Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kupa başarıdır. Detaya bakılmaz. Büyük başarıdır.

Ama Hamza hocanın taktisyenliğini gösterdiği maç bir elin parmak sayısını geçmez. Bariz ve büyük hatalar yaptığı maç ise bir çok var. Ben bir Galatasaray'lı olarak bu gelişmeye sevindim. Zaten bu sene yok sene olduğu için doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Umut Bulut açıklamaları inanılmaz sinirimi bozmuştu.
  • Adam ne yapsın bu oyucularla bu kadar olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bi iyi adama yazık oldu
  • Hamza takımın başındayken defol git diyenler gidince daha yenisi gelmeden arar olmuş.
  • daha yeni;
    astana, benfica ve rize maçları hamza hocanın mahareti sayesinde gitmiştir

içerde yaşananları bilemem ama oyun okuma kabiliyeti yoktu bence
    insanlığı hiçbir zaman tartışılamaz ama sabri gibi bal yapmayan bir spor adamıydı benim gözümde...

gündüz, a sporda levent tüzemen"in dediği gibi;
    BU CAMİADAN NE İSİMLER GELDİ GEÇTİ, HERKES GİDER YERİNE ADAM BULUNUR...
    (levent tüzemende iyi istihbaratlar var ama adam sıkı gs.li olduğu için bunu yayında paylaşmıyor. hatta yorumcu ilker yağcıoğlu bile şaşırdı; abi sen bu kadar şeyi nerden biliyosun diyordu...)
  • Ael A kullanıcısına yanıt
    -Kadro yetersizliği kimin suçu? Neden Hakan Balta orada oynadı? Dzemaili kim gönderdi? Hamza Hoca. Kim yanlış yapmış? Hamza Hoca. Orta sahada koyabileceğin bir kaç adam varken o pozisyona en uzak kişi olan yavaş Hakan Balta'nın oynaması nedir? Bu mu vizyon? Balta'yı orda oynatmak ile Sneijder'i "ben seni pivot forvet oynatıyorum sana kafa topu göndericez" demenin bir farkı yok. Vizyon sıfır.

Yönetimin suçu. Kadro derinliğini her teknik adam ister bunu sağlayıp sağlayamamak yönetimin işidir. Dzemaili gönderilmesi gayet normaldi kusura bakma da adamın tüm sezonunu toplasak Bilal'in bir maçlık performansı bile etmez öyle oyuncuyu herkes yollar. Tek maçlık taktik hatalarını her teknik adam yapabilir. Sanki her maç Balta önlibero oynuyomuş gibi konuşuyosun bu doğru değil.

-Pardon ben sırtıma yönetim kadrosunun dövmesini mi yaptırdım yoksa adımı mı değiştirdim Dursun diye? Yönetimi savunduğumu hangi rüyanda gördün? Bir o kadar da sevmem yönetimi. Asıl konumuza gelirsek yönetim mi kovuldu yoksa Hamza'mı? Yönetimin başarısızlıkları ve Melo'nun bizi parmağında oynatmasını konuşmak istersen o konuda sana katılırım ama başlık o mu şu anda? İstersen Hamza Hamzaoğlu'nun kovulma başlığında Gomez'in saç modelini konuşalım. Alaka seviyeleri aynı çünkü verdiğin örneklerle.

İşte bu konuda aynı düşünüyoruz ben de diyorumki Hamzaoğlunun hataları gibi gözüken bir çok şey yönetimin başarısızlığından kaynaklanıyor. Sen adama Gomez gibi RVP gibi forvet verdinde onu yedek oturtup Umutu mu kolladı adam? Umutu kollamasının sebebi yönetimin transferde ki başarısızlığı. Kaynak yönetim yani. Melo vardı da Baltayımı oynattı adam? O yüzden yönetimin Melo konusundaki pasifliği yüzünden hoca Baltayı oynattı.

-Sneijder %100 formunu nerede veriyor? CAM (Ofansif orta Saha). Yasin, Sinan ve Podolski kanat oynar mı? Oynar. O zaman dünyada bir döneme damgasını vuran en etkili ofansif orta sahalardan birini başka yerde oynatmak nedir? Başarısızlık, vizyonsuzluk. Bilali CAM'den CDM'ye çekersin ama Sneijder gibi maç değiştiren adamı eğer binbir zorlukla aldıysan o adam nerede en etkili ise orada oynamalı her durumda

Sneijderin solda oynatılması başarısızlık değil. Solda oynadığı dönemlerde Galatasaray başarılı olmuştur. Avrupada çeyrek final oynarkende Sneijder soldaydı F.T zamanında ve son 3 kupalı sezonda da aynı yerde başarılı bir şekilde oynadı. Katılmıyorum. Sadece tek maçlık önlibero oynaması hataydı ama tek bir maçı adamın tüm teknik direktörlük kariyerine yansıtmak doğru değil.

