Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oh be kurtulduk arkadaş diyenleri anlamaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Kazanılmış 3 kupa, adam gibi bir duruş, bırakın transferi omurgadan fire vermiş bir takımda bu hafta itibariyle liderin 5, rize de 10 yılda olacak olan olmasa 2 puan arkasında bir takımın teknik direktörden bahsediyoruz. Gelen gideni aratmasa bari
  • Güzel sırada yönetimin istifası var. Sabri umut fetişi bir adam çok bile kaldı. 3 kupa diyenleri ciddiye almak mümkün değil Galatasaray'ın 20 tane lig şampiyonluğu var gs için başarı avrupadır köy kupaları değil. Çıkıp burak forvet hattı için yeterli sabriden memnunum gibi saçma salak açıklamalar yapacağına takviye istedim ama bütçe el vermedi o yüzden böyle idare edeceğiz dese bugün kimse sevinç çığlıkları atmazdı. Köyünde domates yetiştirmen dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Kör ölür badem gözlü olur. Millet Hamzacı olmuş
    Sonunda gitti be kardeşim, çok meraklı millet sümük gibi futbol izlemeye.

Sizin gibi kafalara prandelli yakışır.inşallahta prandelli gibi isimler gelirde sizin gibi insanların ve klübün başındaki kafasızların ne bok yediği anlaşılır. İnanması gerçekten güç...

Prandelli ugursuzu bile ilk is olarak Sabriyi kadro disi birakmisti hamza sence boyle bisey yapabilir miydi ?

Sabri üzerinden neden gidiyoruz? 50 oynattığı maçta 30 küsür galibiyet yaşatmış bir hocadan bahsediyoruz.Sanki klübede dani alves varda hamza oynatmıyor.bunu yapmayın.başarıları böyle basit şeylerle gözardı etmeyin.yazık.koca takıma, gidecek olan 1 veya 2 sezona yazık.

Yukarida da acikladim kulubude baskasi mi vardi da hamza oynatmadi diyorsun ya adam kendi dedi yabanci futbolcu alacagima turk futbolcuları antrenmanla gelistirim diye adam hala sabriyi umutu antrenmanla değiştireceğini zannedecek kadar degisik bi kafa yapisina sahip bu adamyabanci dusmanidir bunu hala goremediniz mi
    ?

Yonetım almıyor adamda mecburen eldeki oyunculara güven aşılamaya çalıştı

JPK'yi Bilali kim istedi ? O paralara kaliteli yabanci futbolcu alinamaz miydi ?

Jem Paul Karacan 700k alıyor diye biliyorum Bilal'ın de maaşı aklımda değil çok fazla değildir.O paralara hangi kaliteli yıldız alınacak merak ettim.Ölmüş Rvp,Nani,Gomez,Podolskinin bile istediği aldığı paralar ortada.

Jpknin ne faydasi varda 700bin euro aliyor ? 700bin euro aldi diye elestirmiycdk miyiz ? Bilal de 2.4 milyon tl kazaniyor bu 2 adami almayip forvete kalinic alınabilirdi yillik 1 milyom euroya fiorentinada oynuyor

• Fenerli olarak göbek atmam lazim

• Bir galatasaraylı olarak söylemem gereken tek şey; yazık.

Yönetim farkında olmasa da büyük bir değer kaybetti; olay 4-5 maç üst üste alınan yenilgi, beraberlik yahut galibiyet değil.

Bir marka, onur ve duruş.

Hala farkına varmamaları bu kadar borç, olay ve cumartesi akşamı magazin bültenine döndü.

Metin Abimiz üzülüyor, umut kadar olmasa da.
  • Yazık. Ama 3 kupa alinan sezondan sonra bile boyle bir seyi bekliyordum.

• Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesi doğru, zamanlaması yanlış. Takımı şampiyon yaptıktan sonra kovulması gerekiyordu. Ama olmadı.

Şimdi yapılması gereken yabancı bir teknik direktör değil kesinlikle yabancı gelirse bu takımdan ümidi kesin, yerli teknik direktör şart.

Benim gönlüm Ersun Yanal'dan yana. umarım bir akıllılık yaparlar da getirirler... Mustafa Denizli'de olur ama. yabancı olmasın arkadaş.
  • Ayrılık sonrası Dursun Özbek'den flaş açıklama!

"Antrenmanları Umut Bulut'a göre ayarlıyordu"
  • kendisine takım alamayan adama takım emanet edilirse gider onlar Fatih Terim'i gönderdi bişey olmadı bizde Hamza'yı göndeririz der. alın size kurumsallaşma..
  • Üç kupayı unutma vefasızlık yapma

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI
  • bi de mafya liderinden başkan bulursak tam fenerbahce oluruz
  • Yerinde bir karar .. ÖZBEK FOREVER !
  • quote:

Orijinalden alıntı: taneriko

bi de mafya liderinden başkan bulursak tam fenerbahce oluruz

FENERBAHCE olmak istiyorsan tuttugun takim FENERBAHCE olmali, gs li kabul etmiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca Galatasaray ne biçim yöneticilerin eline kalmış arkadaş? Ergenler de seviniyor gitti diye, tam komedi.

• Denge bozuldu
  • galatasaraya değer katan gerçek galatasaraylılar gönderiliyor küstürülüyor.. bu bir takım şirket değil.. ancak bu kadar takım ruhuna uzak bir yönetim olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesi doğru, zamanlaması yanlış. Takımı şampiyon yaptıktan sonra kovulması gerekiyordu. Ama olmadı.

Şimdi yapılması gereken yabancı bir teknik direktör değil kesinlikle yabancı gelirse bu takımdan ümidi kesin, yerli teknik direktör şart.

Benim gönlüm Ersun Yanal'dan yana. umarım bir akıllılık yaparlar da getirirler... Mustafa Denizli'de olur ama. yabancı olmasın arkadaş.

ben gs nin bi 5-6 hafta tepe taklak olacağını düşünüyorum hatta uefada bile sonuncu olabilirler yeni gelen teknik adam ayak uyduramayabilir yani zamanlama çok kötü tam kırılma anında olmuş bu iş gs muhtemeler 5-6 sıra daha düşecek uefada işi de yaş yeni gelen kimleri oynatır oda muamma
  • Bu Olayın Tek Açıklaması;

SEVİNSEM Mİ ÜZÜLSEM Mİ BİLEMEDİM :s
  • iyi oldu hiç sevmezdim hamza yı.yerine saçma sapan bi anadolu hocası getirmeseler bari
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.