Şimdi Ara

Hangi antivirüs programını kullanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, ben şuan da microsoft security essentials kullanıyorum ama yeterli bir antivirüs programı değil. En iyi antivirüs programı hangisidir? siz neyi önerirsiniz ?

• Norton
  • başka önerisi olan var mı ?
  • Mcafee
    Yalnız paralı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comodo internet security premium(ücretsiz) https://www.youtube.com/watch?v=sD27oeSiw4s videousunu seyredin.(türkçe altyazılı). Comodo internet security türkçe ve ücretsiz bir programdır. https://www.youtube.com/watch?v=pvAdBhDkk8M adresindeki video da açıklamış. Bu videolar comodonun orijinal videolarının altyazı eklenmiş halidir.https://tr.comodo.com/free-products?key5sk1=eeec77183fdfb9bb4c68b601e7dab541f8fbd20a adresinden comodo internet security yazısının altındaki ücretsiz indire basın.

• önerileriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSide56

Arkadaşlar selam, ben şuan da microsoft security essentials kullanıyorum ama yeterli bir antivirüs programı değil. En iyi antivirüs programı hangisidir? siz neyi önerirsiniz ?

Forumdaki bir çok konu başlığında buna benzer yorumlar yaptım burada da söylüyorum sana tavsiyem BITDEFENDER kullanman arayüzü çok sade sistemin iyiyse (Ramin en az 4Gb. olmalı) kasma hiç yok fiyat konusunda da diğerlerinden daha uygun örneğin hızlıal.com adresinde 12,90TL. gibi komik bir rakama satılıyor. Ayrıca Bitdefender'ın başarısını merak ediyorsan aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ücretlilerden daha iyi olan Ücretsiz Antivirüsler

Ücretsiz antivirüs mü kullanmak istiyorsunuz , belkide bir işyeriniz var ve hem yasal olsun hemde para vermeyeyim düşüncesindesinizdir , işte aşağıdaki linkte birçok (belkide bazılarının ismini ilk defa duyacaksınz) ÜCRETSİZ antivirüs yazılımının TEST sonuçları ve karşılaştırma tabloları , bunlardan daha önceden ücretli olan ve şu an ücretsiz olarak dağıtılan birtanesi varki testlerde isim yapmış ücretli antivirüslerden daha etkili çıktı , hangi ücretsiz antivirüs ün cevabı aşağıdaki sayfada

http://www.sordum.net/21297/guvenle-kullanabileceginiz-ucretsiz-antivirusler/

Not: Lütfen sayfa sonunda ikinci sayfaya geçmeyi unutmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 8 Haziran 2015; 0:55:10 >

• Bak güzel kardeşim bu bilgisayarımdan önce lanet mi lanet bir kasam vardı formattan çıkmazdı.Taa ki advanced system care ile tanışana kadar.Satana kadar yaklaşık 1 sene format attırmadım düşün.1 gb ram 500 mb ekran kartı vardı dandikdi.Ama o virüs programı onu öyle ayakta tuttu ki kesinlikle tavsiyem advanced system care
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • gdata
  • Avtest sonuçlarının iyi olması tabii ki iyi ama her şey o değil. Avtest algılama oranına bakıyor. Koruma da algılama kadar önemli. bazı programlar veritabanı dışındaki virüslerin de bilgisayara zarar vermesini önlüyor. Virüs bulaşmazsa bilgisayarda virüs olmaz. Olmayınca da virüs veritabanına çok bir iş düşmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Advanced Systemcare bir virüs programı değildir.
    2. Bence en iyi virüs programı ESET'tir. Çünkü hem hafiftir hemde iyi bir koruma sağlar. Şimdiye kadar bilgisayara ESET sayesinde bir tane bile virüs girmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burstforce -- 23 Haziran 2015; 16:50:48 >
  • Ucretsiz avira ucretli norton

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Ucretsiz avira ucretli norton

Aviranın veritabanı güzel de, bir kere taramayı kaç kaz yarıda kesip şüpheli dosya bulundu sistemin yeniden başlatılması gerekiyor yazdı ve yeniden başlayınca taramaya baştan başladı.En sonunda bıkıp taramayı ben iptal ettim
  • Evde annemin bilgisayarinda avast yuklu 1 ay oldu 1 tane virus var hala cozemedi napicagini ne silebiliyo ne karantinaya alabiliyor.Aviranin test sonuclari dunya genelinde cok ust duzey sonuclar veriyor karsperky norton ayarinda test sonuclari mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Abrkackl

quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Ucretsiz avira ucretli norton

Aviranın veritabanı güzel de, bir kere taramayı kaç kaz yarıda kesip şüpheli dosya bulundu sistemin yeniden başlatılması gerekiyor yazdı ve yeniden başlayınca taramaya baştan başladı.En sonunda bıkıp taramayı ben iptal ettim

Hay Aksi. Kararsız kalmış olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: lMcCartyl

Bak güzel kardeşim bu bilgisayarımdan önce lanet mi lanet bir kasam vardı formattan çıkmazdı.Taa ki advanced system care ile tanışana kadar.Satana kadar yaklaşık 1 sene format attırmadım düşün.1 gb ram 500 mb ekran kartı vardı dandikdi.Ama o virüs programı onu öyle ayakta tuttu ki kesinlikle tavsiyem advanced system care

Advanced system care anticirus degil sistem bakim programidir. O yuzden format atmayi unutmussun. Cunku gerekli olan tum.yuku kaldirir hdd den. Ama ultimate surumunde antivirus korumasi vardir. Onu da tavsiye ederim. Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Bak güzel kardeşim bu bilgisayarımdan önce lanet mi lanet bir kasam vardı formattan çıkmazdı.Taa ki advanced system care ile tanışana kadar.Satana kadar yaklaşık 1 sene format attırmadım düşün.1 gb ram 500 mb ekran kartı vardı dandikdi.Ama o virüs programı onu öyle ayakta tuttu ki kesinlikle tavsiyem advanced system care

Advanced system care anticirus degil sistem bakim programidir. O yuzden format atmayi unutmussun. Cunku gerekli olan tum.yuku kaldirir hdd den. Ama ultimate surumunde antivirus korumasi vardir. Onu da tavsiye ederim. Iyi forumlar.

Bir antivirüs programının göremeyeceği işlerden fazlasını görüyor ve bilgisayarıda koruyor hocam ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Bir antivirüs programının göremeyeceği işlerden fazlasını görüyor ve bilgisayarıda koruyor hocam ?

Ultimate surumu aynen dediginiz gibi. Zaten bitdefender virus tabanini ve motorunu kullaniyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.