Şimdi Ara

ŞİRKETLERİN KENDİNE AİT OLAN BENZİN İSTASYONLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
5
Favori
36.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bostancı köprüsünü yanındaki shell merkez diye biliyorum. Zaten sürekli bir kuyruk var oradaa. Maltepe küçükyalı arasında minibüs yolunda da var. Askerlik şubesine gelmeden
  • Vwgolf5 in dediklerine bende katılıyorum kaliteli benzin veya mazot ile kalitesiz yakıt arasında bir depoda o kadar fark edebilir banada çok olmuştur araba az km yapmışsa bida o istasyona uğramam..

İstanbul Avrupa yakasında Shell in işlettiği iki benzin istasyonu biliyorum bende birisi Bakırköy İncirlide İncirli sinemasının hemen yanında içinde Burger king olan istasyon,diğeride Belgrat kapıdaki Shell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 15 Haziran 2008; 16:04:51 >
  • mersindede varmı öyle yerler ?

birde şahsa ait olup olmadığını nasıl anlayacağız
  • Antalya'da var mı bilen?
  • FATURADA TOTAL OIL TURKIYE A.S. DIYE YAZIYOR
  • Ankara da Konya yolu üzerinde 100.yıl köprüsünü geçtikten sonra sağdaki petrol ofisi önceden po vakfınındı şimdi ihaleyle kiraya vermişler ve tadilatta. Daha önceden benzin ve lpg çok iyiydi şimdi nasıl olur bilemem. Hala orasını vakfın diye gidenler varsa bilgisine artık değil...
  • menzil 100km farketmez

reklam dışında
  • quote:

Orjinalden alıntı: zedire

ankara için bilenler varmı

Ankara içinde benim bildiğim ve eurodizelini tercih ettiğim Total'e ait iki istasyon var. Biri; DOCO PETROL VE DANIŞMANLIK A.Ş. (MACUNKÖY)Macun M İSTANBUL YOLU 8.KM NO:250 de (Mavi bilgisayarın yanı), diğeri de TOTAL OİL TÜRKİYE A.Ş. (OSTİM) Uğur Mumcu M BAĞDAT CAD. NO.375 de.
    Petrol ofisinde şirketin kendisine ait değil ama Jandarma Vakfının iki istasyonu var. Biri; SAMSUN YOLU ÜZERİ NO:22 SİTELER de, diğeri ise İstanbul yolu üzerinde.
  • Arkadas normalde 530 KM yaptıgını soylemiş.

Menzil 100 km arttıgına gore yaklasık %20 lik bir tasarruf soz konusu. İnsallar LPG ile bu tasarruf oranını yakalıyorlar.

İnanıyormusunuz şimdi bu arkadaşa ? Hemen tav olmayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Zirverbeyde minibüs yolu üzerindeki müjdat gezeni geçince faaliyet veren dolandırıcı BP den almayında benzin-mazot, nerden alırsanız alın.

o bp den de amma şikayet duydum arkadaş adamlar neler yaptıysa artık
  • 100 km.?????
    Şehiriçi:????
    Şehirdışı:???
    Nasıl kullandın nasıl ölçtün??
    Bugüne kadar bunu keşfedebilen tek kişi senmisin?
    Buna senden başka inanan varmı DH'de???
  • şahsen ben bu topiğin reklamla alakası olduguna inanmıyorum..bazı arkdaşlar ağır tepki gösteriyor bence..ben de gidip o benzinlikten almayacağım tabiki ama bu topiğin sadece paylaşım amaçlı oldguna inanıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

şahsen ben bu topiğin reklamla alakası olduguna inanmıyorum..bazı arkdaşlar ağır tepki gösteriyor bence..ben de gidip o benzinlikten almayacağım tabiki ama bu topiğin sadece paylaşım amaçlı oldguna inanıyorum..

Konunun paylaşım amacına kımsenın sozu yok zaten.

