Şimdi Ara

Hangi Antivirüs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Sizce Avast Free'mi Yoksa Eset Smart Security Mi Şimdiden Teşekkürler

• Sakın avast yükleme kardeşim bak sonra söylemedi deme.Ben Avast yüklemiştim pc'ye baktım bilgisayar çökmek üzere hemen sildim yerine Eset Nod32 kurdum sonra Pc normale döndü.Eset smart security 'de iyidir.Kısaca Esed antivirüs daha kalitelidir.

İstersen Bu http://netlen.weebly.com/eset-nod32-antivirus.html adresten lisasnlı olarak indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netpisiko

Sakın avast yükleme kardeşim bak sonra söylemedi deme.Ben Avast yüklemiştim pc'ye baktım bilgisayar çökmek üzere hemen sildim yerine Eset Nod32 kurdum sonra Pc normale döndü.Eset smart security 'de iyidir.Kısaca Esed antivirüs daha kalitelidir.

İstersen Bu http://netlen.weebly.com/eset-nod32-antivirus.html adresten lisasnlı olarak indirebilirsin.

3 Aylık lisans varda burdaki ne kadar ?
  • 2015 2. aya kadar sana lisans anahtarını yollarım
  • Sen programı indir sana PM atacam tamammı
  • ben eset smart security kullanıyporum lisanslı çok memnunum
  • Avira tavsiye ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretsizlerden en iyisi Avira Free
  • para ver adam gibi korun.
  • eset ve norton.gerisi boş laf
  • Aynen ucretsizlerden begendigim Avira Free

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eseti beğenmedim yukledım 2 gune pc cok yavasladı antimalwarebytes ile taradım 80 civarı virüs buldu.

• bende w8 var ve uzun zamandır ikinci bir antivürüse ihtiyaç duymadım bilgisayarda zaten defender var ve oldukça iyi çalışıyor. hemde hiç yavaşlık falan yok. bence kafa fazla yormayın böyle uygulamalara kullanıcı dikkatli olduktan sonra virüs olayı zor. ayrıca birde spyware yazılımı yükle örneğin alwarebytes gibi bitti olay. mis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 16 Mayıs 2014; 16:35:45 >
  • Bitdefender yüklemeyin. Saçma sapan port engelliyor ve İnternet'e giremiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bymusti06

Eseti beğenmedim yukledım 2 gune pc cok yavasladı antimalwarebytes ile taradım 80 civarı virüs buldu.

onlar virüs değildir tracklardir.
  • Bitdefender ve avast internet bağlantısının afedersiniz içine sıçıyor.
  • Malwarebytes bu gün güncelleme var dedi guncelledikten hemen sonra lidansli bitfender malwarevyteste virüs buldu ve laptopu kapanmis buldum calismadi bataryayi sokup takarak acildi .

• ComoDo IS

• Ben Norton 360 kullanıyorum bi kaç senedir orjinal lisanslı. Tavsiye ederim.
  • KASPERSKY İs kurdum 3 aylık lisans varmış

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.