-Muslera şahsi hatası yüzünden de bir kaç kere gol yedik napalım gönderelim mi aynı mantıkla? Yada savunduğun Hamza'nın öz oğlu olan Umut'un gol pozisyonlarındaki hataları ile kaçırdığı goller (https://www.youtube.com/watch?v=-UOHhuWV3_8) nedir? Böyle cümleler kurduğuna göre unuttuğunu düşünüp linki ekledim. Tek bir sezon koydum ölümcül hastalığa yakalanma diye.
    Kadro'yu geç bu adamı savunan ve "herkes bu kadar koşsa" diyorsan sen bu videodaki adam için ben bırak senin teknik direktörlüğünü görme ve algılama yetini sorgularım.

Adam orda oyuncusu üzerindeki odak noktasını almak için o denli bir açıklama yapıyor. Durduk yere değil. Hedef tahtasına Umut koyuldu çünkü basında. Fatih Terimde olsa aynısını yapardı. O zaman F.T kovabilecek miydi?

-Gene söylüyorum. Yönetimin başarısızlıklarını ayrı bir yerde konuşuruz çünkü burası Hamza Hamzaoğlu'nun kovulma başlığı. Yine bastıra bastıra söylüyorum, sen adamını tabiki itin g.tüne sokma ama bir futbolcu, bir forvet yeteneksizsede ve taraftarında buna tepkisi varsa taraftara gerizakalı muamelesi yapamazsın. Sen gidersin (görüldüğü gibi) GS ve taraftar kalır.
    Bu kadar beceriksiz bir forveti ısrarla savunur, "herkes böyle olsa, çabalasa, koşsa" dersen maç kazandıran ve üstüne kendi defansa kadar depar atıp adam kovalayan Sneijder'i, her maç %100 gol kurtaran Muslera'yı en çokta yemeden içmeden kısıp destekleyen taraftarı kızdırırsın. Böylede gidersin.

Yönetimin başarsızlıklarını adam üstlendi. Kimse bunu görmüyor. Aslında sizin eleştirdiğiniz konuların çoğu yönetimin suçu ama adam elini taşın altına koydu diye oluyor bunlar. O kadar yeme içmenizden kısıp gidiyorsanız rakibiniz RVP alıyor rakibiniz Gomez alıyorsa size Umut'u izlettiren forvet almayan yönetimi eleştirmemekte sizin ayıbınız o zaman. Adamın başka çaresi yok. Takımda başka forvet yok. Olsa ona rağmen Umut'u oynatsa o zaman teknik direktör hatası olur.

-TD herkesin bildiği ideal kadroyu bozmadan giderse zaten GS'nin olacağı nokta bellidir. Geçen sezon 1. bu sezon 2. olur gidipte 15. olmaz. İsmail Kartal dediğim gibi mi yaptı? Yoksa senin unuttuğun küçük bir ayrıntı mı var? Emenike ısrarı desem sende bir kıvılcım yanar mı? Kaç maç kaybettiler Emenike ısrarı yüzünden İsmail Kartal'ın? Umut yüzünden neler gitti yada gidecekti? Sabri yüzünden neler gitti ileri çıkıp arkasından kaçırdığı forvet ve kanat oyuncuları yüzünden?

İdeal kadroyu kim bozdu kardeşim? Adamın son maçında 3 oyuncu sakatlıktan çıkıyor ne ideal kadrosundan bahsediyosun? Yani öyle konuşuyonki sanki Burağı 5 maç yedekte bırakmışta Umutu 11 başlatmış gibi konuşuyosun. Adamın elinde yedek oyuncu yok ideal kadrosu mu var biri sakatlanınca kadro diye bir şey kalmıyor. İsmail Kartal'ın elinde Sow varken Emenike'yi oynatıyodu ikisi aynı şey değil.

