Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Favre yi hep Vitorun yerine düşünmüştüm ben. GS alırsa üzülürüm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi insandı ama oyunu okuyamıyordu

• Balotelli kullanıcısına yanıt
    Yönetimin suçu. Kadro derinliğini her teknik adam ister bunu sağlayıp sağlayamamak yönetimin işidir. Dzemaili gönderilmesi gayet normaldi kusura bakma da adamın tüm sezonunu toplasak Bilal'in bir maçlık performansı bile etmez öyle oyuncuyu herkes yollar. Tek maçlık taktik hatalarını her teknik adam yapabilir. Sanki her maç Balta önlibero oynuyomuş gibi konuşuyosun bu doğru değil.

1 maç yada değil. Seni teknik direktör yapsak "hadi 1 maç Muslera forvet oyna" der misin? Ben TD'den "Muslere forvet oynamaz oynaması bile teklif edilemez" demesini beklerim. Balta örneğide budur işte. Futbolu, takımı bilen adam bunu yapmamalı. Adamı basketbol takımında point guard yapsan bu kadar sırıtmazdı. Demek istediğimi yeniden söyliyim Balta ile onlarca anteramana çıkan adamın aklına Balta ve önlibero ilişkisi gelmemeli bile.

İşte bu konuda aynı düşünüyoruz ben de diyorumki Hamzaoğlunun hataları gibi gözüken bir çok şey yönetimin başarısızlığından kaynaklanıyor. Sen adama Gomez gibi RVP gibi forvet verdinde onu yedek oturtup Umutu mu kolladı adam? Umutu kollamasının sebebi yönetimin transferde ki başarısızlığı. Kaynak yönetim yani. Melo vardı da Baltayımı oynattı adam? O yüzden yönetimin Melo konusundaki pasifliği yüzünden hoca Baltayı oynattı.

Elini vicdanına koyup cevap ver lütfen. Hadi Dzemaili'yi gönderdin. Jem Karacan'ı Melo yerine Hamza aldırmadı mı? Sence aynı paraya dünyada en azından sakat olmayan ve oynayabilen adam alınamaz mıydı? Peki en basitinden Hamza dünyada bu mevkiye makul ve uygun futbolcu tavsiye edebilecek kadar bilgili mi?
    Peki sen TD olsan, 700.000 Euro'ya "antremanlara sertlik katsın" diye adam alır mısın? Onun yerine 20 TL karşılığı Tarlabaşından 2-3 adam bulayım antremanda Futbolculara kafa göz dalsın sertlik olsun diye? Bu mu sence vizyon? Bu da mı Dursun'un suçu? (Dursun'u 1 gr desteklemem)

Sneijderin solda oynatılması başarısızlık değil. Solda oynadığı dönemlerde Galatasaray başarılı olmuştur. Avrupada çeyrek final oynarkende Sneijder soldaydı F.T zamanında ve son 3 kupalı sezonda da aynı yerde başarılı bir şekilde oynadı. Katılmıyorum. Sadece tek maçlık önlibero oynaması hataydı ama tek bir maçı adamın tüm teknik direktörlük kariyerine yansıtmak doğru değil.

Gene aynı şeyi dicem. Sneijder CDM oynatılamaz, oynatılması teklif dahi edilemez bu kadar açık. Bak bu nasıl bir hata biliyo musun. Başbakan'a TR'nin başkenti neresi deyip başbakanın Batman demesi anlatabiliyor muyum? FIFA usülü anlatıyım. Bilal Overall CAM: 69 - CDM: 67 (Bu değişikliği kaldırır insanlar). Sneijder CAM: 84 - CDM:50, LM: 70. Sneijder CAM'de eşsiz, LM/LW'de iyidir. Bu kadar basit.

Adam orda oyuncusu üzerindeki odak noktasını almak için o denli bir açıklama yapıyor. Durduk yere değil. Hedef tahtasına Umut koyuldu çünkü basında. Fatih Terimde olsa aynısını yapardı. O zaman F.T kovabilecek miydi?

Eğer bir futbolcu kliplere konu olacak kadar kazma bir forvetse savunmamalısın. Hadi savundun kazara. Peki Hamza ne yaptı? Bide üstüne şunu demedi mi? "uzamasa kontratı Umut'un ben uzatırım yinede". Bu ne demek biliyo musun? Sokarım 30 milyon taraftara dediğim dedik çaldığım düdük. Noldu sonuç?
    Elmander de inanılmaz istatistik yoktu ama adı söylendi mi herkesin gözler bir dolar neden? adam savaşıp, doğru pres yapıyordu. Umut'un presi bir işe yarıyor mu sence? Elini vicdanına koy.

