bende girdim oyuna çok güzel ama abi bana skill kitapları lazım bana bi versen yada nasıl bulabileceğimi söylesen sevinirim en son 220 enerji istiyen bi kitap var ondan sonra yok satıcılarda yok bendede yok
serverı buraya koymadan önce bir arkadaşımdan almıştım, 1.cinin 12 reseti vardı bugün baktım 25 res olmuş biz başlasak ne yazar başlamasak ne yazar. ayrıca bence de 97d açın daha güzel olur şimdi ben ne olacağını biliyom kasada lightning staff, divine itemler,+12 scepter olcak
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
serverı buraya koymadan önce bir arkadaşımdan almıştım, 1.cinin 12 reseti vardı bugün baktım 25 res olmuş biz başlasak ne yazar başlamasak ne yazar. ayrıca bence de 97d açın daha güzel olur şimdi ben ne olacağını biliyom kasada lightning staff, divine itemler,+12 scepter olcak
yalan söylüyorsun server açılmadan önce buraya yazıldıydı ve açılmasını bekledik sen ancak kummuonline de oynarsın versiyon felan farketmez saygılar
quote:
derdin gene bk atmak belli ama bişey elde edemezsin git başka topici kirlet
quote:
Orjinalden alıntı: kutlug
quote:
yalan söylüyorsun server açılmadan önce buraya yazıldıydı ve açılmasını bekledik sen ancak kummuonline de oynarsın versiyon felan farketmez saygılar
link verirmisin acaba? eğer yazılmışsa özür dilerim ama ben görmedim, corrector benim bk atma gibi bi niyetim yok, gördüğümü söyledim herservera gelip herkesle çatışıp sonra guild olarak silmeniz sizi ünlü yapmış belki ama adam olmak bundan daha fazlasını gerektirir.
kimseyle çatıştığımız falan yok,herzaman aynı şeyleri söyledik kimse anlamak istemiyor pk ve ks olayı muturkada başlangıçta yasak değildi sonradan yasaklandı,tekmuda bağıra çağıra pk yasak değil kendine güvenen ağlamayan gelsin dediler kapıda adam kesmek yasak kuralı çıktı sonradan....üstelik iki serverda da kimseye kötü söz söylemediğimiz halde küfürler yedik adam olmak sözünde durmayı lafını yememeyi gerektirir mi gerektirmez mi...
herkez charı fullemek zannedıyo mu online
quote:
Orjinalden alıntı: corrector_
kimseyle çatıştığımız falan yok,herzaman aynı şeyleri söyledik kimse anlamak istemiyor pk ve ks olayı muturkada başlangıçta yasak değildi sonradan yasaklandı,tekmuda bağıra çağıra pk yasak değil kendine güvenen ağlamayan gelsin dediler kapıda adam kesmek yasak kuralı çıktı sonradan....üstelik iki serverda da kimseye kötü söz söylemediğimiz halde küfürler yedik adam olmak sözünde durmayı lafını yememeyi gerektirir mi gerektirmez mi...
kapıda adam kesmenin hiç bir şekilde etiği yoktur, oyunu tamamen zevksiz kılar bütün bunların çözümü tektir: pvp non-pvp server açıcan non pvp de sadece kasılcak, diğerinde kesişmek serbest
zor deiL bunu yapmak
GÜZEL UZUN ÖMÜRLÜ AMA İLK BAŞLARDA BİRAZ ZOR OLUYO GERÇEKTEN DE.GÜZEL VE UZUN ÖMÜRLÜ BUNA EMİN OLUN SPOTLAR GAYE İYİ VEDE YARATIK COK BOL BENCE DENEYİN
Hayırlı olsun !
online sayısı iyce artmaya başladı Well come
keşke başlangıçta biraz puan verilseydi...
shoplarda itemler nasıl biraz bilgi verirmisiniz
shoplarda fln herşey tam bi spot sorunu war oda helledılecek inş.:D
+7 scale +7 bone filan satiliyo her char için.lorencia spot davias 2-3 spot.dungeon 3 de spot - lostower6 da ni elektirikli canarvarlar bide kırmızı eşşeklerin oldugu nokta spot var.tarkanda ise 4 tane spot var.arena ve aidada da spotlar mevcut
Yesildev Bu arada Kundun +5 lerden saçma sapan itemler çıkıyor düzeltirsen sevinirim saygılar
slm arkadaşlar ve ADMİN kardeşim önce serveriniz hayırlı olsun dilerim uzun soluklu olur burdakı bazi arkadaşlar bizin servere gelip sizin reklamınız yapmişlardir burdakı rahatsizliğimizi dile getirmek isdedim onlar bizim serveri bilir ben yazmak istemedim ama bizim serverde olan raharsizliklar aynen burda da devam etmekdedir altdaki yaziya hitaben yazdim
SAYGİLAR