-Prandelli'yi savunduğumdan değilde Prandelli gittiğinde bu takım ligde kaçıncıydı? kaç puandaydı? benim hatırladığım 3. ve zirveden 1 puan gerideydi? Öyle bir anlatıyorsunki Hamza hoca takımı 2. ligden almış aynı sezon 1. lige çıkarıp şampiyon yapmış. Prandelli'de başarısızdı kabul ama Hamza Hamzaoğlu gibi şu manaya gelen açıklamaları yapmadı, tüm dünyanın kazmalığını kabul ettiği Sabri ve Umut'u savunup taraftara tavır almadı.

Sabri size ne yaptı? Yolladınız adamı yerine aldığınız sağ bekleri de gördük. Yav arkadaş Dani Alvesi aldınız da Sabri mi oynuyor? Adam elindeki oyunculardan tam verim almak için kazanmaya çalışıyor onları kolluyor ne yapsın böyle yönetim olursa adam kazmalarıda sahiplenir başka çaresi mi var?

Sende yönetimin hatalarını biliyorsun işte diyorumki bu eleştirdiğin tüm noktaların kaynağı yönetim hatalarıdır. Sen adama kötü, dar bir kadro verdin. İstenilen kalitede ki oyuncuları alamadın. Neticesinde Hamzaoğluda elindeki size göre kazmaları koruyarak mecbur oynatması gereken oyuncuları kazanmaya çalıştı. Yönetim kendi hatalarının faturasını Hamzaoğluna kesti bu büyük haksızlıktı.

• Kimi sevdiysek gitti birer birer, kim ne derse desin.

• Burak umut ve selçuk kankalar buradayken değiştirilen kaçıncı hoca oldu acaba .bu şahıslar gitmeden yeni gelecek hocanın ömrü hamzadan daha kısa olur

• Aziz Yıldırım futbolu bilmiyor da bu dursun Özbek hiç bilmiyor. Ağzında puro ile gezen parasıyla her şeyi alacağını sanan tipler vardır ya ha tam onlardan birisi dursun Özbek. Manu dan 3 futbolcu say desen sayamacağına eminim. Kimler yönetiyor futbolumuzu arkadaş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezquero33

quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

Yönetimin yapacağı en doğru hareket gururu bir kenara bırakıp,biz hata ettik Hamza Hocam deyip adamın gönlünü alıp tekrar takımın başına getirdikten sonra,yönetim olarak istifa etmek olur(Böyle bişeyi beklediğimden değil yakışanın bu olduğundan bahsediyorum,yoksa nerde bunları yapacak adam gibi adam...)

Siz değilmiydiniz adam geldiginden beri elestiren? Statta istifa diye bagiran? Hayir anlamiyorum sabriyi umutu çokmu bayiliyorsunuz izlemeye? Melonun yerine akhisar topçusunu izlemeye çokmu bayiliyorsunuz? Her mac farkli kadro ile cikip zevk vermeyen oyunu izlemeye çokmu bayiliyorsunuz? Adam takimin basindaykende memnun degildiniz gidincede memnun değilsiniz ya siz neyin kafasini yaşiyorsunuz?

Arkadaşım asıl sen neyin kafasını yaşıyosun?Ben hiçbir zaman Hamza Hocanın t.direktörlüğünü sorgulamadım,hem bilgi hem karizma hem adamlık olarak 10 numara 5 yıldız bir şahsiyet kendisi,kim eleştiriyosa o onun kendi görüşüdür beni bağlamaz,ben taraftarın sözcüsü müyümki bana gelmiş saçma sapan iddialarda bulunuyosun.
    Ayrıca o adamda sağda rafael solda couentrao kalitesinde ve kalibresinde oyuncu oynatmak isterdi elbette ama yönetimin buna ne vizyonu yeterdi ne parası.
    İyiliktenmaraz doğuyor işte,onların acizliğini taraftara hissettirmemek için sanki transfer yapılmasını kendi istemiyormuş gibi davranan adamın kıymetini çok iyi bildiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

Burak umut ve selçuk kankalar buradayken değiştirilen kaçıncı hoca oldu acaba .bu şahıslar gitmeden yeni gelecek hocanın ömrü hamzadan daha kısa olur

