Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı yakan ilk başta kiralık verip maaşını bizim ödediğimiz oyuncularla başladı Umut ile bitti bir de çıkan o sözleşme uzama haberleri taraftarın tamamen üzerine oynamasına olanak sağladı bütün suç yönetimdedir.

Yönetimin yaptıklarına ses çıkaramazsan taraftar böyle harcar bu ülke de futbol böyledir yapılan zamlar boş yere gönderilen oyuncular (Bruma en büyük örnektir.) ve Umut seviciliği kendini yakmasına sebep oldu bundan sonra gelecek adam nasıldır kimdir bilemeyiz fakat sezonun ortasında gitmesi takımda kopukluklara yol açacaktır.
  • çok yazık oldu hamca hocaya

• gsliler neden seviniyor anlamıyorum dahada kötü olucak durum wesleyde devre arası giderse ingiltereye elde bi muslera kalıyor
  • Fatih hocada bile bu kadar sinirlenmemiştim. Dursun gitmeliydi Dursun. Böyle bir rezillik, böyle bir vefasızlık olamaz ya sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Sanki Mourinho gelecek de bir de sevinenleri görüyorum daha da çıldırıyorum. Türk ayarlamadılarsa masa altından, getirecekler gene abuk bir yabancı sonra 32.haftada anca oturtacak takımı. Vereceğiz bi ton tazminat sonra rakibimiz takacak 4.yıldızı. Önce dursun efendi gidecekti ne Hamza hocası. Adamın elinde 100 milyon mu var da vizyon yapsın. Eldeki bu, daha ne yapsın adam. Neredeyse mucize yarattı, hemen hemen her oyuncuya kendi evladı gibi sıcak davranıyor daha ne olsun. Ama yok bizim kulüpte başarılı herkes yollanır ve başarı cezasız kalmaz, kalamaz. Ultraslan hala uyusun ne zaman konuşacaklar acaba. Eğer Hamza hoca değilse, yine bu istikrarda bir tek Fatih hoca görürebilir mi o da artık imkansız. Yazık ya çileden çıkartıyor bu Dursun insanı yeminle.

• fenerli taraftarlar gs'yi düşünüyoruz hamza'ya yazık olduğu ayağına ne güzelde oynuyolar işlerine gelmedi tabii hamza'nın kovulması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Haber muhteşem bir haber.

Darısı Dursun, Sabri, Emre Ç, Umut, Burak ve Selçuk'un başına. Bunları da tez elden gönderseler takım şaha kalkacaktır.

Aynen aynen uçacaktır takım

Komik olan bir şey göremiyorum. Kimse kimseyi kandırmasın 3 4 senedir yada şöyle diyeyim Mancini, Prandelli ve Hamza ile birlikte çok ama çok rezil top oynuyoruz. Rakiplerimizin kötü olması, ite kaka 1-0 maç almamız, Sneijder'in ekstra golleri ve katkısı, Muslera'nın mucize yaratması ve Yasin'in geçen sezon son maçlarda ekstra katkısı Hamza hocaya başarı getirdi.

Aysal ve Terim dönemi şaha kalkmıştı takım. Ondan öncesi ligden düşer diye dalga geçiliyordu. Aysal ve Terim anlaşmazlığı, takımdan ayrılmaları şaha kalkmış takımı tekrar dibe itmeye başladı. Ha siz oynanan futboldan memnunsanız bir şey diyemem ama bu takım son maçta 4 gol yedi ve 174 dakikadır sözde bu takımın forveti kaleye şut bile çekemedi ama sözde hoca çıktı dalga geçer gibi bu adamı savundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI

• Taraftarı karşına alırsan bu olur hoca :) insan olarak çok severim seni ama teknik ve taktik bakımından çok kötüsün. inşallah ersun yanal gelir yoksa selçuk burak umut sabri sene sonuna kadar oynamazlar
  • GOODBYE SİR HAMZA HAMZAOGLU

• DURSUN ŞİMDİ Bİ DE KENDİNİ KOV BAKİM!!

Bu kadar ahmakça kararları kim alıyor merak ediyorum. Bu kalitesiz kadroyu kime emanet edeceksiniz bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba diyorum Vitoru kovup Hamza hocayımı alsak.aslında fena fikir değil hem küçükkende Fenerliymiş.en azından şu Portekiz çingesinden bin kat iyidir.ben ılımlıyım yalan yok
  • Şampiyonluğu unutalım o zaman.Bu takımı şampiyon yapabilecek daha iyi bir teknik direktör bu şartlarda bulunamazBakalım kimi getirecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

fenerli taraftarlar gs'yi düşünüyoruz hamza'ya yazık olduğu ayağına ne güzelde oynuyolar işlerine gelmedi tabii hamza'nın kovulması..

Ya abicim biraz hakkaniyetli olun. Adam imkansızlıklara rağmen bi şeyler yapmaya çalışıyordu. Yerine kim gelecek de hamzadan daha iyi olacak.

• Hamza hocaya tazminat olarak Umutu vermiş olsak bari..paradan ve herşeyden değerli onun için

• Hoşgeldin Daum.

• Terbiyeli bir adamdi.

Gecen sene gayet enkaz takimi sampiyon yapti.

Bizim millete yaranilmaz.

• Keşke ayrılmasaydı be yazık oldu.

• Yhaa .s

• tayfun korkut , tugay geleceğine taffarel yönetsin takımı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.