Şimdi Ara

HANGİ AMD ANAKART DAHA İYİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI mı ne diyorsunuz kardeşim ben MSI dan kurtulmak için yer arıyorum be
    Ben epox tavsiye ederim almayana da küserim
  • 1-DFİ lanparty
    2-Abit Nf7-s
    3-epox rda
  • 1.Epox
    2.Abit
    başka büyük yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

MSI mı ne diyorsunuz kardeşim ben MSI dan kurtulmak için yer arıyorum be
    Ben epox tavsiye ederim almayana da küserim

+11
  • Abit alıcam heralde. Ama AN7 mi, yoksa NF7-S mi alıyim sizce???
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse

2 gun once 2500+ ve epox 8rda+ bord aldım boardın kendi overclock kitapcıgı bile var işlemciyi su anda 3200+ olarak calıştırıyorum
    asdece kitapcıgın dediklerini uyguladım ram bu arada 256 -400kinston

apocalypse iki gün önce senin sitemin aynısını bende aldım herşey aynı ram dahil ve işlemci sıcaklıgı 60 kadar çıkıyor sende nasıl ?

birde ben 3200+ yaptım 200mhz de pc den uzun bip sesi gelmeye başladı reset attım bu seferde bios açılmadı bende biosa jumper dan reset attım 2500+ olarak ayrladım şuan sıcaklı dediğim gibi

overclock yaparken yanlış yaptıgım birşeymi var ilk defa amd kullanıyorum bana bir fikir ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

ama epox'un da 400mhz ram desteği yok sanrım varsa da o kart en azından 120$+kdvdir
    hem asus bence çok güvenilir bi marka...

inşallah referans olarak 8kha ya da 8k9ai felan göstermiyorsundur.. krai lerden itibaren full 400MHz desteği var.
  • butun forumlari gez simdiye kadar tek sorun yasanmiyan ben daha rastlamadim NF7-S Abit baska alternatif yok bence AN7 de bile guru yuzunden problem yasiyan oldu
  • NF7-S alıcam heralde.
  • epox 8rda3+ al serial ata da var sorunsuz bir oc canavarıdır. adamlar uğraşmışlar 2 volt un üzerinde işlemciye voltaj verebiliyor 2 yerine 3 tane voltaj transistörü var anakartın üstünde. benim aldığım zaman serial ata kabloları + yuvarlatılmış vede çok şık ide kabloları + bi sürü özellik vardı yani anakartın üstünde yok yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x2yk

ikista nerede açılışta bağırıyor o kadın ya Asusun hangi anakartı modeli ne

bende war 'POST reporting' diye geçiyo
    p4c800 delux'lerde de war
  • tictac AN7 ıle 280 fsbde prime kasıyo anakarta sız hala onun bunun kavgasnını yapıosunuz varmı 280 e yaklasan nf7 varmı 280 fsbye yaklasan epox msı veya asus hepsını ve hepsını cpuya verebılecegın voltajı sınırlı en cok an7 ıle verebılırsın tabı tercıhıne gore nf7-s daha ucuz bır secım oalcaktır
  • İşlemciyi ne almayı düşünüyorsun?AMD 2500+ İse MSI K7N2 DELTA-ILSR veya MSI K7N2 DELTA-L Modeli
    gayet uygun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse

2 gun once 2500+ ve epox 8rda+ bord aldım boardın kendi overclock kitapcıgı bile var işlemciyi su anda 3200+ olarak calıştırıyorum
    asdece kitapcıgın dediklerini uyguladım ram bu arada 256 -400kinston

apocalypse iki gün önce senin sitemin aynısını bende aldım herşey aynı ram dahil ve işlemci sıcaklıgı 60 kadar çıkıyor sende nasıl ?

birde ben 3200+ yaptım 200mhz de pc den uzun bip sesi gelmeye başladı reset attım bu seferde bios açılmadı bende biosa jumper dan reset attım 2500+ olarak ayrladım şuan sıcaklı dediğim gibi

overclock yaparken yanlış yaptıgım birşeymi var ilk defa amd kullanıyorum bana bir fikir ver

bende ilk bastan 60 falandı şimdi 50-55 cıvarında sıcaklık ... ilk iki denememde resetledi makınayı daha sonra hic hata vermedi
    gerci kıtapcık 2800+ tavsiye ediyor...
    200mhz auto ya cevir bir bu şekilde dene....

• Overclock etmesen bile Abit-epox-msi derim.
  • nft-s 64 bit islemcileri destekliyo dimi..
  • Beyler bugün Kadiköy'ün altını üstüne getirdik ve Abit NF7-S anakartı bulamadık AN7-guru vardı sadece bir yerde. Alamadan döndük geri. Bakalım 15 gün içinde getircez filan dediler. Bakalım ne olucak.
  • Abit ve Epox tan şaşmayın.. adamlar bu hususta kendilerini geliştiriyorlar hep.. MSI ise hiçkimseye önermiyorum.. özellikle KT li olanları .. Ki özellikle albts nin topicindeki makine gibi vahşetle karşı karşıya kalmazsınız öyle..
  • bencede epox

apocalypse epox 8rda+ yı nerden aldın ben bulamıyorumda kimsenin stoğunda epox 8rda+ yok
  • Epox bir numara!!!!

Cidden güvenilir ve sağlam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.