Şimdi Ara

hangi amd işlemci almalıyım? acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamun aleyküm oyun bilgisayarı topluyorum. ekran kartını HD 7850 almaya karar verdim peki şimdi hangi işlemci almalıyım amd fx 6100 düşünüyorum ama bu kadarına gerek yokmu sizce? fx 4100 yeterli olursa ondan alıcam ama tam anlamadığım için karar veremedim. bi yardım edin agalarrr

• fx 4100 alana kadar x4 965 al derim daha ucuz ama bu 2si arasında kaldıysan fx 6100 derim ben kullanıyorum çok memnunum ama bi soğutucu almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

fx 4100 alana kadar x4 965 al derim daha ucuz ama bu 2si arasında kaldıysan fx 6100 derim ben kullanıyorum çok memnunum ama bi soğutucu almanı tavsiye ederim
    doğru dion kardaş şimdi amd ler intel kadar performans veriyomuş ama çok ısınıyomuş onu birinden duydum. o zaman o senin dediğin daha iyiyse ondan alalım kardaş şimdi ben anlamıyom yani oyun için alcam ileriye dönük olcak ama oyun için alıyosan işlemciye fazla gerek yok dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyali_

doğru dion kardaş şimdi amd ler intel kadar performans veriyomuş ama çok ısınıyomuş onu birinden duydum. o zaman o senin dediğin daha iyiyse ondan alalım kardaş şimdi ben anlamıyom yani oyun için alcam ileriye dönük olcak ama oyun için alıyosan işlemciye fazla gerek yok dediler

Alıntıları Göster
    fx 4100 FX 6100 arasında fazla fiyat farkı olmadığından 6100 alınır
    ama 4100 daha hızlı, AMD de hız daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 6 Eylül 2012; 16:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

Alıntıları Göster
    doğru dion olmuşken iyisi olsun. bide 8150 ve 8120 var. 6100 yetermi yani şimdi 8150 falan almak gereksiz para vermek mi oolur?***
  • quote:

Alıntıları Göster
    dostum çirkeflik yapmak istemem yanlış anlama ama fx 6100 daha hızlı 4.2ghz overclocksuz gördüm işlemcim boşta 1.4ghz oyunda ne gerekiyorsa yapıyor ısınma sorununa gelince soğutucu alman iyi olur
  • quote:

doğru dion olmuşken iyisi olsun. bide 8150 ve 8120 var. 6100 yetermi yani şimdi 8150 falan almak gereksiz para vermek mi oolur?***

Alıntıları Göster
    FX 81x0 işlemcilerle aynı fiyata İntel İ5 ler daha iyi tercih olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 6 Eylül 2012; 16:39:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

FX 81x0 işlemcilerle aynı fiyata İntel İ5 ler daha iyi tercih olur

Alıntıları Göster
    hacı kafam iyice allak bullak oldu o zman ben temizinden 6100 alıp geçiyim madem???
  • quote:

hacı kafam iyice allak bullak oldu o zman ben temizinden 6100 alıp geçiyim madem???

Alıntıları Göster
    Alma, 2 nesil FX leri bekle.
    illa alacaksan da 965BE al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

fx 4100 alana kadar x4 965 al derim daha ucuz ama bu 2si arasında kaldıysan fx 6100 derim ben kullanıyorum çok memnunum ama bi soğutucu almanı tavsiye ederim

Arkadaşa katılıyorum acelen varsa seçimin fx 6100 ile x4 965 arasında olmalı Yoo acelem falan yok dersen 2. nesil bulldozerleri beklemeni tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Arkadaşa katılıyorum acelen varsa seçimin fx 6100 ile x4 965 arasında olmalı Yoo acelem falan yok dersen 2. nesil bulldozerleri beklemeni tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    aga beklicez de tahmini ne zamana çıkar????

çıktığı zaman yeni çıktığı için fiyatı pahalı olur mu???

• quote:

selamun aleyküm oyun bilgisayarı topluyorum. ekran kartını HD 7850 almaya karar verdim peki şimdi hangi işlemci almalıyım amd fx 6100 düşünüyorum ama bu kadarına gerek yokmu sizce? fx 4100 yeterli olursa ondan alıcam ama tam anlamadığım için karar veremedim. bi yardım edin agalarrr

tabiki fx-4100 almalısın 6100 e gerek yok zaten iş görmez 4100 gayet güzel o.c yapacaksan paraya kıy yanına bi soğutucu al ekran kartın güzel bende onu kullanıyorum değiştirme fx-4100 den şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Alma, 2 nesil FX leri bekle.
    illa alacaksan da 965BE al.

hocam , adamın kafa karıstı bırde sen deyınce adamın kafasını allak bullak ettın. cık cıkabılrısen ısın ıcınden hocam...
  • quote:

cok matrak bırısın yav.. ne de olsa kasamı yaptırdım hadı bana eyvallah deyıpte bızı unutmazsın herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishwarzone

quote:

cok matrak bırısın yav.. ne de olsa kasamı yaptırdım hadı bana eyvallah deyıpte bızı unutmazsın herhalde..

Alıntıları Göster
    yok aga unutmam ayıp ettin bu siteye hep okuyucu olarak giriyodum ztn bi de üye olim dedim sevdim yani burayı insanlar falan çok iyi hepsi yardımsever. takılırız yani burda

harbi zaten kafa allak bullak olmuştu sen değişik değişik işlemci modelleri söleyince benim işlemciler yandı bu sefer hacı bna tek bi işlemci söle yarın gidem alam onu bak.

• quote:

yok aga unutmam ayıp ettin bu siteye hep okuyucu olarak giriyodum ztn bi de üye olim dedim sevdim yani burayı insanlar falan çok iyi hepsi yardımsever. takılırız yani burda

harbi zaten kafa allak bullak olmuştu sen değişik değişik işlemci modelleri söleyince benim işlemciler yandı bu sefer hacı bna tek bi işlemci söle yarın gidem alam onu bak.

Alıntıları Göster
    bulabiliyosan AMD phenom II X6 1090T veya 1100t al.. o arkadaşların dediği 8 çekirdekli fx leri bile ezip geçiyor ;)

• en kısa yoldan yorulmadan uğraşmadan 965 be tavsiye ederim hangi donanımlarla kullanacaksın bilmiyorum ama bence gayet iyi oynarsın tüm oyunları. Yetmediği zaman 4000 mhz e hız asırttirirsin anlayan birine bakarsın keyfine...iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji16

bulabiliyosan AMD phenom II X6 1090T veya 1100t al.. o arkadaşların dediği 8 çekirdekli fx leri bile ezip geçiyor ;)

Alıntıları Göster
    hacı o dediğin işlemciden de hiçbiyerde yok. o dediğin x6 6100 den daha mı iyidir????
  • quote:

hacı o dediğin işlemciden de hiçbiyerde yok. o dediğin x6 6100 den daha mı iyidir????

8150 ve 8120 x8 den bile iyidir.. 6100 x6 da neymiş ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji16 -- 6 Eylül 2012; 22:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji16

quote:

8150 ve 8120 x8 den bile iyidir.. 6100 x6 da neymiş ;)

Alıntıları Göster
    vay anasını satim fiyat olarak ne kadar hacı aşağı yukarı biliondur?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.