AMD ya da intel simdilik onemli degil. Onemli olan benim isteklerimi karsilayan bir anakart, islemciyi ona gore secmeyi dusunuyorum. Simdi oncelikle sunlari olmasi lazim: USB2.0 RAID(Cd-rom filan da destekleyeni tercih sebebi) LAN 6 kanal ses DDR333
Sunlar olur sa da iyi olur ama sart degil AGP8x Firewire
Cok mu sey istiyorum? Yeni bilgisayar toplayacagim bir turlu karar veremedim. Gigabyte'in IEXP'sinin DDR333'u yok, Epox'un 8k3a+'in USB2.0'i, LAN'i yok, ASUS 7v333'u THG jumper tarlasi olarak nitelendirmis, ASUS 7v8x'i KT400'lu ama performansi cok dusuk(THG'ye gore),Gigabyte 7vrxp'yi turkiyede satani bulamadim.
Yani anlayacaginiz cok arastirdim ama isin icinden cikamadim. Yardim edin lutfen!!
p4 için ddr333 istiyorsan i845g lere bak fakat i845e lerde de kullanabilrsin tek yapman gereken 133 mhz fsb si olan bi işlemci almak yada alacağın işlemciyi oc ederek 133 de çalıştırıp fsb/ram oranını 3:4 yapacaksın.
ben bd7II aldım ve ddr333 aldım ramleri kullanırken böyle kullanmayı düşünüyorum.
MSI'in board'unun performansi konusunda kotu yorumlar var. Epox'un 8K5A2+'ina gozum kesti ama o da henuz piyasada yok. Bir de Epox 4G4a+'ina ne dersiniz?
8K5A2+ en az iki hafta sonra gelecekmis, ondan once yani bir hafta 10 gun icinde 8K5A3+ gelicekmis. 8K5A3+'un farki dual raid olmasi, tabi sanirim bu da fiyata yansir.
arkadaşım bence biraz daha bekle 8k5a serisi bir board al..
Sanirim ben de oyle yapacagim. Ancak eski bilgisayari satmak icin ilanlari verdim. Bu hafta sonu ya satacam ya da butun bu ilan isleriyle yeniden ugrasacam.
mavibilgisayar yakında sanırım 14 ekim gibi (tahmini tel konuşması) epoxun kt400 anakrtını getirevekmiş. sistemde lan, usb2.0, firewaire, raid, falan filan var. ilgilenenlere
epox ve asusun kartlarına bakmanı tavsiye ederim. diğerleri bu ikisi kadar iyi değil.
usb 2.0 gerçekten kullanacakmsın?
bence 8k3a+ işini rahatlıkla görür..
Arkadaslar bir kac gun once Asus'un Kt400'lu A7V8X modelini aldim. Kart stabil ve baya bol ozellikli. THG ilk testlerinde dusuk puan verse de son testinde baya ovmus bu karti, artik kararlarini ne degistirdi bilemiyorum. Biraz pahali ancak sanirim dogru karar verdim. Yorumda bulunan arkadaslara tesekkur ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme