Şimdi Ara

ŞİRKETLERİN KENDİNE AİT OLAN BENZİN İSTASYONLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
5
Favori
36.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e5 tekımı?
    ıdealtepe kavsagından kartal yonbune gıdreken hemen hafıf rampanın orda sagda
  • Ozur dilerim
    elektronik alemin bir cilvesi iste
    kusura bakma
    quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

@pprgz: kotu amacla "iyiki hortlattin" demedim zaten.. iyiki hortlattin millet yalan yanlis seylere inanmasin, iyi olmus anlaminda dedim ve basligi acan elemani elestirdim ama sanirim yanlis anlamisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Hortlattim gitti.....

Arkadaslar Ankara`dakilere benim bildigimi ekleyeyim

1011 Kavsagi Shell
    Baydarlar petrol diye de bilinir. son alinan duyumlara gore ise Shellin kendi istasyonu imis.
    Zaten eskiler oranin mazotunu cok overlerdi. Aklinizda olsun
    Saygilarimla

1011 Kavsagi nerede? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • hani su ankara-samsun-konya yolu olarak da bilinen Turgut ozal bulvarinda Fatih koprusune yakin bir yerde ve samsun istikametindeki shell
    Tam bilmiyorum shellin kendisine mi ait ama Ankaranin en temiz benzini mazotu burada olur derler. Cok eski bir istasyon. Sonradan shell in kendi istasyonu imis diye duydum.
    google linkini de atiyorum sana

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=39.957706,32.855355&spn=0.005839,0.011362&t=h&z=17

Bu arada senin bildigin yerler var mi????

quote:

Orijinalden alıntı: drcool

quote:

Hortlattim gitti.....

1011 Kavsagi Shell
    Baydarlar petrol diye de bilinir. son alinan duyumlara gore ise Shellin kendi istasyonu imis.
    Saygilarimla

• quote:

hani su ankara-samsun-konya yolu olarak da bilinen Turgut ozal bulvarinda Fatih koprusune yakin bir yerde ve samsun istikametindeki shell
    Tam bilmiyorum shellin kendisine mi ait ama Ankaranin en temiz benzini mazotu burada olur derler. Cok eski bir istasyon. Sonradan shell in kendi istasyonu imis diye duydum.
    google linkini de atiyorum sana

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=39.957706,32.855355&spn=0.005839,0.011362&t=h&z=17

Bu arada senin bildigin yerler var mi????

quote:

quote:

Hortlattim gitti.....

1011 Kavsagi Shell
    Saygilarimla

Bilgilendirme için teşekkürler. Orası bana baya ters ama yine de o tarafa işim düştüğünde oradan fulleyeceğim.
    Ben yıllardır Eskişehir yolu Ümitköy civarındaki Ağaçlı Shell den alıyorum. Hem mazot hem benzin. Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Ama şirkete aitmidir bilemiyorum.

• quote:

Bilgilendirme için teşekkürler. Orası bana baya ters ama yine de o tarafa işim düştüğünde oradan fulleyeceğim.
    Ben yıllardır Eskişehir yolu Ümitköy civarındaki Ağaçlı Shell den alıyorum. Hem mazot hem benzin. Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Ama şirkete aitmidir bilemiyorum.

Bu arada Keçiören taraflarında veya samsun yolu üzerinde sağlam bir Total bilen var mı?mazot için
    Aracınızı ve ne kadardır kullanıdığınızı da yazarsanız sevinirim.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Total istasyonlarından Ankara İstanbul ve Antalyada olan Doco Petroller Totalin kendisi tarafından işletiliyor. Totalin kendi sitesinden tam adreslerini bulabilirsiniz.

Ankarada İstanbul yolu üzerinde A City alışveriş merkezinden sonraki Ford Tan Oto yanındaki istasyon.

2 yıl olmuştur gerek lpg gerek benzin ve de gerek mazot alımlarımda hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Ankaralı arkadaşlara duyurulur.

Haluk

İyi geceler arkadaşlar.

Haluk Bey e katılıyorum. DOCO petroller Total in kendi istasyonlarıdır. Güvenle yakıt alabilirsiniz. Çalışan personeller de şirketin personelleridir ve istasyonlar arasında dönüşümlü olarak görevlendirilirler. Total istasyonlarında fiyat panosunun altında DOCO petrol diye yazıldığını görürsünüz ilgili istasyonlarda.

Akaryakıt dağıtım sektöründeki büyük firmalar bayilerini sıkı denetim altında tutarlar. Belirsiz aralıklarla yapılan kontroller(numune alma ve litre kontrolü) vardır. Bunun haricinde ticaret bakanlığı na bağlı ölçü ve ayarlar birimi(ismini tam olarak hatırlamıyorum şu an, buna benzer birşeydi sanırım) tarafından da bayiler kontrol edilir. Müşteri gibi pompaya yanaşır bagajdan numune şişesini çıkarıp numunesini alır.

Mesela bir benzin istasyonundan 100 tl lik( örneğin 25 lt) yakıt aldınız ve aldığınız yakıt karşılığında aracınızın benzin göstergesi yeterince yükselmedi(arabanızı iyi tanıdığınızı düşünürsek) veya eksik yakıt aldığınızı düşünüyorsunuz. Hemen istasyon yetkilisinden 5 lt lik mühürlü ölçme kabını isteyebilir ve hemen orada yakıt aldığınız benzin tabancasından ölçer kabına 5 lt numune koyup kontol edebilirsiniz. Bu kontrolü yapmak sizin yasal hakkınızdır.

Kabın resmini merak eden arkadaşlar için aşağıya ekliyorum.

Saygılarımla

ŞİRKETLERİN KENDİNE AİT OLAN BENZİN İSTASYONLARI

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansell -- 3 Nisan 2011; 0:46:48 >

• izmir güzelyalı shell shell türkiyenin
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroz -- 3 Nisan 2011; 1:03:16 >
  • Aşağı da verilen istasyon da Doco imiş. Yani Total Türkiye'ninmiş.
    Ama şu an tadilattaymış ve ay sonu açılacakmış.

http://maps.google.de/maps/place?cid=11412621976159015744&q=total&hl=de&ie=UTF8&ll=39.936477,32.830206&spn=0,0&t=h&z=17
  • Konuyl 2. Kez hortlatmis olacak 👏

Istanbul icin güncel bilgisi olan arkadaslar varsa , bilgilerini paylaşabilecekler mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir sorayım bende bari
  • İzmir'de, Güzelyalı Shell dışında var mı?
  • bir hort da benden kayseri için var mı bilgisi olan arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

bir hort da benden kayseri için var mı bilgisi olan arkadaşlar??

Konu 4-5 kere hortlamiş bu zamana kadar

• Mersin'de var mı

• izmirde shellin kendi işlettiği istasyonlar hangileri?
  • Güzelyalı ve Güzelbahçe shellin kendi istasyonları.

Ayrıca Aydın otobanında Kuşadası çıkışına yakın karşılıklı iki istasyonda Shell'de ait.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • druc kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.