Şimdi Ara

han-mu tekrar online (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pc-copat

Keşke parkın pardon sitenin adresini de versen
    quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

kendini adam sanan aciz yaratik git kummuonline da oyna güzelim tamammı

KUMMUONLİNE
    exp/drop MAX
    bless bug on
    tüm jwller satılıyo
    box+5 e kadar satılıyo
    oyuna girer girmez statlar fulleniyor
    oyuna başlayan her chara full exc +13+28 set veriliyo
    PK KS yasak
    saygılar

• istanblue seni kesen kimdi şikayet edekk olmaz oylee şey
  • gerek yok o serveri bıraktım duymak ıstedıklerı uslupla konusunca anladılar benı delete ettıler. onlarada bu yakısır. ben oraya açılır açılmaz basladım . ve kımseyle ısım olmadı efendıce akşamdan akşama kasıyordum fakat dediğim gıbı bu ınsanların gozu donmus gece gunduz uyumadan kasıp. sadece kendılerını dusunen bırer ınsanlar olmus ve ben dayanamadım bu hareketlere. onların duymak ıstedıklerı uslupla konustum. onemlı deıl delete olmak. onlra benım gıbı davranan ınsanlara sımdı hak verıyorum. server acıpta bu turlu ınsanlara oynama olanağı sunmayan adamların serverlerı boş kalmaya mahkumdur. kapanmaya mahkumdur. bu ısı GERCEKTEN BECEREN KALITELI ADMIN VE GM ARKADASLAR VRDIR. ONLARA SELAM EDERIM. SAYGILARIMI SUNARIM. HERINSAN HAK ETTİĞİ MUAMMELEYI GORUR. INSANLARIN ARKASINDAN ÖVÜLÜR, YÜZÜNE KARŞIDA HAK EDERSE SÖVÜLÜR. BU ALTIN BİR SÖZ DÜR. BU KADAR

• o gece gunduz kasan arkdass ciiddi alan arkdas dır oyunun zevkını cıkaran arkdastır bak özel bı servermıs oyuzden gece gunduz kasmıs buarada ben Francis bende kasıyorum gece gunduz ve oyunun zevkını cıkartıyorum baskası benı kestıgınde kufur etmıyorum veya forumlara yazmıyorum benı kestıler fln dıye hırs yapıyorum ve kasıyorum bu eefendıce olur ayrıca kkesmıyosan brısını oyunun zevkı cıkarmı ??? kasmanın bı anlamı cıkarmı sadece bırıncı olmak ıcın kasmıyorum ben kusura bakma. ama kummuonline gıbı server lar war orda oynarsınız anca sız vede sızın gıbılerr asılbunlar turkıyeyı mu onlineden sogutan sebeblerden bı kacı cok ve kalıtasız server olması neyse herkeze ıyı aksamlar ve ben YESİLDEVİN akrabası fln da degılım sadece msn den knosuyorum abimdir.. bu arada banlanma sebebını yolluyum bi resım yeter bide 3 gun banlandın onuda soyluyum...

han-mu tekrar online

• quote:

Orjinalden alıntı: Neophyte_

o gece gunduz kasan arkdass ciiddi alan arkdas dır oyunun zevkını cıkaran arkdastır bak özel bı servermıs oyuzden gece gunduz kasmıs buarada ben Francis bende kasıyorum gece gunduz ve oyunun zevkını cıkartıyorum baskası benı kestıgınde kufur etmıyorum veya forumlara yazmıyorum benı kestıler fln dıye hırs yapıyorum ve kasıyorum bu eefendıce olur ayrıca kkesmıyosan brısını oyunun zevkı cıkarmı ??? kasmanın bı anlamı cıkarmı sadece bırıncı olmak ıcın kasmıyorum ben kusura bakma. ama kummuonline gıbı server lar war orda oynarsınız anca sız vede sızın gıbılerr asılbunlar turkıyeyı mu onlineden sogutan sebeblerden bı kacı cok ve kalıtasız server olması neyse herkeze ıyı aksamlar ve ben YESİLDEVİN akrabası fln da degılım sadece msn den knosuyorum abimdir.. bu arada banlanma sebebını yolluyum bi resım yeter bide 3 gun banlandın onuda soyluyum...