Hocam kusura bakmada bi bitmediniz,şu üstün futbol bilgimizi millet olarak biraz kendimize saklasak herkesin kafası rahatlayacak,adamı sene başından beri eleştire eleştire niasse transferi başta olmak üzere takımda güzel ne varsa dilleriyle silip süpürdüler yaz boyunca, artık siz bari yapmayın şunu.
  • Hamza Efendi
    Takıma yaptığın saçma sapan transferlerle bu taraftarın nefretini kazandın.Akhisar'dan geldin.Galatasaray'ı Akhisar sandın.32 yaşındaki adamları bize muhtaç ettin.Az para harcatacağım iyi transferler yapacağım dedin.32 yaşında futbol hayatının sonuna gelmiş Sabri'ye Paul Pogba'nın yıllık almadığı ücreti verdin.Sabri'ye Bilal'e bizi muhtaç ettin.Carole diye Fransa 2.lig topcusu aldırdın,Sırf Real Madrid'de 1 2 maç oynadı diye Rodríguez'i aldırdın hepsi fiyasko çıkınca klübeye mahkum ettin.Takıma adam gibi bir defans oyuncusu ve forvet aldırmadın.Maçların bir çoğunda yapılmayacak taktiksel hatalar yaptırdın.2.ligden yeni çıkmış Osmanlıspor'un karşısında maskara oldun.Avrupa maçlarında Galatasaray'ın büyüklüğüne yakışmayacak oyuncularla takımı oynatmaya çalıştın.Sonra da başarı bekledin ha kusura bakma kimsenin de arkanda durmasını bekleme.Güle güle.

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

daha yeni;
    astana, benfica ve rize maçları hamza hocanın mahareti sayesinde gitmiştir

içerde yaşananları bilemem ama oyun okuma kabiliyeti yoktu bence
    insanlığı hiçbir zaman tartışılamaz ama sabri gibi bal yapmayan bir spor adamıydı benim gözümde...

gündüz, a sporda levent tüzemen"in dediği gibi;
    BU CAMİADAN NE İSİMLER GELDİ GEÇTİ, HERKES GİDER YERİNE ADAM BULUNUR...
    (levent tüzemende iyi istihbaratlar var ama adam sıkı gs.li olduğu için bunu yayında paylaşmıyor. hatta yorumcu ilker yağcıoğlu bile şaşırdı; abi sen bu kadar şeyi nerden biliyosun diyordu...)

Aynen katılıyorum özellikle benfica maçına eline fırsat geçmiş korkak bir kadro ile çıktı ilk maçı yediğimiz kadro ile çıksaydi o maçı kazanırdik
    En son açıklamasında ne zama kurtulacaz dedim umut bulut övüyor sözleşme otamatik yenileme olmasaydı bile yenilerdim ne demek hiç görmüyor fayda dan çok zararı var umut yerine kimi koyarsan koy daha verimli olurdu
    T.d iyi seçerlerde umut bulut ilk 11 oynamasından kurtuluruz
    Mustafa Denizli
    Ersun Yanal
    Bu 2 t.d dışında kimse gelmesin özellikle yabancı t.d kesinlikle almamali

• Bir BESIKTASLI olarak yaziyorum. Su seviyesizlik hangi takima yapilsa tepkim ayni olur...

BU ADAM GECEN SENE HANI ARTIK GS NIN ALEX FERGUSONU OLACAKTI? (SU SACMA YAKISTIRMA BI SENE SAMPIYON OLAN HER TD YE YAPILMIYOR MU)
    BU ADAM HANI FUTBOLCULARINA ABI GIBI YAKLASIP PERFORMANSI TAVAN YAPTIRMIYOR MUYDU?
    BU ADAM HANI TURKIYE SARTLARINI LIGINI BILDIGI ICIN BASARILI OLMAMISMIYDI GECEN SENE?
    BU ADAM GS 3 KUPAYI BIRDEN ALIRKEN TAKIMIN TD U DEGIL MIYDI? FUTBOLCULAR KENDI MI OLDU SAMPIYON?
    NE OLDU DA BU ADAM DAHA ILK YARININ SONUNU GOREMEDI 3 KUPA ALDIGININ ERTESI SENE?
    NEDEN BU KADAR KOLAY ADAM HARCIYORUZ?
    NEDEN BU KADAR NANKORUZ?
    NEDEN BU KADAR SABIRSIZIZ?
    NEDEN BU KADAR KAPASITESIZ YONETICILERIMIZ VAR?

GS eger su anda kotu bir durumdaysa (ki ben sportif durumun o kadar kotu oldugunu dusunmuyorum - takmin kotu bi durumu varsa o da Finansaldir. Bu da yonetimin sucudur. aciklanan sadece AS nin borclari 1 trilyon)
    Bu durmun sorumlulari siralansa Hamzaoglu en sonlarda yer alir.

