Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI
  • Yorumlar şaka gibi cidden. Akşamda yazdım yine yazıyorum. Herkes oynattığı oyunı kötülerken gidince kıymete bindi adam. Galatasarayın oynadığı o rezil oyunu, umutu sabriyi beğeniyorsanız diyecek hiç bir lafım yok. Bruma, melo, telles in gönderilmesine seviniyorsanız yine lafım yok özellikle melo. Kim gelirse gelsin daha aşağı futbol zaten oynayamayız. Merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmezdim gitmesine de üzülmedim ama bu şekilde olmamalıydı, yakışmadı bence. Hakkını helal etsin yolu açık olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Hadi Rodri ile Bilal'i anlamaya çalışırım da,Reading'in maç başı ücretle oynarsan kal yoksa kendine takım bul dediği Jem'e,sen ne akla mantıkla 600 bin euro garanti ücret veriyorsun.
  • Hamza'yı günahım kadar sevmem , ha sezon ortasında böyle bi gidiş doğru oldu mu?

Çok iyi oldu,çok güzel de iyi oldu taam mı ! Allah'ın köylüsü vizyon fakiri yerli lover.
  • mynet haber mustafa denizli geldi demiş ne kadar doğru bilen var mı arkadaşlar ? resmi kanallardan herhangi bir açıklama geldi mi ?
  • Kulüpte krampon alacak para yok, adam hiçbir transferin bitirilememesine ses etmedi. Oynattığı futbol iyi-kötü tartışılır, Jem transferi tartışılır, ancak daha transfer yapmayı bile bilmeyen yönetime iyi niyetli davranacak hoca bulunur mu göreceğiz. Dereyi geçerken at değiştirilmez, FB keyfinden mi değiştirmiyor hocayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinD.

Hadi Rodri ile Bilal'i anlamaya çalışırım da,Reading'in maç başı ücretle oynarsan kal yoksa kendine takım bul dediği Jem'e,sen ne akla mantıkla 600 bin euro garanti ücret veriyorsun.

Komisyon

• Denizli gelecekse en fazla sezon sonuna kadar sözleşme imzalasınlar.

• Öğrendiğimden beri içim içime sığmıyor ya çok mutluyum çapsızı bu şekilde göndererek dolmuşçu başgan taraftarın yanındayız mesajı verdi ömrünü uzatabilmek adına umarım bu yeni bir başlangıç olur umarım çapsız gibi bir köylü gelmez takıma da umut ve sabri gibiler artık oynamaz umarım bizim için yeni bir milat olur çapsızın gidişi
  • Eğer Galatasaray yönetiminde şu kadarcık bir şeref varsa kendileri de istifa eder! Resmen bütün beceriksizliklerini Hamza hocaya yükleyip gönderdiler!
  • Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam direk alırım bu adamı, herif mütevazı kadroyla 3 kupa aldı, 4. yıldızı taktı. Bizimkinin (pereira) ne yaptığı belli değil.
  • Balotelli kullanıcısına yanıt
    1-İlk kısımda için konuşuyorum eğer bir futbol takımının kadrosu dar ve yetersizse bu önce yönetimin suçudur

Cevap: Kadro yetersizliği kimin suçu? Neden Hakan Balta orada oynadı? Dzemaili kim gönderdi? Hamza Hoca. Kim yanlış yapmış? Hamza Hoca. Orta sahada koyabileceğin bir kaç adam varken o pozisyona en uzak kişi olan yavaş Hakan Balta'nın oynaması nedir? Bu mu vizyon? Balta'yı orda oynatmak ile Sneijder'i "ben seni pivot forvet oynatıyorum sana kafa topu göndericez" demenin bir farkı yok. Vizyon sıfır.

2-Yazdığın oyunculara gelince masaya yumruğunu vuran bir yönetim olsa Melo'ya bu kadar taviz vermezdi. Senin o çok sevdiğin yöneticiler sayesinde Melo bizle dalga geçti adeta. Kevin Grosskreutz transferi hakkında neden yorum yapmıyorsun güzel kardeşim

Cevap: Pardon ben sırtıma yönetim kadrosunun dövmesini mi yaptırdım yoksa adımı mı değiştirdim Dursun diye? Yönetimi savunduğumu hangi rüyanda gördün? Bir o kadar da sevmem yönetimi. Asıl konumuza gelirsek yönetim mi kovuldu yoksa Hamza'mı? Yönetimin başarısızlıkları ve Melo'nun bizi parmağında oynatmasını konuşmak istersen o konuda sana katılırım ama başlık o mu şu anda? İstersen Hamza Hamzaoğlu'nun kovulma başlığında Gomez'in saç modelini konuşalım. Alaka seviyeleri aynı çünkü verdiğin örneklerle.

