Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep hoca zaten. galatasaray şl kaldıracaktı da hoca oyucuları müshil ile güçsüzleştirdi.
  • Geçen sezon en yakın 2 rakibinle puan puanayken 3 kupa kazandı bu adam. Allah belasını versin böyle yönetimlerin.İyi kalpli temiz adamların başarı olmasına rağmen gönderilmesine tahammül edemiyorum. GS şuanki kötü kadrosuyla bile hala potada tutuyordu.Transfer yapılamayan bu dönemde durmadan TD yi öne atan bi yönetimden ne beklersin ki zaten.
    Bu adamın ismi Jurge Löw olsaysı şuan baş tacıydı. Yazık günah yemin ediyorum yazık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm doğrusu
    Adam yine de birşeyler yaptı şu kadroyla

• O son açıklamaları ne işti anlamadım. Sosyal medyayı takmazmış sosyal medya şöyleymiş böyleymiş takımı yıkmaya çalışıyolarmış. Taraftar telefonla arayıp görüşlerini mi bildirecekti sana? İyi yorum olsa sosyal medya da destekleniyoruz ayağı yapardı. Yaz başından beri açıklamaları çok anlamsız zaten. Yönetim ak kaşık değil de sen nesin be adam? Sabri'ye zam yaptır, elimde oyuncu bu kadar de işine geldi mi oyuncuların yeterli Umut evladım olsun. Biraz akıllı olsa yazın adam akıllı transferler yapardı. Hiç mi kendi futbolcu havuzun yok senin? Akhisar dan adam aldırmaya çalışsın. Saçma sapan işler ya. 1-2 trilyon aldı işte. Acıtasyona gerek yok, mayısa kadar dinlenir başka bir takıma gider alır yine 1-2 trilyon. Klasik yani. Galatasaray'da kalmayı istiyorsa yaptıklarının tersini yapıcaktı. Yazık olmadı yazık etti kendine. Kendi kendini harcadı, trilyonlarla mutluluklar evinden desteklesin bizi..

• Gs liler adına sevindim :((((((((((((
  • YÖNETİM İSTİFA!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

lanet olsun ya çok üzüldüm denge dengeoğlu ile iyiydi galatasaray tüh ya

Çok mu üzüldün?Boşver yaaaa sizde Vitor var, sırtınız yere gelmez.
    />
  • para derken? karşılıklı fesih tazminat almıyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Bu kadroyla daha başarılı olabilecek birisini bulsunlar yiyorsa.

Bunu idrak eden yok işte; sorun orada. Cidden çok üzüldüm; bu kadar kısa sürede bu imkanlarla adamın mucize yaratmasını (ki geçen sezon onu da yaptı) bekliyorlar.

Geçenki kesin açıklama olmasa aklıma Ersun Yanal'la anlaşmış olabilecekleri geliyor.

Kadroyu ben mi kurdum kardeş Burak'ı Westham'a ben mi satmadım Sabri'yle ben mi sözleşme yeniledim 3 yaşındaki çocuk bile bu takımın eksiklerini biliyordu.
  • Haber muhteşem bir haber.

Darısı Dursun, Sabri, Emre Ç, Umut, Burak ve Selçuk'un başına. Bunları da tez elden gönderseler takım şaha kalkacaktır.
  • üzülenler niye üzülüyo anlamış değilim gs nin başına gelmiş en vizyonsuz td olma adadıydı. Bide yönetimden kurtulduk mu tamamdır
  • Galatasaray'da Claudio Taffarel dışında tüm teknik ekibin görevine son verildi. (LigRadyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Ya adam 4 kupa almis herseye ragmen ustune bir iki iyi transfer yapamamislar .Aciklamalar biraz gereksiz eyvallahda ben oynanan oyuna sonuca bakarim ve bence hersey iyi gidiyordu . Simdi Gs nin dususunu izleyecegiz . Tek Ersun Yanal bu karari telafi ettirebilir ama onada kol gibi sozlesme gerekir . Yabanci hoca gelirsede en iyi Mancini etkisi yapar .

Kupa mupa umrumda değil benim. Ondan daha önemli şeyler var şu hayatta. Bu adam bizi bu sene şampiyon yapsa bile değeri artmazdı gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Haber muhteşem bir haber.

Darısı Dursun, Sabri, Emre Ç, Umut, Burak ve Selçuk'un başına. Bunları da tez elden gönderseler takım şaha kalkacaktır.

Aynen aynen uçacaktır takım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• stay with us

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

para derken? karşılıklı fesih tazminat almıyor ki.

Yazın 2 milyon $lık anlaşma yaptı hatırlıyorsan. Yapılan sözleşmelerden de komisyon aldığını düşünüyorum.
  • İnşallah Mustafa Denizli gelir, kalkıp Ersun Yanali getirmezler umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skibbe gelsin

• http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-galatasaraydaki-depremin-perde-arkasi

anladıgım kadarıyla umut sadece galatasaray taraftarının değil hamzanında başını yaktı
  • umalım da takımda yapılacak değişikliklerin başı olsun. darısı umut burak selçuk hamit sabri'ye. yazarken yoruldum ne çok kanserimiz varmış
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.