Şimdi Ara

HANGİ AMD ANAKART DAHA İYİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • epox rda+ Kadıköydeki gold pc den aldım perşembe günü
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse

quote:

Orjinalden alıntı: sword

quote:

2 gun once 2500+ ve epox 8rda+ bord aldım boardın kendi overclock kitapcıgı bile var işlemciyi su anda 3200+ olarak calıştırıyorum
    asdece kitapcıgın dediklerini uyguladım ram bu arada 256 -400kinston

apocalypse iki gün önce senin sitemin aynısını bende aldım herşey aynı ram dahil ve işlemci sıcaklıgı 60 kadar çıkıyor sende nasıl ?

birde ben 3200+ yaptım 200mhz de pc den uzun bip sesi gelmeye başladı reset attım bu seferde bios açılmadı bende biosa jumper dan reset attım 2500+ olarak ayrladım şuan sıcaklı dediğim gibi

overclock yaparken yanlış yaptıgım birşeymi var ilk defa amd kullanıyorum bana bir fikir ver

bende ilk bastan 60 falandı şimdi 50-55 cıvarında sıcaklık ... ilk iki denememde resetledi makınayı daha sonra hic hata vermedi
    gerci kıtapcık 2800+ tavsiye ediyor...
    200mhz auto ya cevir bir bu şekilde dene....

apocalypse benim sıcaklık sorunu işlemcinin üzerindeki termal macunun çok kalın ve sert olmasında kaynaklanıyormuş Acharat'ın tavsiyesi üzere işlemcinin macunununu tamamen temizleyip daha sıvı ve ince bir macun sürdüm ve sıcaklık 2500+ da biranda 10 derece düştü şuan 48 50 arası değişiyor çok zorlarsam 52 oluyor

3200+ çıkarmadan önce iyi bir fan alıcam

• yaw warya msi k7nw alıcaktım anakart oalrak ama ööle bi kötülemişsiniz ki abit an7 ye dönecem galiba. bu arada dostum dijitalcenter da var bu ankart dj de varsa eğer kadıköy de eksen bilgisayar da da vardır demektir çümkü eksen bilgisayar dj nin bayiliğini yapıo git bi daha bak sen kadfıköye
  • msi amd de bir rezalet

bu kadar.
  • nf7-s de apu varmı? guruyla arasındaki fark nedir?
  • Eksen'e baktım yoktu. Sadece eksper'de AN7 vardı.
  • EPoX veya MSI güzelll
  • An7 kullanan biri olarak son derece memnunum,
  • quote:

Orjinalden alıntı: osiris_quidam

MSI diyenleri anlayamiorum. Ama tabi kullanandan kullanana fark vardir. Asus liveuptade die dandik bir prog. kullandik biosu uctu 35$ mal oldu. "
    Msi alinir mi bilemem ama

Bu ne yaman çelişki...
  • Total rows: 24 Page: 1 2
    K7N2 Delta Series
    Date Award Logo Comment Media Country
    October,2003 Recommended Sharky Extreme United States
    October,2003 Best Buy PC Games Hardware Germany
    October,2003 Editor's Choice PC Magazine UAE
    October,2003 Thumbs Up Award Computer Czech Republic
    October,2003 Best Buy PCM Netherlands
    October,2003 Reference Award TecChannel.de Germany
    September,2003 Buy This Award Computer Magazine Belgium
    August,2003 Editor's Choice PC Magazine (Greece) Greece
    August,2003 Very Well Au-Ja.de Germany
    August,2003 Editor's Choice Windows UAE
    August,2003 Recommended Clube do Hardware Brazil
    August,2003 Editor's Choice PC World Komputer Poland
    August,2003 Editor's Choice PCDIY! Taiwan
    August,2003 Best Buy CHIP Germany
    August,2003 Editor's Choice Computer Gaming World United States
    August,2003 Maximum Kick Ass Product Award Maximum PC United States
    July,2003 Recommended HotHardware.com United States
    July,2003 Editor's Choice PC Magazine (Greece) Greece
    July,2003 Best Performance PC Magazine (Greece) Greece
    July,2003 Best Buy PC Professionell Germany
    July,2003 Recommended Viper Lair United States
    June,2003 Editor's Choice PC Shopper Taiwan
    June,2003 Best Buy PC Games Hardware Germany
    May,2003 Commended Tom's Hardware Guide Germany