3-Sneijder F.T zamanındada sol kanat oynadı. 4.yıldızı da öyle aldık. Önliberoyu geçen maç oynadı bir tek

Cevap: Sneijder %100 formunu nerede veriyor? CAM (Ofansif orta Saha). Yasin, Sinan ve Podolski kanat oynar mı? Oynar. O zaman dünyada bir döneme damgasını vuran en etkili ofansif orta sahalardan birini başka yerde oynatmak nedir? Başarısızlık, vizyonsuzluk. Bilali CAM'den CDM'ye çekersin ama Sneijder gibi maç değiştiren adamı eğer binbir zorlukla aldıysan o adam nerede en etkili ise orada oynamalı her durumda.

4- Rize maçında oyuna girer girmez top kaptırıp gol yedik ve devamında da sahada görmedik. Kadro zafiyeti Hamzaoğlunun suçu değil yönetimin suçu. Sanki adama R.V.P aldınız da onu kenarda oturtup Umutu oynatıyor gibi hava yaratmayın. Adamın verdiği listenin ilk sıralarını değilde son sıralarındaki oyuncuları alıp istediği oyuncuları aldık diyolar.

Cevap: Muslera şahsi hatası yüzünden de bir kaç kere gol yedik napalım gönderelim mi aynı mantıkla? Yada savunduğun Hamza'nın öz oğlu olan Umut'un gol pozisyonlarındaki hataları ile kaçırdığı goller (https://www.youtube.com/watch?v=-UOHhuWV3_8) nedir? Böyle cümleler kurduğuna göre unuttuğunu düşünüp linki ekledim. Tek bir sezon koydum ölümcül hastalığa yakalanma diye.
    Kadro'yu geç bu adamı savunan ve "herkes bu kadar koşsa" diyorsan sen bu videodaki adam için ben bırak senin teknik direktörlüğünü görme ve algılama yetini sorgularım.

4-Demeçleri biraz geniş düşünmek lazım. Zamanında F.T de Burak için aynılarını söyledi. Hatta yedek oturttu. Ne yapacaktı Umut sözleşmeli futbolcusu ve bu takımın ikinci forveti. Ne demesini bekliyodunuz Umut kalitesiz sadece 2 golü var mecburiyetten mi oynatıyoruz diyecekti? Sen adama forvet almazsan adamda elindekini koruyacak tabiki. Adam Niasseyi istedi onu bile alamadılar. Gomezi falan saymıyorum. Sightorsson gelmek istemiş ailesi istememiş eskiden Haldun Üstünel diye bir adam vardı biraz ders alsınlar çok değil onun yarısı kadar olabilseler o adamı getirirlerdi buraya. Antalya başkanına bakın çok mu zengin kulüp? Eto'o yu nasıl getiriyor? Sen koskoca GS yönetimi forvet alamıyorsun?

Cevap: Gene söylüyorum. Yönetimin başarısızlıklarını ayrı bir yerde konuşuruz çünkü burası Hamza Hamzaoğlu'nun kovulma başlığı. Yine bastıra bastıra söylüyorum, sen adamını tabiki itin g.tüne sokma ama bir futbolcu, bir forvet yeteneksizsede ve taraftarında buna tepkisi varsa taraftara gerizakalı muamelesi yapamazsın. Sen gidersin (görüldüğü gibi) GS ve taraftar kalır.
    Bu kadar beceriksiz bir forveti ısrarla savunur, "herkes böyle olsa, çabalasa, koşsa" dersen maç kazandıran ve üstüne kendi defansa kadar depar atıp adam kovalayan Sneijder'i, her maç %100 gol kurtaran Muslera'yı en çokta yemeden içmeden kısıp destekleyen taraftarı kızdırırsın. Böylede gidersin.

