Şimdi Ara

hangi amd işlemci almalıyım? acillll (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • x4 955 be +hd 6850 bu ikili ile açılmayan oyun yok full seviye ayarlar bir soğutucu alsam işlemciye tadından yenmez tavsiyem piyasada varsa 965 yada 975 be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga gittim bugün birden şevk geldi x8 8120 aldım artık nasıl sizce iyimidir????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyali_

aga gittim bugün birden şevk geldi x8 8120 aldım artık nasıl sizce iyimidir????

Hahaha bı Fx 6100 aldım ,bır onu aldım.Lutfen dalga gececek ve oyun oynayacak baska yer bulun

• quote:

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

x4 955 be +hd 6850 bu ikili ile açılmayan oyun yok full seviye ayarlar bir soğutucu alsam işlemciye tadından yenmez tavsiyem piyasada varsa 965 yada 975 be

harika ikili olurdu bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

x4 955 be +hd 6850 bu ikili ile açılmayan oyun yok full seviye ayarlar bir soğutucu alsam işlemciye tadından yenmez tavsiyem piyasada varsa 965 yada 975 be

harika ikili olurdu bencede.

bende harika ikili oldular bir sene oluyor nazar değmesin fan sesi olmasa varlığı belli olmaz kur azizliğine uğramamış olsan 965alacaktım da sağolsun dolar bozdu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

İleriyi düşünerek 6100 veya 8120 almaya çalış.Oyunların çoğu 4 çekirdek destekli oldu.

Hangi oyunlarmış bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Hayırlı olsun.

eyw aga saol valla o dediğin ikiliden olmadı artık. benim aldığım ikili nasıl? fx 8120 ve hd 7870????
  • amd phenom ii x6 1100t kullaniyorum cok guzel hizi ile falan amd fx serisinden cok daha iyi perfonmans veriyor.almani tercih ederim 1090t veya 1100 ayrica 1055 t ise de cok cok iyi islemci..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

İleriyi düşünerek 6100 veya 8120 almaya çalış.Oyunların çoğu 4 çekirdek destekli oldu.

Hangi oyunlarmış bunlar?

Max Payne 3 , Battlefield 3 , GTA4 ( Sorunlu bir oyun istersen eleyebilirsin.)
    En belirgin farkı Max Payne 3 gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.