Şimdi Ara

ŞİRKETLERİN KENDİNE AİT OLAN BENZİN İSTASYONLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
5
Favori
36.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben shell in maltepede şirketine ait olan bir istasyonunu(şahısa ait değil) buldum ve benzini orda alıyorum ve arabanın menzili arttı en az 100 km fark etti diğerleriyle sizin bildiğiniz sadece şirketin kendisine ait olan benzin istasyonları varsa burada paylaşalım

• Benim evin yanındaki Petrol Ofisi istasyonunun sahibini hileli yakıt satmaktan içeri atmışlar. Yakıtların hileli olduğu uydudan tespit edilmiş ve jandarmaya ihbar etmişler, suçüstü yapılmış. Şimdi bende hep oradan alıyorum, artık mimli oldukları ve daha sık kontrol edildiklerinden bir daha böyle bir şeye cesaret edemezler diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: vwgolf5

arkadaşlar ben shell in maltepede şirketine ait olan bir istasyonunu(şahısa ait değil) buldum ve benzini orda alıyorum ve arabanın menzili arttı en az 100 km fark etti diğerleriyle sizin bildiğiniz sadece şirketin kendisine ait olan benzin istasyonları varsa burada paylaşalım

hocam hangisi bu dediğiniz shell,E-5 teki kapet diye geçen shell istasyonu mu?
  • kardeş minibüs yolu maltepe deki shell sadece shell işletiyo hiç bir şahısa ait değil servis de orayı önerdi gerçekten çok kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: vwgolf5

kardeş minibüs yolu maltepe deki shell sadece shell işletiyo hiç bir şahısa ait değil servis de orayı önerdi gerçekten çok kaliteli

hocam maltepedeki camiyi geçince kadıköy yönüne doğru giderkenmi?
  • hocam köprüyü geçiyormuyuz
  • Menzil 100km arttı mı? Nasıl oluyor bu
  • 10 km olsa gerek..

bende Burhan Felek'ten Capitole dogru devam edince sagda kalan BP istasyonun o sekilde oldugunu calisanlarindan ogrenmistim. Altunizade Opette sanirim farkli (ama emin degilim ondan).

quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Menzil 100km arttı mı? Nasıl oluyor bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 km mi nasıl oluyoo
  • bi depoda 100 km arttı istasyon minibüs yolu üzerinde kadıköy istikametinde maltepe köprüsünün bağlantısına çok yakın denemenizi tavsiye ederim bende istasyonun shell ait olduğunu sonradan öğrendim diğer şirketlerinde kendilerine ait istasyonları vardır ama ben sadece orayı biliyorum
  • şahısa ait olan istasyonlar daha çok kar yapmak için benzine mazoto solvent diğer boya maddelerinden koyuyorlar ve uçup gidiyor ama şahısa ait olmayan istasyonlarda hile olmadığı için kaliteli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwgolf5 -- 13 Haziran 2008; 17:36:07 >
  • Dediğiniz şeyin mantıklı bir açıklamasını bulamadım, ölçümü nasıl yaptığınızı anlatırsanız daha uygun olur.
    Sürüş özellikleri de tüketimde ciddi oynamalara sebep olur, sizin bütün şartları eşitleyip böyle bir ölçüm yapabileceğinizi sanmıyorum. Menzil 100km arttı demek bu açıklamalarınızla ancak şehir efsanesi olur.
  • deneyin ve görün 100 km artmasa bile en az 50 km artar nasıl sürüş yaptığınızı ben bilemem
  • Ben, sizin nasıl ölçüm yaptığınızı soruyorum.
  • ben zaten ağresif sürüş yapmam sürekli sakin sürerim fakat depoyu doldurduğumda eskiden 530 kmde ışık yanardı bu istasyondan alınca 630 da yandı bunlar şehir içi değerleri
  • Hocam konu başlığı 10 numara olmuş. 10 km yada 100 km ama şirketlerin kendilerine ait olan istasyonlardan almak bence çok akıllıca.

Konu dağılmadan istasyonları öğrensek paylaşsak. Hatta bunu (bilen varsa) bursa sınırlarına kadar genişletsek...
  • bende bunu anhlatmaya çalışıyorum kardeş
  • dogrudur,insanlar hile yapmak icin su katiyor yakita bu da araca cesitli zararlar veriyordur elbet...
    hem uzun menzil hemde güvenilir yakit icin sirket istasyonlari care olabilir..
  • Benim evin yanındaki Petrol Ofisi istasyonunun sahibini hileli yakıt satmaktan içeri atmışlar. Yakıtların hileli olduğu uydudan tespit edilmiş ve jandarmaya ihbar etmişler, suçüstü yapılmış. Şimdi bende hep oradan alıyorum, artık mimli oldukları ve daha sık kontrol edildiklerinden bir daha böyle bir şeye cesaret edemezler diye
  • güzel tespit
  • kocaeli derince limanı sapağındaki shell de öyle diye biliyorum ana depoya 100 m shellin kendi tırları getiriyor malı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.