5-Senin şu son paragrafta yazdıklarını Aziz Yıldırımda söyledi Ersun için. Zaten bu takımın t.d ihtiyacı yok formayı atsan şampiyon olur dedi. Yani TR kalitesiz hocaların bi etkisi yok takım iyiyse şampiyon olura getiriyosun. Aziz Yıldırım İsmail Kartalı getirdi gördü o çok basit TR ligini. TR Ligi Avrupadan kalite olarak aşağıda tabiki ama öyle elini kolunu sallayarak şampiyonluk diye bir şey yok. Hayal dünyasında yaşamayın o işler o kadar kolay değil. Bir teknik direktör asla hiçbir oyuncusunu taraftarın önüne atmaz, atılmış oyuncusunuda korur. Bundan doğal bir şey yok

Cevap: TD herkesin bildiği ideal kadroyu bozmadan giderse zaten GS'nin olacağı nokta bellidir. Geçen sezon 1. bu sezon 2. olur gidipte 15. olmaz. İsmail Kartal dediğim gibi mi yaptı? Yoksa senin unuttuğun küçük bir ayrıntı mı var? Emenike ısrarı desem sende bir kıvılcım yanar mı? Kaç maç kaybettiler Emenike ısrarı yüzünden İsmail Kartal'ın? Umut yüzünden neler gitti yada gidecekti? Sabri yüzünden neler gitti ileri çıkıp arkasından kaçırdığı forvet ve kanat oyuncuları yüzünden?

6-Size Prandelli gibi 'vizyon'lu hocalar lazım değil mi?

Cevap: Prandelli'yi savunduğumdan değilde Prandelli gittiğinde bu takım ligde kaçıncıydı? kaç puandaydı? benim hatırladığım 3. ve zirveden 1 puan gerideydi? Öyle bir anlatıyorsunki Hamza hoca takımı 2. ligden almış aynı sezon 1. lige çıkarıp şampiyon yapmış. Prandelli'de başarısızdı kabul ama Hamza Hamzaoğlu gibi şu manaya gelen açıklamaları yapmadı, tüm dünyanın kazmalığını kabul ettiği Sabri ve Umut'u savunup taraftara tavır almadı.

Birbirimizi kandırmayalım hem yeteneksiz Türkleri kayırdı, hem yanlış yerlerde oynattı, hemde taraftara atarlandı ve sonunu hazırladı.

• Mustafa denizli kadayıf olmuş, büyük takım çalıştıracak gücü yok. gs haftada 3 maç periyoduna girince kalbi yine teklemeye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam direk alırım bu adamı, herif mütevazı kadroyla 3 kupa aldı, 4. yıldızı taktı. Bizimkinin (pereira) ne yaptığı belli değil.

Şaka yapıyorsun :)

Evet geçen sene 4. yıldızı taktık ama bunu top oynayarak yapmadık yada hamza hocanın katkılarıyla yapmadık Fenerbahçe ve Beşiktaşın oyunları ve puan kayıpları ile yaptık,
    eğer geçen sezon Ersun Yanal gitmemiş olsaydı fenerden şuan 4. yıldızı takan takım fenerbahçe olurdu, yani hamza hoca diğer takımların puan kayıplarına ve futboluna dua etsin ki öyle kupa sahibi oldu.
  • hadi gözünüz aydın.. darısı başımıza..
  • Galatasaray camiasının ne kadar nankör olunduğu tekrar görüldü.

Galatasaray'ı günahım kadar sevmem ama Hamza Hamzaoğlu'na haksızlık yapıldı. Bunu taraflı olarak söylemiyorum.

Bana göre Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'ı o çapsız kadroya rağmen bizden iyi oynattırıyordu.
  • Ael A kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam büyük takım büyük oynar Hamza at gol çekil defansa kadro düzeni yok sistem yok her maç nasıl kadroyla çıkıcaz diye hepimiz merak ettik sürekli kadroyla oynuyordu sağ bek alınmayıp ebue yollanıp sabriye zam yaptırtılıp şöyle kolay şl. den elenecek duruma gelmek kimin suçuydu bence geç kalındı keşke benfica deplasmanından önce gitseydi

• Mourinho geliyor beyler. kesin bilgi radd olup arkaniza yaslanın.

• Bu yönetim bitmiştir benim için.Bir tane akıllı adam olmaz mı şu takımda.Ligin ortasında teknik direktörünü göndermek nedir.Yerine gelecek teknik direktör takımı tanıyıncaya kadar sezon bitecek zaten.Galatasrayın geleceğini hiç iyi görmüyorum.Yakın bir tarihte de başarılı olabileceğini de düşünmüyorum.Haftayada atletico maçı var bakalım kaç tane yicezTakım allaha emane artık.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.