han-mu tekrar online

quote:

slm ben cok karısyım kardesıme katılıyorm boyle kısıler oldukları surce serverlerda kasılması cok yanlıs buluyorum ve burdan yetkılılere seslenıyorum ben beyaz bı turkum ve benım gıbılelere niye boyle bişey yapıyosunuzzzz sonuna kadar katılıyorum ISTANBLUE arkandayım

Acaba bunlari yazan kisiler aynı sahıslar deilmi burda bir celiski gordumde

• Francis benim kucuk ccocuklarla dalga gecıyoruz yasını bılmyıorum ama aklı kucuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 8 Temmuz 2007; 0:35:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neophyte_

Francis benim kucuk ccocuklarla dalga gecıyoruz yasını bılmyıorum ama aklı kucuk

• bak güzel kardesim her ne olursa olsun OYUN ICERISINDE RAHAT DURMUYORSUNUZZZZZZZZZZ. BÖYLE OLMAZZ OLMAZZ VE OLMAZZ. OYUNUN ZEVKI GUCLENIRSIN VE DUELLLO GUILD WAR DENEN BIR SEY VAR ÖLE DEILMI???? KENDINI TATMIN ETMEK ISTERSEN BUNLARI KULLAN ISTERSEN. HIRSINI ALIRSIN BEN LAFTAN ANLAMAYANLARA ONLARIN BU HITABIMI DUYUP BAN VEYA DELETE EDIP EKARTE ETMELERİNİ BÖYLEECE ÖNLERINI AÇTIKLARINI SÖYLÜYORUM. YAZIK KI NE YAZIK . BU MANTALITEYLE BIR YERLERE GELEMESSINIZ. DEĞİŞTİRİN BU KAFALARI.

• yaa yasın kucuk bellı sen bu oyunu sadece fuullen mek oyun bıttırmekmı zannedıyosun???
    efendı dıye kasıyorum dıyosun kufur edıyosun? ilginç

vede sizin gibi yanı bızım gıbı ınsan lar turkıyedekı mu onlineyi yerini degistiriyosnuz gıbı şeyler soyluyosun. kendıne bakmıyosun dıyorum ve burdakı forumlara yazıyosun anca kummuonline war arkdasım oraya gıt dıyorum boyle serverlarda dolaşmana hıc gerek yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

bak güzel kardesim her ne olursa olsun OYUN ICERISINDE RAHAT DURMUYORSUNUZZZZZZZZZZ. BÖYLE OLMAZZ OLMAZZ VE OLMAZZ. OYUNUN ZEVKI GUCLENIRSIN VE DUELLLO GUILD WAR DENEN BIR SEY VAR ÖLE DEILMI???? KENDINI TATMIN ETMEK ISTERSEN BUNLARI KULLAN ISTERSEN. HIRSINI ALIRSIN BEN LAFTAN ANLAMAYANLARA ONLARIN BU HITABIMI DUYUP BAN VEYA DELETE EDIP EKARTE ETMELERİNİ BÖYLEECE ÖNLERINI AÇTIKLARINI SÖYLÜYORUM. YAZIK KI NE YAZIK . BU MANTALITEYLE BIR YERLERE GELEMESSINIZ. DEĞİŞTİRİN BU KAFALARI.

