Şimdi Ara

hangi amd işlemci almalıyım? acillll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu işlemcileri kullanmadan yorum yapmasanız?Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim dostum oyun için alıyorsan 4100 x4 965den bile kötü bi işlemci denenmiş ve görülmüştür.Fx 6100 ya da fx 8 serisine bakmanı tavsiye ederim eğer beklersen 2.nesil fxler gelince alırsın 6100 kullanıyorum al rahatına bak soğutucunu çek altına turboyla uçursun seni
  • vatandan alacaksan %25 indirimi oldugunda fx 4100 alabilirsin.Başka yerden alacaksan amd phenom II 965 be alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali87 -- 6 Eylül 2012; 22:55:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyali_

vay anasını satim fiyat olarak ne kadar hacı aşağı yukarı biliondur?

sıfır bulabilirsen 430-480 tl civarı 2.ellerine 300-400 tl arası istiyolar temizliğine göre :)
  • eyw hocam çok sağolun. valla ben oyun için alıyom o dediğin kartlar da pahalıymış baya hiç girmeyelim o işe fiyat ve performans yönünden şuan için en iyisi x6 6100 galiba???
  • quote:

eyw hocam çok sağolun. valla ben oyun için alıyom o dediğin kartlar da pahalıymış baya hiç girmeyelim o işe fiyat ve performans yönünden şuan için en iyisi x6 6100 galiba???

6100 değil 1090t-1100t :D bul bi 2.el kardeş pişman olmayıp bana dua edeceksin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji16 -- 6 Eylül 2012; 23:05:00 >
  • hacı boşver 2. eli falan şimdi garantisi olmaz bilmemneyi olmaz hem oyun için fazla yüksek bi işlemciye gerek yok heralde. teknolojide tabularım var aga. kutuyu ilk açan ben olucam işlemci dediğin istanbul gibi olacak fethi zor fatihi tek
  • quote:

hacı boşver 2. eli falan şimdi garantisi olmaz bilmemneyi olmaz hem oyun için fazla yüksek bi işlemciye gerek yok heralde. teknolojide tabularım var aga. kutuyu ilk açan ben olucam işlemci dediğin istanbul gibi olacak fethi zor fatihi tek

o sen o kadar macera istiyorsan kendini paralayıp en azında bi 0 km 1090t arayıp bulup alıp fethedip açacaksın kutuyu takacaksın kasaya bitireceksin işi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji16 -- 6 Eylül 2012; 23:16:31 >
  • aga onu bulana kadar bi dünya uğraş şimdi 6100 işimi görmez mi benim yani sıkıntı yaşar mıyım???
  • phenom II 965 be al gitsin.
  • quote:

aga onu bulana kadar bi dünya uğraş şimdi 6100 işimi görmez mi benim yani sıkıntı yaşar mıyım???

6100 de işini görür tabiki.
  • aga vallahi beni kontürpiyede bırakıyon sen o iyi dion onu da alabilirsin dion şunu al de bana hangisini alim şimdi gelde işin içinden çık
  • quote:

aga vallahi beni kontürpiyede bırakıyon sen o iyi dion onu da alabilirsin dion şunu al de bana hangisini alim şimdi gelde işin içinden çık

kardeş 6100 işini görür diyen ben değilim karıştıdın galiba :D sen 1090t al o snn işini görür çamaşırlarını bulaşıklarını yıkar evini temizler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji16 -- 7 Eylül 2012; 0:55:40 >
  • muamelesi iyi dion yani tamm yarın bilgisayarcıya onu da soracam hacı varsa bide ucuzsa ondan alırım yoksa 6100 alıyom bak.. sıkıntı olmaz demi 6100 de???? ne farkı var???
  • quote:

hacı boşver 2. eli falan şimdi garantisi olmaz bilmemneyi olmaz hem oyun için fazla yüksek bi işlemciye gerek yok heralde. teknolojide tabularım var aga. kutuyu ilk açan ben olucam işlemci dediğin istanbul gibi olacak fethi zor fatihi tek

gardas sen fx6100 al oc ıle senı ucurur o ucurur..

• oc nası yapılır bilmiom aga cahilim ben:D benim bildiğim bi oc var o da "sis atma oc" oc yaparken sakatlık çıkarmasın?? oc suz uçurmaz mı şimdi??
  • 6100 alıyorsun hayırlı olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oc nası yapılır bilmiom aga cahilim ben:D benim bildiğim bi oc var o da "sis atma oc" oc yaparken sakatlık çıkarmasın?? oc suz uçurmaz mı şimdi??

Salla overclockuya zaten ucarsın onla sen gerek yok ocye.

• Fx çöp onun yerine İ5 2500K al.

• quote:

yok aga unutmam ayıp ettin bu siteye hep okuyucu olarak giriyodum ztn bi de üye olim dedim sevdim yani burayı insanlar falan çok iyi hepsi yardımsever. takılırız yani burda

harbi zaten kafa allak bullak olmuştu sen değişik değişik işlemci modelleri söleyince benim işlemciler yandı bu sefer hacı bna tek bi işlemci söle yarın gidem alam onu bak.

Hocam git ve orada ki görevli adama Amd Phenom II x4 965 B.E almak istediğini söyle eğer kota doldurmak isteyen bir çakalsa sana başka işlemci tavsiye edecektir sende ısrarla bunu almak istediğini söyle... Eve gelince işlemciyi bilgisayarına bağladığında büyük bir hüsranla karşılacaksın çünki 200 liraya 125 wattlık bir süpürge makinası almış olacaksın bu süpürge makinasından kurtulmak için kesinlikle 120cmlik tdp özellikli kule tipi bir soğutucu alman gerekmekte... Sana tavsiyem sunbeam core contact freezer alman gerekiyor fiyatı 80 lira.

• İleriyi düşünerek 6100 veya 8120 almaya çalış.Oyunların çoğu 4 çekirdek destekli oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.