Yönetimin başarsızlıklarını adam üstlendi. Kimse bunu görmüyor. Aslında sizin eleştirdiğiniz konuların çoğu yönetimin suçu ama adam elini taşın altına koydu diye oluyor bunlar. O kadar yeme içmenizden kısıp gidiyorsanız rakibiniz RVP alıyor rakibiniz Gomez alıyorsa size Umut'u izlettiren forvet almayan yönetimi eleştirmemekte sizin ayıbınız o zaman. Adamın başka çaresi yok. Takımda başka forvet yok. Olsa ona rağmen Umut'u oynatsa o zaman teknik direktör hatası olur.

ilk kısımda sana katılıyorum ama hala dediğimi anlatamadım devamı için. Ne olursa olsun, 4 yese de bu takım, Türkiye'nin Dünya'da en bilindik takımının forveti bırak 1000 maçta 30 gol atmayı top bile kontrol edemiyorsa bırak adamı savunmayı en azından sus bari. Üstte dediğim gibi ve inadına, sırf 30 milyon taraftarın inadına "Sokarım 30 milyon taraftara, Umut'un kontratını uzatıcam" dersen hata sana kalır. İlişki yönetimi üst düzey mevkideki her insan için zorunlu olan bir özelliktir. TD taraftar ile ilişki yönetemiyor daha.

İdeal kadroyu kim bozdu kardeşim? Adamın son maçında 3 oyuncu sakatlıktan çıkıyor ne ideal kadrosundan bahsediyosun? Yani öyle konuşuyonki sanki Burağı 5 maç yedekte bırakmışta Umutu 11 başlatmış gibi konuşuyosun. Adamın elinde yedek oyuncu yok ideal kadrosu mu var biri sakatlanınca kadro diye bir şey kalmıyor. İsmail Kartal'ın elinde Sow varken Emenike'yi oynatıyodu ikisi aynı şey değil.

Aşağıdaki isimler sakat değilken ve hazırken;
    Rodriguez bir maç çok iyi oynadı ertesi maç sakat olmasa da yok. Yalan mı? Değil.
    Denayer formdayken Sabri oynatıldı mı? Oynatıldı.
    Kendi varettiği Yasin bir anda kesilip Umut oynatıldı mı? Oynatıldı
    vb.

Sabri size ne yaptı? Yolladınız adamı yerine aldığınız sağ bekleri de gördük. Yav arkadaş Dani Alvesi aldınız da Sabri mi oynuyor? Adam elindeki oyunculardan tam verim almak için kazanmaya çalışıyor onları kolluyor ne yapsın böyle yönetim olursa adam kazmalarıda sahiplenir başka çaresi mi var?

Sabri bize ne yaptı;

-Bin tane orta yaptı adrese gitmedi.
    -2 asist yaptı. Sen tebrik ettin ve takımda kaldı ama sen tam izleseydin maçı Sabri'nin aynı maçta 3 kere arkasına adam kaçırıp 3 gol yememize sebep olduğunu görebilirdin.
    -Gidip kavga çıkardı, milletin boğazına sarıldı GS'nin imajını bozdu
    -300 binlik oynadı, 1.5 milyon maaş aldı. Teşekkür edeceğine ne dedi 30 milyon taraftara? Elimi öper, kekeler, imza isterler.
    vb.

Bak herşeyi geçtim. Sen düşünsene bir futbolcun var takımda ve TTnet onunla sponsorluk yapıyor ve sponsorluk reklamının konusu ne? Sabri'nin dillere destan saçma ortaları. Sen taraftar olarak bunu mu layık görüyosun Galatasaray'a?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaziiim

Adam ne yapsın bu oyucularla bu kadar olur.

Transfere gerek yok diyen de Hamza'ydı ama pardon Denge'ydi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

Köylü, vizyonsuz, teneke peynir. Acaba yeni gelecek hoca neler yapacak ?. Zahmet etmeyin ben söyliyeyim, koca bir hiç. Galatasaray tarihinde yıllardır sezon içinde gelen hocadan hayır görmedi. Dahası, ekmek gibi bir insanı kaybettik. İnşallah gelen gideni aratacak, hocamın yeri dolmayacak.

