Şimdi Ara

Hangi antivirüs programını kullanmalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaspersky Total Security öneren var mı ? McAfee kullanıyordum ücretli ve süresi bitti. Zaten pek memnun değildim bazı programları virüs olarak görüyor sapıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Kaspersky Total Security öneren var mı ? McAfee kullanıyordum ücretli ve süresi bitti. Zaten pek memnun değildim bazı programları virüs olarak görüyor sapıtıyor.

Kaspersky Total Security kaliteli bir yazılım ancak çok pahalı bazı yerlerde 80,00TL. kadar ben sırf bu yüzden Kaspersky kullanmaktan vazgeçtim tabii kullandığım zamanlarda memnundum ama bu fiyat olayı epey kafamı bozdu onun yerine daha uygun fiyata Bitdefender satın aldım ve kullanıyorum çok ta memnunum bundan sonra ne olursa olsun Kaspersky' geri dönmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Kaspersky Total Security öneren var mı ? McAfee kullanıyordum ücretli ve süresi bitti. Zaten pek memnun değildim bazı programları virüs olarak görüyor sapıtıyor.

Kaspersky Total Security kaliteli bir yazılım ancak çok pahalı bazı yerlerde 80,00TL. kadar ben sırf bu yüzden Kaspersky kullanmaktan vazgeçtim tabii kullandığım zamanlarda memnundum ama bu fiyat olayı epey kafamı bozdu onun yerine daha uygun fiyata Bitdefender satın aldım ve kullanıyorum çok ta memnunum bundan sonra ne olursa olsun Kaspersky' geri dönmem.

O ne kadar hocam ? Koruması nasıl iyi mi ? Makineyi saçma uygulamalarla doldurmasın da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın i5 i7 gibi iyiyse G-data internet security.

Normal bir bilgisayarsa Kaspersky internet security..

Total sürümler içerisinde yedekleme ve bakım gibi işlevler içerirler, gereksizdirler..
  • TrustPort Antivirüs 2015 i şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

O ne kadar hocam ? Koruması nasıl iyi mi ? Makineyi saçma uygulamalarla doldurmasın da.

Bitdefender'ın fiyatı hızlıal.com adresinde 10,90TL.'ye satılıyor 1 PC 1 Yıllık Kuturlu yani Cd li olarak. Ayrıca sanalpazar.com adresinde de CD'siz mail ile 4,90TL.'ye koruma konusuna gelince Bitdefender AV TEST bağımsız test firmasının yapmış olduğu testlerde 2012-2013-2014 yıllarının en iyi antivirüs firması seçilmiştir ben kendime ait 3 bilgisayarda (çalıştığım iş yerinde kullandığım bilgisayarda dahil) kullanıyorum sıfır kasma kasıyor diyenlere inanma onların sistemlerinde problem var bence koruma en üst seviyede özellikle de USB Flash belleklerden gelen virüslere karşı otomatik tarama yapıyor virüsün geçişine izin vermiyor ben bu nedenle bilgisayarlarıma format atmayı bile unuttum arayüzü çok sade ayrıca bankacılık işlemleri için safepay modülü var o da çok kaliteli internet bankalarının sitelerine kendi geliştirdiği bir kalkan sayesinde güvenle girebiliyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bitdefender'ın fiyatı hızlıal.com adresinde 10,90TL.'ye satılıyor 1 PC 1 Yıllık Kuturlu yani Cd li olarak. Ayrıca sanalpazar.com adresinde de CD'siz mail ile 4,90TL.'ye koruma konusuna gelince Bitdefender AV TEST bağımsız test firmasının yapmış olduğu testlerde 2012-2013-2014 yıllarının en iyi antivirüs firması seçilmiştir ben kendime ait 3 bilgisayarda (çalıştığım iş yerinde kullandığım bilgisayarda dahil) kullanıyorum sıfır kasma kasıyor diyenlere inanma onların sistemlerinde problem var bence koruma en üst seviyede özellikle de USB Flash belleklerden gelen virüslere karşı otomatik tarama yapıyor virüsün geçişine izin vermiyor ben bu nedenle bilgisayarlarıma format atmayı bile unuttum arayüzü çok sade ayrıca bankacılık işlemleri için safepay modülü var o da çok kaliteli internet bankalarının sitelerine kendi geliştirdiği bir kalkan sayesinde güvenle girebiliyorsun.

10 Lira çok çok iyimiş ya teşekkür ederim hemen bakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlıal.com daki ürün 2014 versiyonu 2015 değil ama önemli değil sadece arayüzü farklı ayrıca da Bitdefender'ın 2015 türkçe versiyonu yok bilgin olsun.
  • Bitdefender'dan memnun kalmazsanız yine Bitdefender motoru ve kendi motorlarını kullanan Emsisoft veya F-Secure deneyebilirsiniz ikisi de hafiftir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.