Herkezin ortak fikri 100 km fark olmayacagı yonunde. Keza 100 km demek 500 km menzılı olan bir araç için %20 tasarruf demek

Tamamen ütopya
  • Hortlattim gitti.....

Arkadaslar Ankara`dakilere benim bildigimi ekleyeyim

1011 Kavsagi Shell
    Baydarlar petrol diye de bilinir. son alinan duyumlara gore ise Shellin kendi istasyonu imis.
    Zaten eskiler oranin mazotunu cok overlerdi. Aklinizda olsun
    Saygilarimla
  • iyiki hortlattın bu kadar saçma bir şey okumadım hayatımda.. birde "şehir içi" 100km artmış menzil hey maşallah... biz şehirlerarası yollarda CC ile 90km sabit hızla deneme yapıyoruz bu zamana kadar taş çatlasa 40km fazla gittim o da rampası var, yokuşu var km hıza göre devir değişkenlik gösteriyorda o şekilde ortalama 40km diyebiliyoruz.. amcam dur kalk trafikte 100km diyor ya..

"senin araban ŞEHİRİÇİ DEĞERLERİ İLE 100km'de kaç litre yakıyor kardeş??" diye sorarlar adama..

X.X litre kadar yakıyor diye cevap gelir allah muhafaza, tekrar sorarız "peki o kadar litre cebinden mi çıkıyor?" diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 30 Mart 2011; 14:27:47 >
  • Dostum hortlatma sebebim baslik altindaki gereksiz 100 kmde su kadar artis oldu muhabbeti degildi
    Sadece sirketlerin kendilerine ait benzin istasyonlarini paylasmakti.
    Zira mesajimda da bunu paylastim
    Eger basliga iliskin bir entryn var ise buyur aksi halde o begenmedigin gereksiz munakasaya katkida bulunmus olursun.
    Saygilarimla

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

iyiki hortlattın bu kadar saçma bir şey okumadım hayatımda.. birde "şehir içi" 100km artmış menzil hey maşallah... biz şehirlerarası yollarda CC ile 90km sabit hızla deneme yapıyoruz bu zamana kadar taş çatlasa 40km fazla gittim o da rampası var, yokuşu var km hıza göre devir değişkenlik gösteriyorda o şekilde ortalama 40km diyebiliyoruz.. amcam dur kalk trafikte 100km diyor ya..

"senin araban ŞEHİRİÇİ DEĞERLERİ İLE 100km'de kaç litre yakıyor kardeş??" diye sorarlar adama..

X.X litre kadar yakıyor diye cevap gelir allah muhafaza, tekrar sorarız "peki o kadar litre cebinden mi çıkıyor?" diye..

• kamyoncu jargonunda ''benzini shell'den aklı kelden alıcan''(sözüm meclisden dışarı) diye bir laf vardır bunu şahsa ait bir shell istasyonunda çalışan yakın bir arkadaşımın ''petrol firması tarafından çok sık denetleniyoruz tuvaletin temiz olmasından tutda sakalımıza kadar dikkat ediyorlar ne kötü yakıtından bahsediyorsun'' demesinden sonra bu sözü bende benimsedim. uzun yolda shell veya opet tercih ediyorum.
  • @pprgz: kotu amacla "iyiki hortlattin" demedim zaten.. iyiki hortlattin millet yalan yanlis seylere inanmasin, iyi olmus anlaminda dedim ve basligi acan elemani elestirdim ama sanirim yanlis anlamisin..
  • Total istasyonlarından Ankara İstanbul ve Antalyada olan Doco Petroller Totalin kendisi tarafından işletiliyor. Totalin kendi sitesinden tam adreslerini bulabilirsiniz.

Ankarada İstanbul yolu üzerinde A City alışveriş merkezinden sonraki Ford Tan Oto yanındaki istasyon.

2 yıl olmuştur gerek lpg gerek benzin ve de gerek mazot alımlarımda hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Ankaralı arkadaşlara duyurulur.

Haluk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.