Şimdi Ara

han-mu tekrar online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah 8 gibi server kapandı bunu sebebi nedir
    ???
    :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: -TyraeL-

sabah 8 gibi server kapandı bunu sebebi nedir
    ???
    :D

kusura bakma senin geleceğini bilsek açardık
  • servera başladm ortam fln cok gzl:)
  • uzun sürekli kalıcı biraz zor bir türk serveri herkesi bekleriz dolu dolu gidiyor
  • Hocam server 65 restten sonra biter.Bu benim düşüncem oynamayı düşünüyorum.Ama 65 reset mevzuusu var.Her resette 1k point fazla bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Hocam server 65 restten sonra biter.Bu benim düşüncem oynamayı düşünüyorum.Ama 65 reset mevzuusu var.Her resette 1k point fazla bence.

hesap yanlis
    4x65=260 res eder
    saygılar
  • Reset başına 1k point gelmiyor mu?Her resette 1k gelse max stadda 65 k değil mi?
  • herbiri için 65
    4 tane stat var
    saygılar
  • Tamam ya pardon benim kafa başka yerde.Haklısın.Bende diyorum bir terslik var ama nerede?Terslik benim kafadaymış yaa!
  • SLMLAR BEYLER BU SERVERIN ADMININE SELENIYORUM. OYUN ICERISINDE HERKEZ KAFASINA GORE YER KAPIYOR. OYUN OYNATMIYORLAR. KESIYORLAR . BASKA YERE GIT DIYOR VE KESIYORLAR. BABALARININ ÇİFTLİĞİMİ BU OYUN. EĞER BÖYLE OLURSA SAMIMI SÖYLÜYORUM . BU KAFAYLA SERVER FALAN KALMAZ. OYUNDA BENI OYNATMAYAN ISMI SÖYLÜYORUM GEREĞİNİ YAPILMASINI RİCA EDİYORUM. FRANCİS DENILEN ŞAHIS TARKANDA SUREKLI KESIYOR BULUNDUĞUM YERE BENDEN SONRA GELIYOR VE KS YAPMA BASKA YERE DİYOR. ACİLL CEVAP BEKLİYORUM.

• quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

SLMLAR BEYLER BU SERVERIN ADMININE SELENIYORUM. OYUN ICERISINDE HERKEZ KAFASINA GORE YER KAPIYOR. OYUN OYNATMIYORLAR. KESIYORLAR . BASKA YERE GIT DIYOR VE KESIYORLAR. BABALARININ ÇİFTLİĞİMİ BU OYUN. EĞER BÖYLE OLURSA SAMIMI SÖYLÜYORUM . BU KAFAYLA SERVER FALAN KALMAZ. OYUNDA BENI OYNATMAYAN ISMI SÖYLÜYORUM GEREĞİNİ YAPILMASINI RİCA EDİYORUM. FRANCİS DENILEN ŞAHIS TARKANDA SUREKLI KESIYOR BULUNDUĞUM YERE BENDEN SONRA GELIYOR VE KS YAPMA BASKA YERE DİYOR. ACİLL CEVAP BEKLİYORUM.

al bi tane daha anne kuzusu , "abi beni kesiyolarrr"

• YESİL DEVMISIN NE KARIN AĞRISI ISEN SEN BU SERVERİ AKRABALARINA DOSTLARINAMI AÇTIN. MILLETE OYUN OYNATMIYORLAR. KUFURE ZORLATIP DELETE ATIYORLAR. SİZLER VE SİZİN GİBİ SERVER YÖNETİMİNİ ÜSTLENMİŞ ÇOLUK ÇOCUK TABİR EDECEM. BU İŞLERLE UĞRASMAYIN. MİLLETINDE VAKTINI ÇALMAYIN. TEKRAR SÖLÜYORUM MİLLETE KISKANIP OYUN OYNATMIYOR BUNUN BIR SANALL OYUN OLDUĞUNU UNUTUP İNSANLARI GAZA GETİRMEKTEN BASKA HİÇ BİR AMACINIZ YOK. ÇOK BÜYÜK TERBİYESIZLIK YAĞPTINIZ. KULAĞIMA GELIYORR. ÖNCELIKLE İNSANLINIZI BENLIĞINIZI BIR OYUNA DEĞİŞTİRMEYIN