Bak arkadasım oyunun amacını bilmedigin ortada muonlinedaki amac adam kesmektir ve guclu olanın gucsuzu ezmesidir.. Nasılki knight online daki amac cs ye girip rakip ırkı kesmek ise bundaki olayda o.. Anlıycan bu oyunda adalet yoktur.. Doga kanunları gecerlidir.. herkes esit sartlarda baslar ve iyi kasan guclenir ve gucsuzu ezer ha eger sana ters ise sana uygun tarzda pk ve ks yasak olan serverler mevcut orda kasabilirsin.. Sana kimse burda kas demiyor.. Ama servere yermenin alemi yok.. Herkes senin gibi dusunmek zorunda deil ve bu kafayla bi yere gelmez gibi ifadeler kullanmanda yanlıs bence.. Bu server boyle kendine uygun olanlar gelir kasar. Ha uymaz isede pasa pasa serveri yermeden cikarsın basarılar dilersin kardesim bu tarz bana uygun deil der gidersin.. Sence hangisi daha insaniyetli bir davranıs senin yolunmu yoksa benim önerdigim yolmu bence bunu bir düşün sakin kafayla sonra cevap yaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

mu online adelet dağıtılan bir oyun değildir
    herkes oyuna eşit şartlarda başlar
    kim iyi kasarsa diğerlerine hakimiyet kurar
    sende kas güçlen onları spotuna sokma
    yada non-pvp serverler var hatta KS yasak serverler orda kas
    son olarak muonline ağlama duvarı değildir
    saygılar
  • MUHAKKAK GÖRÜŞLERİN GÜZEL SEVİYE MESELESI KISACASI BU SERVER BANA UYMUYOR. HERKEZIN BENIM GIBI DUSUNMESI MECBURIYRTI YOK MUTLAKA AMA. BENIM GIBI DUSUNEN ÇOK BUNA EMIN OL. KIMSEYIDE EMPOZE ETMEM ZORLA BU KONUDA. ARTI HER NE OLURSA OLSUN YABANCI SERVERLERDE O KADAR OYNADIM BU KADAR HIRS YAPANA BU KADAR KESENE RASTLAMADIM. İŞTE AVRUPA ZIHNIYETI . SÖYLEYECEKLERIM BUDUR. DAHA FAZLA POLEMIK YAPMAYALIM SİZE BASARILAR DİLEMEKTEN BASKA SÖZÜM YOK. TURK SERVERLERI NEDEN KAPANIYOR BUNU ÇOK IYI DUSUNUN. 1000 DEFA DUSUNUN. MADDIYAT DEMEYIN SAKIN. BU YAZDIKLARIM VE BUNUN GIBI SEBEPLER KAPANMAYA ITIYOR MACIG KARDESIM. KOLAYLIKLAR DILIYORUM SANA. ALLAHA EMANET OL.
  • quote:

MUHAKKAK GÖRÜŞLERİN GÜZEL SEVİYE MESELESI KISACASI BU SERVER BANA UYMUYOR. HERKEZIN BENIM GIBI DUSUNMESI MECBURIYRTI YOK MUTLAKA AMA. BENIM GIBI DUSUNEN ÇOK BUNA EMIN OL. KIMSEYIDE EMPOZE ETMEM ZORLA BU KONUDA. ARTI HER NE OLURSA OLSUN YABANCI SERVERLERDE O KADAR OYNADIM BU KADAR HIRS YAPANA BU KADAR KESENE RASTLAMADIM. İŞTE AVRUPA ZIHNIYETI . SÖYLEYECEKLERIM BUDUR. DAHA FAZLA POLEMIK YAPMAYALIM SİZE BASARILAR DİLEMEKTEN BASKA SÖZÜM YOK. TURK SERVERLERI NEDEN KAPANIYOR BUNU ÇOK IYI DUSUNUN. 1000 DEFA DUSUNUN. MADDIYAT DEMEYIN SAKIN. BU YAZDIKLARIM VE BUNUN GIBI SEBEPLER KAPANMAYA ITIYOR MACIG KARDESIM. KOLAYLIKLAR DILIYORUM SANA. ALLAHA EMANET OL.

demekki cok fazla yabancı serverde oynamamıssın arkadasım ben stada girmekte zorlandigim serverlerde kastım adamlar kapıya geciyordu geleni kesiyord geleni kesiyordu 10 defa kesilmeden giremiyordum servere neyse polemige gerek ama neden kapandıgını dusundum ama bulabildigim kapanma sebebleri arasında senin one surdugun sebebi bulamadım neyse sana oynadıgın muonline serverinde iyi eglenceler...

