Şimdi Ara

Hangi Akaryakıt ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gün önce Shell den ilk defa aldım çok memnun kaldım.

Bu arada araç dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 27 Ağustos 2015; 15:25:05 >
  • merkez de moil var sessizce bi istasyon ana yol üzerinde olmasına rağmen ne bi kamyon ne ticari araç ne otomobil hiç görmüyorum. ya bi kamyon yada tır giriyim mazot alayım dese pompaya yanaşması zor bi şekilde yapmışlar orayı 2 manevrada yanaşabilir ancak bide böyle zorluğu var. mazotu geçtim benzine girende yok. sanırım patron kendi arabasına dahi moil koymuyor :D sadece bir de yan tarafı milangaz oraya gelen var. geçen tuvalete girdim o da neden alaturka tuvalet olduğu için. mazotun ismine bakayım dedim power bilmem ne diye bi isim takmışlar benzin ismi de olabilir.
  • daha önce nereden alıyordunuz ? Ne gibi bir fark oldu
  • Akli kelden benzini selden alacan aga

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALSEFA25

daha önce nereden alıyordunuz ? Ne gibi bir fark oldu

Opet & Total den alıyordum.Araba daha seri hale geldi resmen.Eskiden basınca gitmezdi fazla şimdi fırlıyor.V-Power Nitro Diesel+ olması da etken sanırım.
  • Shell V Power Nitro +

• Arkadaşlar ben uzun yıllardan beri SHELL den Mazot alıyorum Arabam 2008 dizel GETZ tabi ki güvenli diye ancak son zamanlarda nitrodizel de sıkıntı yaşamaya başladım ankarada yeni Cumhurbaşkanlığının yanında AYTEMİZ kendi istasyonunu açtı yaklaşık 5 depo kullandım bunun iki deposu ankara dışında uzun yolda diğerleri şehir içinde inanın bende hep şüpheyle yaklaştım hatta merkezlerini arayarak bilgi aldım bu arada aytemiz karta da lt de 14 kr indirim yapıyorlar bunu nasıl yaptıklarını sordum yetkili beni İstanbuldan aryarak uzunca bir bilgi verdi ve ikna oldum... Haaa çekiş konusunda Shell Nitroya fark atar.. Denemenizi tavsiye ederim ayrıca Mersin aydıncık tan da kullandım ondan da çokmemnun oldum..
  • Opetten alıyorum millet shell yazmış shell alalım birde bakalım .

• Mecbur kalmadığım sürece asla Opetten almam,geçen yıl bir kez aldım motorun ses değişti, geçen pazar dönüş yolunda yine yolda kalmamak için aldım yine motor sesi garip gelmeye başladı daha yarım depo var.Bir daha Opetten yakıt almayacağım.
  • Istasyon önemli. Peki Bursa/Merkez'de işini iyi yapan bir istasyon biliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Mecbur kalmadığım sürece asla Opetten almam,geçen yıl bir kez aldım motorun ses değişti, geçen pazar dönüş yolunda yine yolda kalmamak için aldım yine motor sesi garip gelmeye başladı daha yarım depo var.Bir daha Opetten yakıt almayacağım.

Motor hacmi kac acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: smileman

Arkadaşlar ben uzun yıllardan beri SHELL den Mazot alıyorum Arabam 2008 dizel GETZ tabi ki güvenli diye ancak son zamanlarda nitrodizel de sıkıntı yaşamaya başladım ankarada yeni Cumhurbaşkanlığının yanında AYTEMİZ kendi istasyonunu açtı yaklaşık 5 depo kullandım bunun iki deposu ankara dışında uzun yolda diğerleri şehir içinde inanın bende hep şüpheyle yaklaştım hatta merkezlerini arayarak bilgi aldım bu arada aytemiz karta da lt de 14 kr indirim yapıyorlar bunu nasıl yaptıklarını sordum yetkili beni İstanbuldan aryarak uzunca bir bilgi verdi ve ikna oldum... Haaa çekiş konusunda Shell Nitroya fark atar.. Denemenizi tavsiye ederim ayrıca Mersin aydıncık tan da kullandım ondan da çokmemnun oldum..

Hocam indirimi nasıl yapıyorlarmış?

Ankara-Kırıkkale yolundaki Alpet'ler benzinde de mazotta da 25-30 kuruş ucuz, neden olabilir merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 30 Eylül 2015; 20:16:35 >

• Shell v power diesel iken çok iyi bir yakıttı ama nitro bence bir önceki yakıta göre motordaki tepkiyi azaltıyor.artı dpf uyarısı nitroda çok geliyor diyor kullananlar.bu anlamda opet iyidir.artı opet alınca araba çekmiyor sözüne de katılmıyorum.aksine opet ultra force alınca tork daha belirgin hale geliyor nitroda atmosferik benzinli araç kullanıyormuş hissi var.nitro ismiyle prim yapıyor hepsi o kadar.bu arada egzostun kurumuna bakarak dizel yakıt hakkında bir yargıda bulunamayız.sonuçta ne alırsanız alın mazot bu en kirli yakıt.bence en az kalıntı bırakan yakıt opet ultra force.ayrıca lukoil ve total de öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 30 Eylül 2015; 20:32:02 >
  • Her markayı kullandım ama suana kadar beğendiğim iki marka oldu BP ve lukoil. Tabi istasyon farkıda cok onemli

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Evime 1km kadar ileride aytemiz var.
    Arkadaşım 3yıldır clio aracına aytemizden yakıt alır şimdiye kadar şikayetini duymadım.
    Ama kartdan da bahsetmedi haberi yok heralde. o kartı nasıl temin edebiliriz belli bi şartları var mı? Sitesine baktım göremedim?

• Ben arabayı aldığımdan beri Shell'den alıyorum 20 bin km'de enjektörler değişti. Daha önce dizel GTL/Nitro kullanıp enjektör sorunu yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 30 Eylül 2015; 22:25:31 >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    1.5 dci.
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    2. yıldır Aytemizden alıyorum, arada en fazla 5-6 defa opet,shell,Bp den aldım.Ama şu ana kadar Aytemizin yakıtından çok çok memnunum.Hemde rafineriden direk vergisiz yakıt aldıkları için piyasaya göre 25-30 krş daha ucuz oluyor. Aytemiz (Emircanlar-Çınarlı-İzmir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

1.5 dci.

Küçük motorda opet yakıtı düşüş yasatabilir fakat menzili en yükseklerinden biridir. Benim connect en az tüketimi opet ile gerçekleştiriyor. Shell 0.5 litreye kadar fark ediyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.