• S.a Servernızda oynamiyorum ama sitenize bir bakiyim dedim ve rankinde DareDeviL isimli bir char gördüm burdan o chara sesleniyorum başka nickmi kalmadı :)..Zar Zor türkiyede az kullanılan bir nick bulmuştum sende geldin o nu buldun!!..Elbeltte bu nickin patenti bende deil ama Bazıları iyi oyuncuların,Kendini kanıtlamış oyuncuların nicklerini kullanarak başkalarından item kopartıyorlar bunun için yazdım..Neyse seni zorla bu nickden çeviremem onun için ben nickimde farklılık yapıcam..Aynen DareDeviL olucak benimkide ama bazı yerleri farkli olcak onuda buraya yazmiyim kapmasinlar sonra :)..Bu konuyla ne alakası var demeyim eger nicki kullanan bu forumdansa burayı iyi okusun..Hade selametle
    Post kasmak için yazmadım eğer yazsaydım 1 cümle yazardım yinede Han-mu server admininden özürdiliyorum Bo$ yer kapladığım için

• mu online adelet dağıtılan bir oyun değildir
    herkes oyuna eşit şartlarda başlar
    kim iyi kasarsa diğerlerine hakimiyet kurar
    sende kas güçlen onları spotuna sokma
    yada non-pvp serverler var hatta KS yasak serverler orda kas
    son olarak muonline ağlama duvarı değildir
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

kendini adam sanan aciz yaratik git kummuonline da oyna güzelim tamammı

KUMMUONLİNE
    exp/drop MAX
    bless bug on
    tüm jwller satılıyo
    box+5 e kadar satılıyo
    oyuna girer girmez statlar fulleniyor
    oyuna başlayan her chara full exc +13+28 set veriliyo
    PK KS yasak
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlug -- 7 Temmuz 2007; 22:48:17 >
  • slm ben cok karısyım kardesıme katılıyorm boyle kısıler oldukları surce serverlerda kasılması cok yanlıs buluyorum ve burdan yetkılılere seslenıyorum ben beyaz bı turkum ve benım gıbılelere niye boyle bişey yapıyosunuzzzz sonuna kadar katılıyorum ISTANBLUE arkandayım

• bu arada cok yanlış dusunuyosunuz the yaman ve corrector_bey hıc katılmıyorum sıze niye yapuyosunuzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 7 Temmuz 2007; 22:51:44 >
  • psikopatlık işte naparsın
  • BENIM DÜŞÜNCELERİME KATILAN KARDESIME VE BIZIM GIBI DUSUNEN MANTIKLI INSANLARA TESEKKURLER. BAKIN AKSINI DUSUNENLER OYUNUN AMACI TABIKI GUC VE HAKIMIYET FAKAT DAHA SERVERİ YENI ACIP. OYUN DA GELISMEYE FIRSAT VERMEYEN OYUNU OYUNLUKTAN CIKARIP INSANLIĞINI YITIREN KISILER VAR. BOYLE INSANLAR KUSURA BAKMASIN LAFTAN ANLAMASSA ALACAĞI CEVAP KUFUR DUR VE KIMSE KIZMASIN. KUFUR HAK EDENIN.DİR. YUKARIDA BIZIM DUSUNDUKLERIMIZIN AKSINI DUSUNENLER SIZLER BU KAFAYLA BIR YERE VARAMASSINIZ. TEKRAR TEKRAR VE 100 DEFADA YAZARIM KENDINI BILEN BEYFENDI GIBI KIMSEYE ÇATMADAN OYNAYAN ARKADASLARIMA SAYGILAR SUNARIM GERCEK HAYATTADA BU INSANLAR BEYFENDI KISILER AMA DIĞERLERI GIBI KISKANÇ VE BABASININ ÇİFTLIĞI GIBI KS YAPMA DIYEN ACİZ İNSANLAR HAYATADA BOLEDIR BURALARDA GEREKLI HITABI VE USLUBU HER ZAMAN ALIRLAR. SAYGILARIMLAA.

• Keşke parkın pardon sitenin adresini de versen
    quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

kendini adam sanan aciz yaratik git kummuonline da oyna güzelim tamammı

KUMMUONLİNE
    exp/drop MAX
    bless bug on
    tüm jwller satılıyo
    box+5 e kadar satılıyo
    oyuna girer girmez statlar fulleniyor
    oyuna başlayan her chara full exc +13+28 set veriliyo
    PK KS yasak
    saygılar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.