yakit istasyonlari sonucta denetleniyor, pompalari, yakit kalitesi falan. sonucta koskaca sirket, kendi adini tasiyan ve sahsin islettigi bir yerin, sadece sahis kar etsin diye hile yapmasina bile bile goz yummaz.
arada isini kilifina uyduranlar ve normalden biraz daha fazla kazananlar vardir ama bir depoda 100 km fark edecek sekilde bir fark biraz fazla gibi
Güzel topic, bir de hangi istasyonların olduklarını yazan olursa daha da güzelleşecek…
ben total altunizadenin böyle bir istasyon olduğunu duymuştum ama hem yazanlardan doğrulatamadım hem de altunizadede sırt sırta vermiş iki tane total var, hangisi olduğunu çözemedim…
2 günde bir LPG yi fullüyorum, ortalama 10 litre/100km yakıt tüketiimine sahipken (LPG ) , OPET MASLAKTAN alınca, 49ytl ye dolması gereken araç , 42 ytl ye doldu, 18-19 kuruş yakan araç 15 kuruş yaktı.
Opet Maslak Mehmetçik Vakfına ait olduğu için çalmadıklarını düşünüyorum, yolu geçenler deposunu oradan fullesinler...
Gerçi aradaki farkla , ben aracımı ilaçlı yıkatıyorum bizim Opette, o başka tabii
Arkadaşlar Adana da Firmanın kendi istasyonlarını bilen varmı? 100km dile kolay yahu denemek istiyorum.
Bahçelievler, Bakırköy, Cevizlibağ taraflarında bilen varsa yazarsa sevinirim.
ankara için bilenler varmı
Biraz araştırdım, istanbulda göztepe shell firma istasyonu... Ve sonderece memnunlar...
100 km
Davutpaşa da Ülkerin işlettiği Petrol ofisi var..Benzini ve Lpg si gayet güzel..Tavsiyemdir..Gittiginizde farkı anlamaya başlayacaksınız..
Bursa'da varmı acaba ? Gerçi ben memnunum şu an kullandığım benzinlikten ama denemekte fayda olur...
mehmetçik vakfının opeti var istanbul ankara otoyolunda ilk sağda oranın yakıtlarıda çok güzel hiçbirzaman boş göremedim orayı bir alan bir daha alıyor bağınlılık yapıyor
quote:
Orjinalden alıntı: vakitsiz61
kocaeli derince limanı sapağındaki shell de öyle diye biliyorum ana depoya 100 m shellin kendi tırları getiriyor malı
bu bilgi kesinmi, çünkü kamyonun üzerinde hepsinde shell yazıyor da..
quote:
Orjinalden alıntı: vwgolf5
arkadaşlar ben shell in maltepede şirketine ait olan bir istasyonunu(şahısa ait değil) buldum ve benzini orda alıyorum ve arabanın menzili arttı en az 100 km fark etti diğerleriyle sizin bildiğiniz sadece şirketin kendisine ait olan benzin istasyonları varsa burada paylaşalım
iş arkadaşımın kardeşe almanyada. ve türkiyeye kendi arabasıyla geliyor. en son dizel audi ile gelmişti. ve söylediği yurtdışında ve hatta kapı komşumuz bulgaristandan aldığı mazotun bile bir depoda türkiyeden aldığı mazota göre en az 100 km fark ettiğini söyledi. tek bir deneyim olsa yanılma payı bırakırsınız ama her yıl izne geliyor ve durum her seferinde aynı.
Zirverbeyde minibüs yolu üzerindeki müjdat gezeni geçince faaliyet veren dolandırıcı BP den almayında benzin-mazot, nerden alırsanız alın.
Arkadasım her mesajını okuyorum da çok lüzumsuz sıkıyorsun. 100 KM menzıl farkedermı ya
Kozyatagı yanyol da bulunan Shell istasyonu merkez ıstasyon dıye bılıyorum ben.
çok sıkıyosam sende okuma ozaman
quote:
Orjinalden alıntı: vwgolf5
çok sıkıyosam sende okuma ozaman
Kaale almıyorum zaten sadece dikkatimi çekti.
haramidere Total bildigim kadariyla Totala ait faturada oyle yaziyordu bilginize
kendi istasyonu olduğunu nasıl öğerenebiliriz peki?