Sorsak Hamza hoca başarılı dersin ama ve farkındaysan kendisi de sezon ortasında geldi.
  • Hakkın var, doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

Köylü, vizyonsuz, teneke peynir. Acaba yeni gelecek hoca neler yapacak ?. Zahmet etmeyin ben söyliyeyim, koca bir hiç. Galatasaray tarihinde yıllardır sezon içinde gelen hocadan hayır görmedi. Dahası, ekmek gibi bir insanı kaybettik. İnşallah gelen gideni aratacak, hocamın yeri dolmayacak.

Sorsak Hamza hoca başarılı dersin ama ve farkındaysan kendisi de sezon ortasında geldi.

Hamza hoca geldiğinde takım rezalet ve kaos vardı. İyi ya da kötü işleyen bir çarkı, hele belki en kritik avrupa maçı öncesi doğru mu gitmesi/çarkın bozulması ? Bence değil. İçeride Benficayı yendiğimizde bile herkes homur homur, kötü futboldan şikayetçiydi. Arkadaşlar bu oyuncu grubunun vereceği maks. performansı hamza zaten takıma sağladı. Hoca nın tek hatası, yönetime kalkan oldu, sonra o yönetim tekme tokat kovdu.

• Komisyonu Hamza gitti şükür şükürde mustafa hoca gelirmi acaba?

• Meydancı dursunda giderse süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: U and I

Yeni kardo muslera carole ched denayer gross selcuk jose bilal sneijder poldi burak 4 1 2 1 2 takimda kanat yok boyle olmasi lazim

Italyanlar kanatsiz oynatti rezil olduk. Kanatsiz bir dizilis Galatasaray'a cok ters gelir. Oynayamiyor takim kanatsiz.

• Arkadaslar bir besiktasli olarak ilk once hakkinizda hayirli olmasini diliyorum.
    Ve 1 sorum olucak yanlis anlamayin takip ettigimce soruyorum israrla sabrinin oynamasinin sebebi nedir

• Bu kadroyu kim adam edicek

• quote:

Orijinalden alıntı: bugter

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Hayali bile saçma.

saçma tabi
  • Yanlış karar

• Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Sabri torpilli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak bagiriyomus antrenmanlarda Ersun gelsin Ersun diye.Bende fenerbahceli olarak ayni sekilde bagiricam.

• yabancı hoca para ve transfer olmadan çalışamaz bu takımda... denizli ya da ersun'a gibi oyunu okyuabilen bir td'ye emanet etmek lazım takımı... ayrıca şimdiye dek scout olarak yapılan yatırımların çöpe atılmaması lazım. izlenen ve takıma yararlı olacak futbolcular yeni hocayla paylaşılsması lazım. rodriguez de olmasa bile bu proje bence carole'de tuttu ve devam ettirilmeli.
  • Şu konuda "Hamza'yı çok ararız süper adamdı ühü ühü" gibi yorum yapanlar aynı Hamza Hamzaoğlu gibi Galatasaray'lı görünen Fenerliler ve Fenerli görünümlü Beşiktaş'lardır. Prim vermeyin.

yapılan Ada'm kayırmaları görmüyorlar da bi sürü bıdı bıdı.

Bir sürü kişi de demiş ki; bu kadroyla daha ne yapsın??

Pardon da bu kadroyu kim kurdu? Bilal'i Cem'i kim aldırdı, Burak'ı kim göndermedi, o mutsuz olmasın diye forvet almak istemeyen kim? Gomez pahalı geldi yalanı kime ait?

Bruma'yı Sinan'a şans vermek için yolladık!!! Ulan küfür edicem hakediyorlar. Bırakın lan bu işleri. Desene umuta yer açmak için yolladım. Telles?? Aaa olcan bizim evladımız, ona yer açmak lazım.

Melo? Yok ya Bilal'e yer açmak için ....

Bak daha teknik taktik olayına girmedim bile.. Onlar da ayrı fiyasko.

Bunları görmeyen Galatasaray'lı değildir, öyleyim diyorsa da tutmayın kardeşim siz bu takımı..

• welcome to turkey
  • Türk antrenör gelmez inşallah. Türk gelirse çabuk uyum sağlar. Yabancı gelirse o alışana kadar,Türkçeyi felan sokene kadar bir iki sezon geçer. Biz de mali gotururuz o arada. :)

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.