burda kimse rahatsız değil bilip bilmeden atlamışsın maçkalı yukardaki yazılara bak,"method man"in yazısına cevap olarak yazdığım bir yazıdır o burda kapı önünde kapı arkasında arka bahçede vs.. pk yasak değil senin anlamadığın konu şu ki biz sadece senin gibi gıcıklık yapanları kesiyoruz öyle sürekli pk gezen charlarımız yok yani genellikle afk kasıyoruz ok
buna ne diyeceksin ben helal olsun diyecem arkadaşin duşuncesine katiliyorum ben derdimi böyle anlatamadim ewet sizler oyuncuların guclenmesini beklemeden oyunculara oyun oynatmadiniz bu gibi olaylarla devamli başimiz agriyacaktir tabii olan size olamz sadece server sahibini olur birakinda insanlar oyun oynasin kapı önunde kesmeyin hic olmasa oyuncularla aynı sevide ol ondan sonra kapiş misal verecem 25 yaşindaki delikanli ile 5 yaşindaki cocougun döguşu ne olur sence siz bu tutumunuzla cok oyuncu kaybetdirirsiniz servere bu benim duşuncen SAYGİLAR
quote:
Orjinalden alıntı: ISTANBLUE
BENIM DÜŞÜNCELERİME KATILAN KARDESIME VE BIZIM GIBI DUSUNEN MANTIKLI INSANLARA TESEKKURLER. BAKIN AKSINI DUSUNENLER OYUNUN AMACI TABIKI GUC VE HAKIMIYET FAKAT DAHA SERVERİ YENI ACIP. OYUN DA GELISMEYE FIRSAT VERMEYEN OYUNU OYUNLUKTAN CIKARIP INSANLIĞINI YITIREN KISILER VAR. BOYLE INSANLAR KUSURA BAKMASIN LAFTAN ANLAMASSA ALACAĞI CEVAP KUFUR DUR VE KIMSE KIZMASIN. KUFUR HAK EDENIN.DİR. YUKARIDA BIZIM DUSUNDUKLERIMIZIN AKSINI DUSUNENLER SIZLER BU KAFAYLA BIR YERE VARAMASSINIZ. TEKRAR TEKRAR VE 100 DEFADA YAZARIM KENDINI BILEN BEYFENDI GIBI KIMSEYE ÇATMADAN OYNAYAN ARKADASLARIMA SAYGILAR SUNARIM GERCEK HAYATTADA BU INSANLAR BEYFENDI KISILER AMA DIĞERLERI GIBI KISKANÇ VE BABASININ ÇİFTLIĞI GIBI KS YAPMA DIYEN ACİZ İNSANLAR HAYATADA BOLEDIR BURALARDA GEREKLI HITABI VE USLUBU HER ZAMAN ALIRLAR. SAYGILARIMLAA.
ya buna ne diyecen ben yorumsuzun sen aciklarmısın ?
quote:
Orjinalden alıntı: Neophyte_
slm ben cok karısyım kardesıme katılıyorm boyle kısıler oldukları surce serverlerda kasılması cok yanlıs buluyorum ve burdan yetkılılere seslenıyorum ben beyaz bı turkum ve benım gıbılelere niye boyle bişey yapıyosunuzzzz sonuna kadar katılıyorum ISTANBLUE arkandayım
quote:
Orjinalden alıntı: MaCKaLl
buna ne diyeceksin ben helal olsun diyecem arkadaşin duşuncesine katiliyorum ben derdimi böyle anlatamadim ewet sizler oyuncuların guclenmesini beklemeden oyunculara oyun oynatmadiniz bu gibi olaylarla devamli başimiz agriyacaktir tabii olan size olamz sadece server sahibini olur birakinda insanlar oyun oynasin kapı önunde kesmeyin hic olmasa oyuncularla aynı sevide ol ondan sonra kapiş misal verecem 25 yaşindaki delikanli ile 5 yaşindaki cocougun döguşu ne olur sence siz bu tutumunuzla cok oyuncu kaybetdirirsiniz servere bu benim duşuncen SAYGİLAR
quote:
Orjinalden alıntı: ISTANBLUE
BENIM DÜŞÜNCELERİME KATILAN KARDESIME VE BIZIM GIBI DUSUNEN MANTIKLI INSANLARA TESEKKURLER. BAKIN AKSINI DUSUNENLER OYUNUN AMACI TABIKI GUC VE HAKIMIYET FAKAT DAHA SERVERİ YENI ACIP. OYUN DA GELISMEYE FIRSAT VERMEYEN OYUNU OYUNLUKTAN CIKARIP INSANLIĞINI YITIREN KISILER VAR. BOYLE INSANLAR KUSURA BAKMASIN LAFTAN ANLAMASSA ALACAĞI CEVAP KUFUR DUR VE KIMSE KIZMASIN. KUFUR HAK EDENIN.DİR. YUKARIDA BIZIM DUSUNDUKLERIMIZIN AKSINI DUSUNENLER SIZLER BU KAFAYLA BIR YERE VARAMASSINIZ. TEKRAR TEKRAR VE 100 DEFADA YAZARIM KENDINI BILEN BEYFENDI GIBI KIMSEYE ÇATMADAN OYNAYAN ARKADASLARIMA SAYGILAR SUNARIM GERCEK HAYATTADA BU INSANLAR BEYFENDI KISILER AMA DIĞERLERI GIBI KISKANÇ VE BABASININ ÇİFTLIĞI GIBI KS YAPMA DIYEN ACİZ İNSANLAR HAYATADA BOLEDIR BURALARDA GEREKLI HITABI VE USLUBU HER ZAMAN ALIRLAR. SAYGILARIMLAA.
1.biz her neyapıyosak senin gibi KÜFÜR etmiyoz 2.neophyte orada o kisi ile dalga gecmek amaçlı yazmıştır devamıını okumadan yazıyor ve gereksiz bir biçimde bu topiği kirletiyorsun 3.bundan sonra server acarsan adını kummuonline koy 4.hadi kendi topiğine dön