Şimdi Ara

han-mu tekrar online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

CODE yazarken 7 rakam yerine 12 rakam yazılırsa sorun olmuyor(du)
    saygılar

7 rakam da denedim, 12 rakam da denedim.
    Bazı portallarda hata mesajı vermesine rağmen acc alınabiliyordu. Belki acc vermiştir diye portaldan kontrol etmek istedim. Yine olmadı.

En sonda image doğrulamasında girilen 5 haneli kod ile ilgili bir sorun var sanırım.

Alla Alla kac tane acc denedim bende nie hic buna benzer hatalar vermedi acaba??

Bence sizde bir sorun var portalda sorun yok... Bilgileri dogru giriniz.. Sorunsuz hesap aciyor...
  •  han-mu tekrar online

Yukarıdaki bilgileri girdikten sonra new account butonuna basınca karşıma gelen uyarı;

Please Go Back And Write Code Correctly!
  • şimdi 2 acc aldım sorunsuz
    birinide pm ine yolladım
    şifreyi değiştir gir kardeş
    saygılar
  • agorafabia seninle aynı hatalar alıyoruz ..

kutlug sağolsun acc almış bize de biz nie alamıorzz

bi tek iki kişide varsa sorun bizde bir problem olabilir
  • quote:

han-mu tekrar online

Yukarıdaki bilgileri girdikten sonra new account butonuna basınca karşıma gelen uyarı;

Please Go Back And Write Code Correctly!

acc: silverwolf
    sifre :123456

die hesap acildi...

www.han-mu.com sanirim bu siteden aliyorsun hesabi ordan almaya kalkinca sorun cikardi ama hanmu.no-ip.biz den denedigimde acti hesabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 5 Temmuz 2007; 12:44:53 >

• ben de santos ismiyle denemiştim .. belki de baş harfi S olanlara karşı birşeydir bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

die hesap acildi...

www.han-mu.com sanirim bu siteden aliyorsun hesabi ordan almaya kalkinca sorun cikardi ama hanmu.no-ip.biz den denedigimde acti hesabi..

Sorun siteden kaynaklanıyormuş.

www.han-mu.com adresinden girip account almaya çalışırken hata veriyor.
    http://hanmu.no-ip.biz/index.php?op=register&terms=agree adresinden sorunsuz acc alınıyor.

Ufak bi ayar istiyor

• Yeşildev e-mail adresine bakar mısın ss gönderdim.. e-mailin nedir bu arada Yeşil ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDyingBride -- 5 Temmuz 2007; 19:29:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyDyingBride

Yeşildev e-mail adresine bakar mısın ss gönderdim.. e-mailin nedir bu arada Yeşil ??

ne diyon ali,e-maili biliyon mu bilmiyon mu
  • quote:

Yeşildev e-mail adresine bakar mısın ss gönderdim.. e-mailin nedir bu arada Yeşil ??

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

die hesap acildi...

Sorun siteden kaynaklanıyormuş.

www.han-mu.com adresinden girip account almaya çalışırken hata veriyor.
    http://hanmu.no-ip.biz/index.php?op=register&terms=agree adresinden sorunsuz acc alınıyor.

Ufak bi ayar istiyor

Aynen dediği gibi ben de han-mu.com dan deniyordum :)

• quote:

• ya 97d yap yada 1.02 n onlar bende war
  • hayırlı olsun Serkan Abi
  • ya benim bi sorunum oldu sitede registerde guvenlik kodu varya personel code diye onu bi turlu kabul etmio acc alamıyorum . nasıl acc alacam :S
  • OKA BENDE GELİİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

ya benim bi sorunum oldu sitede registerde guvenlik kodu varya personel code diye onu bi turlu kabul etmio acc alamıyorum . nasıl acc alacam :S

1. no-ip adresinden gir
    2. kodu 12 haneli yaz
    saygılar
  • serverda kalplerde DL itemleri Cıkmıor. + Dl nin kanadını yapmak icin gerekli olan Monarch ı satıcıya ekleyebilirmisiniz???

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

ya benim bi sorunum oldu sitede registerde guvenlik kodu varya personel code diye onu bi turlu kabul etmio acc alamıyorum . nasıl acc alacam :S

1. no-ip adresinden gir
    2. kodu 12 haneli yaz
    saygılar

tmm tmm no-ip adrese girince kodu 12 hanelı yapmıstım ama olmadı saten mesajim bosunaydı hıc yukarılara bakamdan yazmısım. sorry herkeseden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.