Şimdi Ara

HANGİ AMD ANAKART DAHA İYİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: empty

bencede epox

apocalypse epox 8rda+ yı nerden aldın ben bulamıyorumda kimsenin stoğunda epox 8rda+ yok

uzgunum dostum bende arena dan almiştım ordada kalmamış şimdi farkettim...
  • bu durumda ben bilgisayarımı gidip bi yerden toplayamayacagım demektir yok anakart oradan ekrankartı buradan falan ugrastırır bu adamı bi kolayı yokmu bunun...
  • EPOX 8RDA3 PLUS

COK güzel kardeş ya valla param olsa alacam

Hata konrol paneli var
    SATA destekli ühühühü yemede yanında yat
    100$ kardesim paranvarsa kacırma
  • epox rda3+ bi de kingston 512 PC3200 yeme de yanında yat.
  • epox 8rda3+ manyak...
  • dusunmeden abiti tercih ederim
  • Tabiki Abit NF7-S yabanci sitelerde bakarsan genelde abit terci ediliyor . Tabi Overclock yapiyorsan
  • asus yada abitin en cok onerilen modeli derim vede nforce chıpsetli al amd baskası yaramaz.
  • nf7-s i tek geçerim
  • asus her ram le dual çalışmaz, biraz nazlıdır. Eğer alırsan kaliteli ram de almak zorundasın (dual kit olanlar filan). Abit i de epox u da bilmem (nf2) ama soltek bi başkaydı, 75frn2-l bulursan kaçırma. Oc seçenekleri de ne abitten nede epox tan aşağı kalmiyor.
  • ya bende asus a7n8x-x var. 512 kingston ddr 400 ram var. bilgisayar açılınca memory 133 mhz yazıyo biostan by spd yapıyorum 200 mhz yazıyo anlamadım gitti şu işi. single slot a taktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-G-A

bende epox war çok memnunum sanırım ses kartı biraz problemli. mp3 çalarken bazen saçmalıo 5+1 destekli aslında ama...yakında creative 5+1 alıcam

saygılar

arkadaşım DFI hariç hepsini denedim MSI geçeceksin bir kere Epox arkadaşın dediği gibi nforce un APU sunu kullanmadığı için sanırım seste sorunlar oluyor..örneğin : mp3 dinlerken oyun oynuyorum takılıyor kesiliyor saçmalıyordu.. AN7 aldım mükemmel hiç bir sorunum yok paran varsa bulabilirsen DFI lan party al yok Abit AN7
  • abit an7 veya nf-s çok çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

ASUS A7N8X-X i ben çok beğendim hem 400mhz hem de dual-ddr destekli yani aradığım her şey var

Eminmisin ya. O anakartı ben dual desteklemiyo diye değiştirdiydim. Çünkü üzerindeki çip nforce2400(ultra400 değil). Acaba yeni versiyonlarına mı koymuşlar Dual DDR desteğini
  • epox 8rda3+
  • quote:

Orjinalden alıntı: atarum

butun forumlari gez simdiye kadar tek sorun yasanmiyan ben daha rastlamadim NF7-S Abit baska alternatif yok bence AN7 de bile guru yuzunden problem yasiyan oldu

ben 2500+ abit nf7-s aopen kasa 256*400 kıngston aldım sıcaklık 38-47 arasında degısıyor ama hıc 50 derece gormedım.
    (kapaklar acık ama) 3200+ calıstıyorum ramlerımı 400 mhz goruyor
  • epox rda3+'ı kunlandım ve pek stabil olduğunu söyliyemiyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

ama epox'un da 400mhz ram desteği yok sanrım varsa da o kart en azından 120$+kdvdir
    hem asus bence çok güvenilir bi marka...

bende apusuz 8rda3i modeli var epoxun gayet de dual400 destekli ve dediin gbi 120 civarı da diil 75$ cık ha ben bu fiatamı aldım hayr onu da bi ara ayrı tartışırız pm de dicem ama artık pmlik bi durum kalmadı çoğu yerde söledm tuzluya geldi bana anladın sen(: ama babalar gbi çalışıo mp3lerde sorunda yok apusu olmamasına ramen 5.1 desteklio, asusu ekra kartımda tercih ettim abit tek geçilir beş para vermicemi bilsem en düşük nf7 modeline bile razıyım abitin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjin -- 3 Ağustos 2004, 0:58:32 >
  • MSI AL EN GÜZELİ
  • Abit NF7-S kullanıyorum. Gayet memnunum. Arkaşımda AN7 Guru var. Oda gayet iyi bir kart ancak arkadaş Guru yu tam olarak kullanamamaktan şikayetçi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.