları.

En son olarak. Bu bir takımda olsa taraftarın malıdır. Satıcı - müşteri ilişkisidir. Taraftar birde maddi menfaat beklemeden karşılıksız yapar bunu. Sen satıcı olarak müşterine atarlanır Sabri oğlum, Umut herşeyim sözleşmesini uzatırım diğerlerinin canı cehenneme gibi taraftarı geren açıklama yaparsan böyle şutlarlar adamı kalırsın ortada

İlk kısımda için konuşuyorum eğer bir futbol takımının kadrosu dar ve yetersizse bu önce yönetimin suçudur. Fenerbahçe'de transferleri kim yaptı sizce? V.P mi Aziz Yıldırım mı? Şimdi Fenerbahçe elindeki kadroya göre başarısız ama suç kimin? Tabiki teknik direktörün çünkü yönetim kadro kurmuş artık gerisi teknik direktörde.
    Yazdığın oyunculara gelince masaya yumruğunu vuran bir yönetim olsa Melo'ya bu kadar taviz vermezdi. Senin o çok sevdiğin yöneticiler sayesinde Melo bizle dalga geçti adeta. Kevin Grosskreutz transferi hakkında neden yorum yapmıyorsun güzel kardeşim? Dünyaya rezil olduk. Sneijder F.T zamanındada sol kanat oynadı. 4.yıldızı da öyle aldık. Önliberoyu geçen maç oynadı bir tek. Jose Rodriguez dediğin adam çatır çatır oynuyomuş biz başka takımın maçını izliyoruz heralde Rize maçında oyuna girer girmez top kaptırıp gol yedik ve devamında da sahada görmedik. Kadro zafiyeti Hamzaoğlunun suçu değil yönetimin suçu. Sanki adama R.V.P aldınız da onu kenarda oturtup Umutu oynatıyor gibi hava yaratmayın. Adamın verdiği listenin ilk sıralarını değilde son sıralarındaki oyuncuları alıp istediği oyuncuları aldık diyolar.

Demeçleri biraz geniş düşünmek lazım. Zamanında F.T de Burak için aynılarını söyledi. Hatta yedek oturttu. Ne yapacaktı Umut sözleşmeli futbolcusu ve bu takımın ikinci forveti. Ne demesini bekliyodunuz Umut kalitesiz sadece 2 golü var mecburiyetten mi oynatıyoruz diyecekti? Sen adama forvet almazsan adamda elindekini koruyacak tabiki. Adam Niasseyi istedi onu bile alamadılar. Gomezi falan saymıyorum. Sightorsson gelmek istemiş ailesi istememiş eskiden Haldun Üstünel diye bir adam vardı biraz ders alsınlar çok değil onun yarısı kadar olabilseler o adamı getirirlerdi buraya. Antalya başkanına bakın çok mu zengin kulüp? Eto'o yu nasıl getiriyor? Sen koskoca GS yönetimi forvet alamıyorsun?

ŞL'de öyle bir demeci yok aksine her zaman gruptan çıkmak için oynayacağız dedi. Astana beraberliğinden sonra bile bunu söyledi. GS'nin kurulma amacı tabi ki Avrupada başarıdır ama sen türkiye ligini zor kaldıracak takım kurup adamın önüne koy sonra ne desin adam ŞL'yi almamız lazım mı diyecek?

Senin şu son paragrafta yazdıklarını Aziz Yıldırımda söyledi Ersun için. Zaten bu takımın t.d ihtiyacı yok formayı atsan şampiyon olur dedi. Yani TR kalitesiz hocaların bi etkisi yok takım iyiyse şampiyon olura getiriyosun. Aziz Yıldırım İsmail Kartalı getirdi gördü o çok basit TR ligini. TR Ligi Avrupadan kalite olarak aşağıda tabiki ama öyle elini kolunu sallayarak şampiyonluk diye bir şey yok. Hayal dünyasında yaşamayın o işler o kadar kolay değil. Bir teknik direktör asla hiçbir oyuncusunu taraftarın önüne atmaz, atılmış oyuncusunuda korur. Bundan doğal bir şey yok.

Size Prandelli gibi 'vizyon'lu hocalar lazım değil mi?

• CLuB4R kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle. yönetimin kötü biten maçlardan sonra istediği raporları bile vermemiş adam. hayırda morinho musun gardaş ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.