Şimdi Ara

Hangi Akaryakıt ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En fazla kmyi po ile yapabiliyorum bu yuzden po tercih ediyorum; ancak bunun istasyondan istasyona degistini dusunuyorum. Bu bahsettigim bakirkoy cevresi icin gecerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Karar verdim artık bende aytemizden alacam. Yakitta sorun olsaydı arkadaş mutlaka problem yaşardı. 2005 model 230 binde dci motoru var. O motor sorun çıkarmadiysa benim 30 bin deki multijet hiç çıkartmaz 😂
    Hemde depoda 3-4 tl karım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 2 Ekim 2015; 10:16:17 >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yukardada belirttim iki yıldır ordan alıyorum,geçen haziran ayında bakıma götürdüm aracı servisteki ustalar dedilerki mazot filtren çok temiz sayılır ama iki yıl doldu diye değiştirelim dediler. Ben memnunum,hemde piyasanız altında fiat kampanyası yapıyorlar. Gündüz ayrı gece ayrı indirimli fiat Pazar günleri halk günü diye biraz daha indirimli satıyorlar,pazar günleri mecbur kuyruğa giriliyor.
     Hangi Akaryakıt ?

• novinovi kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim.

• Bp

• En iyi istasyon kampanya yapan istasyon bence.1 aydır konyadayım boyuna rekabet var.total 3.69 dan mazot satıyordu bugün.1 depo alsam 18-20 tl kar ediyorum .antepte fix 3.99-4 tl

Geçende Ereğli yolunda Türkiye petrollerinden 3.70 civarına almıştım.korkumdan az almıştım ,keşke doldursaymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 2 Ekim 2015; 18:29:25 >
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Yetkili kişinin verdiği bilgi;
    Öncelikle istasyonumuzu tercih etmenizden ve memnun kalmanızdan dolayı teşekkür ederim.
    Uyguladığımız akaryakıt satış fiyatı hakkında kısaca bilgi vermek isterim.
    Ankara / Merkez olarak Aytemiz tavan pompa satış fiyatı 25.05.2015 tarihi itibarı ile kdv dahil ;
    Motorin : 4,08 tl / lt
    Opt.Mot.: 4,10 tl/lt
    Benzin : 4,67 tl/lt dir.
    Belirttiğiniz ve güncel alış fiyatlarına göre indirim ve oranlar tabloda belirtildiği gibidir.
    Pompa fiyatı Alış fiyatı İndirim
    krş. İndirim
    Oranı %
    4,14 4,04 0,10 2,4
    4,14 3,97 0,17 4,1
    4,08 4,03 0,05 1,2
    4,08 3,97 0,11 2,7

Motorin de litre de Şirket + Bayi Toplam Kar Marjı bugün itibarı ile ort. 41 kuruş tur. Bunun 18,5 kuruşu bayinin olup şirketten aldığı ilave iskonto oranına göre artmaktadır.
    Dolayısı ile, İstasyonumuzun mülkiyeti ve işletmesi Aytemiz’e ait olduğundan kar marjımız normal bayi marjından yüksektir.
    İstasyonumuz yeni açılmasından dolayı haftanın 6 günü tüm ürünlerde 5 krş, Halk günü uyguladığımız Pazar günü ise 10 krş indirim yapmaktayız.
    Ayrıca müşteri bağımlılığı oluşturmak için de toplu tüketimi olan kurum, kuruluşlara ve çalışanlarına da özel iskonto tanımlı Aytemiz Clup Cart da vermekteyiz.
    Arkadaşlarımızda sizi bu kapsamda değerlendirmişlerdir.

• Sürekli Opet'den alıyoruz herhangi bir problem yaşamadık.
  • 3 yıldır lpg-benzin-mazot'u starpet'ten alıyorum bir sıkıntı yaşamadım. En ucuzu orası

• yakıtla ilgili yazardım işim geregi menşei ni iyi bilirimde genelde herkes boş konusuyor

Ham petrol üretilip rafineriye girer ve dagiticiya dagitlir

shell bp diyorsunuz dogru da benzer sahadan gelen petrol tüpraşta işlenirse bir fark olmaz

burada bayi tutumu icine kimsayal v.s etken olabiliyor

kimsayal teknik analizde bunu konuşmak gerekir detayli şekilde

ama mesela irak petrolu kalitesizdem libya , teksas , kazakistan gayet kalitelidir

Ama Pompa istasyonu olarak en temiz ve en iyi Opettir Taktir etmek gerekir

Shell ise bayilerine herhangi bir söz geçiremiyor özellikle gayrettepe ve balmumcu büyük sıkıntı

BP bazi bayileri çok iyi takdir etmek gerekir

Tabi pompa bakımı v.s bunlar size dogru litre vermede çok önemli
  • kısaca dikkat edin nitro kullanırsanız enjectoru tıkamanız muhtemel

ama nitro açık ara çekişi hissedersiniz 20 tl benzinle bile

Ama o marka bu marka biraz size ortamanından suphelendirir

Bayisi Temiz özen gösteren firma emin olun yakıta v.s bişi katilip adinin kirlenmesine izin vermez

ama bayisini Saldim çayira mevlam kayıra modunda bırakmişsa o bayi solvent v.s katar icine hava basar

Genelde temiz olan bayi firmalarini tercih edin size saygi tuvaletinde bile gösteriyorsa aracınıza emin olun gösteriyordur

istisnasi vardir elbet ama azdir
  • Total exelium.. çok memnun kalırsınız

• Shell

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.