Alismisiz bisey oldugunda TEK SUCLU TD. Haa.........n oradan! (hadin oradan) Yazik. Adam harcamakta o kadar iyiyiz ki... Cidden saka degil, MESSI gelse, RONALDO gelse 6 ayda kicina tekme vurur gondeririz... Koskoca DelBosque yi 2 ayda KASAP diyip gondermedik mi... hepimiz ayniyiz.

• quote:

Inşallah yerli tayfa sonunu hazırlar ve ekranların karşısında bunların tersini söyler.

Bir gün önce bunları yazmışım. Sonunuda umut getirdi.

• Köylü, vizyonsuz, teneke peynir. Acaba yeni gelecek hoca neler yapacak ?. Zahmet etmeyin ben söyliyeyim, koca bir hiç. Galatasaray tarihinde yıllardır sezon içinde gelen hocadan hayır görmedi. Dahası, ekmek gibi bir insanı kaybettik. İnşallah gelen gideni aratacak, hocamın yeri dolmayacak.
  • Vizyonsuz bir insandi, adam da kayiriyordu. Bence cok iyi oldu galatasaray icin gitmesi.
    Yerine gelecek birinin olmamasi gitmesinin iyi oldugu gercegini degistirmiyor.
    Kotu oynayan adam sirf efendi diye ilk 11 e giriyor mu ?
    Kotu teknik direktor de istedigi kadar efendi ya da galatasarayli olsun , td olmamali.
    Gitsin tribunden izlesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

Burak umut ve selçuk kankalar buradayken değiştirilen kaçıncı hoca oldu acaba .bu şahıslar gitmeden yeni gelecek hocanın ömrü hamzadan daha kısa olur

Hocam kusura bakmada bi bitmediniz,şu üstün futbol bilgimizi millet olarak biraz kendimize saklasak herkesin kafası rahatlayacak,adamı sene başından beri eleştire eleştire niasse transferi başta olmak üzere takımda güzel ne varsa dilleriyle silip süpürdüler yaz boyunca, artık siz bari yapmayın şunu.

Ne dersende Burak ve umut gelmeden önce takım nasıl top oynuyordu necati elmander baros varken, bu şahıslar geldikten sonra iyi oynadığımız maç sayısı 10u geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Bir BESIKTASLI olarak yaziyorum. Su seviyesizlik hangi takima yapilsa tepkim ayni olur...

BU ADAM GECEN SENE HANI ARTIK GS NIN ALEX FERGUSONU OLACAKTI? (SU SACMA YAKISTIRMA BI SENE SAMPIYON OLAN HER TD YE YAPILMIYOR MU)
    BU ADAM HANI FUTBOLCULARINA ABI GIBI YAKLASIP PERFORMANSI TAVAN YAPTIRMIYOR MUYDU?
    BU ADAM HANI TURKIYE SARTLARINI LIGINI BILDIGI ICIN BASARILI OLMAMISMIYDI GECEN SENE?
    BU ADAM GS 3 KUPAYI BIRDEN ALIRKEN TAKIMIN TD U DEGIL MIYDI? FUTBOLCULAR KENDI MI OLDU SAMPIYON?
    NE OLDU DA BU ADAM DAHA ILK YARININ SONUNU GOREMEDI 3 KUPA ALDIGININ ERTESI SENE?
    NEDEN BU KADAR KOLAY ADAM HARCIYORUZ?
    NEDEN BU KADAR NANKORUZ?
    NEDEN BU KADAR SABIRSIZIZ?
    NEDEN BU KADAR KAPASITESIZ YONETICILERIMIZ VAR?

GS eger su anda kotu bir durumdaysa (ki ben sportif durumun o kadar kotu oldugunu dusunmuyorum - takmin kotu bi durumu varsa o da Finansaldir. Bu da yonetimin sucudur. aciklanan sadece AS nin borclari 1 trilyon)
    Bu durmun sorumlulari siralansa Hamzaoglu en sonlarda yer alir.

Alismisiz bisey oldugunda TEK SUCLU TD. Haa.........n oradan! (hadin oradan) Yazik. Adam harcamakta o kadar iyiyiz ki... Cidden saka degil, MESSI gelse, RONALDO gelse 6 ayda kicina tekme vurur gondeririz... Koskoca DelBosque yi 2 ayda KASAP diyip gondermedik mi... hepimiz ayniyiz.

Ferguson gibi 15.20 sene takimin basinda kalmak imkânsız bizim ülkede. 3sene arka arkaya şampiyon yapsan bile 4.senende arka arkaya 3mac kaybet haydi güle güle.maalesef bizde işler böyle yürüyor

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.