Şimdi Ara

Hangi Akaryakıt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 MODEL DOBLO 1.3 ARAÇ ALDIM. GEÇENLERDE MUAYENE ÖNCESİ EGZOST DEĞİŞTİ VE İÇİ GERÇEKTEN İÇLER ACISIYDI TAMAMEN KURUM DOLMUŞTU. BENDEN ÖNCEKİ ARAÇ SAHİBİ DEVAMLI OPET DEN ALMIŞ. SIRF BU YÜZDEN OPETTTEN ÇOK SOĞUDUM. FAKAT ÇOK KARARSIZIM BU TİP ARAÇLAR İÇİN EN İYİ SAĞLIKLI PERFORMANSLI YAKIT HANGİ MARKANINDIR ACABA ?

BANA BP SICAK GELİYOR. SİZİN ÖNERİLERİNİZ NEDİR ?

• Shell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstasyon farkını da göze alarak Shell diyorum geneli iyi
  • shelll
  • En iyisi Shell ve TOTAL - En kötüsü Opet fakat opet 2 istasyona göre 1 depoda 100 km daha fazla yol yaptigi için mecburen opeti seçiyorum bende.

Ama shelden ve totalden yakit alinca arabanin gidişi bile değişiyor. Opetin yakiti bence berbat
  • KARTALSEFA25 K kullanıcısına yanıt
    sana sıcak gelen markadan al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total direkt avrupadan geldiği için daha iyi galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opet mi Petrol Ofisi mi - Benzin
    3 yıl önce açıldı
    Petrol Ofisi mi? Shell mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 yıldır yakıtımı totalden alıyorum şuan en uzun süre kullandığım 2011 master 150000 km ye geldi daha motor ve yakıt sistemi hiçbir sıkıntı çıkarmadı yakıt filtresini de her bakımda ustaya diyorum pislik birşey var mı diye hiçbirşey yok diyor
  • Totalin haramidere istasyonu bildiğim kadarı ile totalin kendi yeri. Oradan yakıt alan varmı
  • Kesinlikle Shell

• Kesinlikle
    1-)Shell
    2-)Opet
    3-)Bp
    4-)Petrol Ofisi

• Shell en iyisi,opet ten aldım araba yokuş ta tikaniyor shell yoksa total ve bp

• Hepsi aynı yerden alıyor, sonrasında kendi katkısını katıyor. Ben Türk Petrol (TP) ve Aytemiz tercih ediyorum. Yabancılardan da Shell olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 27 Ağustos 2015; 10:37:00 >
  • Maşallah herkez shell de kararlı Geçenlerde totale girdim. pompacıya ilk kez totalden alıyorum dedim inşallah shell gibidir filan dedim. Adam hayret etti, abi herkes shellden şikayetci dedi. Arabadan anlıyorsan yolda totalin farkını anlarsın dedi. cidden öyle sanki ses biraz kesildi ve çekiş iyileşti
  • Hocam bulunduğum ildeki istasyonlardan mıdır, yoksa gerçekten markadan mıdır bilemiyorum ama benim araçta 1.6 multijet. Araç shell dizel nitroyu seviyor:) Performansata artıyor, motorun çalışması da rahatlıyor.. Onun dışında PO dan veya BP den alıyorum bana daha yakın diye, onlara da kötü diyemem bir sorun yaşamadım, ama shell alınca araba da değişiklik oluyor gözlemim..
  • Benzin istasyonundan ziyade bayi onemlidir.Isini dogru yapan bayiyi bulmak gerek.

• Akli kelden yakiti shellden

• Total'in kendi işlettiği istasyonlardan bulursam ordan alıyorum.
    Sanırım Bonjour olanlar Total'in işlettiği yerler.
  • Yakıt yakittir bu kadar abartmayin en yakin istasyon nedeyse onu alın. Gunde 400-500 litre yakit harcayan uzun yol Şoförleri gibisiniz. Trdekilerin çoğu tuprastan alip aldığı yakittan daha ucuz katkılar ekleyip satıyorlar. Çok küçük motorlar hariç fark edilmez. Çoğunda psikolojiktir. Ha birde daha iyi çekiyorsa yakıtta incelmr veya yanmayo kolaylastirici katkilar vardır bu da menzili kisaltir.

• shell in kendi işletmediği istasyonlarında hiç birine güvenemiyorum. ama shell alıcam artık galiba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.