Bildirim
Hangi Anakart ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MSI 970A G46 -
quote:
Orijinalden alıntı: mücahit-95
Gigabyte 970A-DS3P
MSI 970A-G46
MSI 970A-G43 Amd 970
ASUS M5A97 LE R2.0 970
hangi anakart daha iyidir hangisini önerirsiniz
?
-
gigabyte alma da diğerleri iyi -
important teşekkür ettim ugraşmıssın? -
msi g46 da sorun var diyorlardı
bide Gigabyte iyi bir marka nedel alma dedin bi sorunumu var? -
İmportant tekrar sagolasın inceledimde şimdi ben ASUS M5A97 LE R2.0 970 slı baglantısı yapılabilyoo diye biliyodum listede yapılamıyo diye gösteriyo kesil olarak yapılamıyomu -
quote:
İmportant tekrar sagolasın inceledimde şimdi ben ASUS M5A97 LE R2.0 970 slı baglantısı yapılabilyoo diye biliyodum listede yapılamıyo diye gösteriyo kesil olarak yapılamıyomu
Rica ederim. Cf desteği olduğundan bahsedilmiş.
-
Gigabyte 970A-UD3P ya da Msi 970 Gaming modellerinden birini alman daha iyi olur. -
tekrar teşekkür ettim .
LEON-X dedigin modellerin fiyatı bütcemi aşıyo en fazla 250 tl bütce ayırabilirim doların palanması bu açıdan kötü oldu -
Gigabyte 970A-DS3P ile Gigabyte 970A-UD3P farkı tam olarak nedir ? -
rev. 1.0 ise DS3P almanı öneririm aksi takdirde G43 ( kasanda ön panel usb 3.0 var ise ) veya G46 derim. -
öncelikle yorumunuz için teşekür ederim rev 1.0 rev1.1 rev3.0 felan bunlar arasındaki fark nedir özelikle niye 1.0 -
quote:
Gigabyte 970A-DS3P
MSI 970A-G46
MSI 970A-G43 Amd 970
ASUS M5A97 LE R2.0 970
hangi anakart daha iyidir hangisini önerirsiniz
?
ARALARINDAN EN İYİSİ MSI 970A-G46 ALMANI TAVSİYE EDERİM -
Rev daha güncel demek yani önceki kartın daha gelişmiş hali diyebiliriz olmayan bazı özellikler eklenir hatalar düzeltilir gibi yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X