• Abit kullandım.Şu an epox kullanıyorum.İkiside no problem.
  • samuray o zaman o dergilerden bir tanesi babayiğitlik etsin bana da versin de ben de bakayım o anakarta. ama ilk falsoda satışşşş
  • Sadece bilinçsiz yorum yapılıyor....

Epox diyenler, Yada Asus diyenler neye dayanıp söylüyorlar bunu. Herkes kendi kullandığı donanımları birinci olarak körüyor...
    MSI mükemmel yada çok ii sorun yapmaz demiyorum ama en azından böyle bir kaynak attım ortaya ya diğerleri...
    Bu kaynaklara güvenen adamlar rahatlıkla seçebilirler...
  • valla ona bakılırsa THG gibi reklamlama ve fişfik işini para karşılığı profesyonel olarak yapanlar zamanında Williamette, A ve B serisi P4 lerde de aynını demişlerdi.. ama tualatin onları sdramlere rağmen çerez niyetine yemişti.. tbred amd ler desen zaten lafa hacet yok.

ve msi ve arma computer rezaleti yaşamış ve ısı sorunu olan birçok msi amd gördüğümden msi ın da hiç o kadar iyi olmadığını düşünüyorum.. oc konusunda da msi k7n2 delta nın en fakir olduğunu da eklersek billboard web yayıncılığının ne kadar güvenilir olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor.
  • Her markanın kendine has özellikleri var Tamamen bu kartı ne için kullanacağına bağlı...
  • Ne gibi
  • Bunu bilirsin dostum be!!!
  • her ikisinide kullanmıs birisi olarak

1. abit nf7-s
    2.epox rda+

al derim bence her ikisinin ozelliklerini karsilastir .Hangisi isine gelirse onu al derim.Nf7-s ozellik acısından ve overclock acısından bir adım daha onde...
  • yok bizimki ödüllü değil :) Toms Hardwarehttp://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-07.html
    İŞTE LİNK
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 gun once 2500+ ve epox 8rda+ bord aldım boardın kendi overclock kitapcıgı bile var işlemciyi su anda 3200+ olarak calıştırıyorum
    asdece kitapcıgın dediklerini uyguladım ram bu arada 256 -400kinston

apocalypse iki gün önce senin sitemin aynısını bende aldım herşey aynı ram dahil ve işlemci sıcaklıgı 60 kadar çıkıyor sende nasıl ?

birde ben 3200+ yaptım 200mhz de pc den uzun bip sesi gelmeye başladı reset attım bu seferde bios açılmadı bende biosa jumper dan reset attım 2500+ olarak ayrladım şuan sıcaklı dediğim gibi

overclock yaparken yanlış yaptıgım birşeymi var ilk defa amd kullanıyorum bana bir fikir ver

bende ilk bastan 60 falandı şimdi 50-55 cıvarında sıcaklık ... ilk iki denememde resetledi makınayı daha sonra hic hata vermedi
    gerci kıtapcık 2800+ tavsiye ediyor...
    200mhz auto ya cevir bir bu şekilde dene....

apocalypse benim sıcaklık sorunu işlemcinin üzerindeki termal macunun çok kalın ve sert olmasında kaynaklanıyormuş Acharat'ın tavsiyesi üzere işlemcinin macunununu tamamen temizleyip daha sıvı ve ince bir macun sürdüm ve sıcaklık 2500+ da biranda 10 derece düştü şuan 48 50 arası değişiyor çok zorlarsam 52 oluyor

3200+ çıkarmadan önce iyi bir fan alıcam

ok....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.