• quote:

MUHAKKAK GÖRÜŞLERİN GÜZEL SEVİYE MESELESI KISACASI BU SERVER BANA UYMUYOR. HERKEZIN BENIM GIBI DUSUNMESI MECBURIYRTI YOK MUTLAKA AMA. BENIM GIBI DUSUNEN ÇOK BUNA EMIN OL. KIMSEYIDE EMPOZE ETMEM ZORLA BU KONUDA. ARTI HER NE OLURSA OLSUN YABANCI SERVERLERDE O KADAR OYNADIM BU KADAR HIRS YAPANA BU KADAR KESENE RASTLAMADIM. İŞTE AVRUPA ZIHNIYETI . SÖYLEYECEKLERIM BUDUR. DAHA FAZLA POLEMIK YAPMAYALIM SİZE BASARILAR DİLEMEKTEN BASKA SÖZÜM YOK. TURK SERVERLERI NEDEN KAPANIYOR BUNU ÇOK IYI DUSUNUN. 1000 DEFA DUSUNUN. MADDIYAT DEMEYIN SAKIN. BU YAZDIKLARIM VE BUNUN GIBI SEBEPLER KAPANMAYA ITIYOR MACIG KARDESIM. KOLAYLIKLAR DILIYORUM SANA. ALLAHA EMANET OL.

yanılmıyorsam sizinde server acma düşünceleriniz vardı
    inşallah kısa sürede açarınız ve sizin gibi düşünen playerlerle full çeker ve uzun ömürlü bir server olur
    kardeş kardeş oynar kimse kimseyi kesmez
    hatta kesen olursa banlamadan önce bi güzel hak ettiği şekilde söversiniz
    saygılar

• BU TÜR OLAYLARI GÖRDÜKÇE KUSURA BAKMA DA BIRAK SERVER AÇMAYI OYNAMAYI BİLE DÜŞÜNMÜYORUM. SUNU UNUTMA Kİ ÖVGÜ INSANOĞLUNA SÖVGÜDE LAFTAN ANLAMAYANA SÖYLENİR. KENDINI BİLEN İNSANA BİR KERE YAPMA DENIR. FAZLA UZATMAYALIM. YORUMLAR ÇOK UZARRR GİDER SİZ KENDİ MANTIĞINIZLA BU OYUNLARA DEVAM EDIN. SİZLERİN OYNAMAK İSTEDİĞİ SERVER ŞEKLI BU YSA LAFIM YOK. BENDE İSTEDİĞİM HAZ DUYDUĞUM SERVERLERI BEN SECERIM ONUN BEN BILIRIM
  • olay çıkaran sensin,küfreden sensin sonrada kalkmış serverlar niye uzun ömürlü olmuyor falan filan...
    şimdi sen bi düşün bakalım küfretmeseydin banlanmıcaktın oynamaya devam etcektin serverin online sayısı 1 fazla olcaktı
    bilmem anlatabildim mi?
  • Serverı çok beğendim.Ellerine sağlık Yeşildev.Yalnız bir sorum olacak.BB veya diğer buglar on mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Serverı çok beğendim.Ellerine sağlık Yeşildev.Yalnız bir sorum olacak.BB veya diğer buglar on mu?

bb off,başka bug varmı bilmiyorum ama sanırım onlarda off
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Serverı çok beğendim.Ellerine sağlık Yeşildev.Yalnız bir sorum olacak.BB veya diğer buglar on mu?

serverde benim bulabildiğim tek bug creation 50milyon
    baska bug ben bulamadım
    saygılar
  • Tamam çok saolun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.