SAMSUNG R525 JV OI Ürün özellikleri ; İşletim sistemi : Windows 7 Home basic (64bit) İşlemci : AMD Phenom II Quad - Core N970 Ekran kartı : AMD HD6470M gDDR3 1 GB Hybrid Ram : 4 gb DDR3 Harddisk : 500 GB ODD : Süper multi dual layer ( sata ) Wired : 100m LAN Renk : Gümüş ( silver ) Mİ YOKSA ?
TOSHİBA Satellite L750-1LJİşlemci
tür : Intel® Core™ i3-370M İşlemci saat hızı : 2.40 GHz Ön Veri Yolu : 1,066 MHz 3. seviye önbellek : 3 MB
İşletim sistemi
Orijinal Windows® 7 Home Basic 64 bit (önceden yüklenmiş, Toshiba-HDD kurtarma)
Tasarım Rengi
renk : Matrix pattern tasarımı ve beyaz klavyesiyle Lüks İnci Beyazı
Sistem belleği
standart : 4,096 MB maksimum genişleme : 8,192 MB teknoloji : DDR3 RAM (1.066 MHz)
Sabit disk
kapasite : 500 GB sürücü dönüşü : 5,400 rpm
DVD Super Multi (Çift Katmanlı) sürücüsü
uyumluluk : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM maksimum hız : Okuma: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Yazma: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 24x US CD-RW, 8x DVD-R, 6x DVD-R (Çift Katmanlı), 6x DVD-RW, 8x DVD+R, 6x DVD+R (Çift Katmanlı), 8x DVD+RW, 5x DVD-RAM tür : DVD Super Multi (Çift Katmanlı) sürücü
Ekran
boyut : 39,6 cm (15,6”) tür : 16:9 en boy oranıyla ve LED arka ışıklandırmasıyla Toshiba TruBrite® HD TFT Yüksek Parlaklıkta ekran dahili çözünürlük : 1.366 x 768
Ekran bağdaştırıcısı
tür : CUDA™ Teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® 315M bellek kapasitesi : 512 MB ayrılmış VRAM. Kullanılabilir grafik belleği, TurboCache™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: yüklü 4 GB sistem belleği ile en fazla 2.234 MB (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte). bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş) bağlı veri yolu : PCI Express®
Özellik olarak Samsung daha iyi fakat fiyatları ve kullanım amacınız nedir?