Sağlamlık diyosan bende ne alman ne bilmem ne... Amerikan ve İngiliz...
Onun dışında ben JAPON cuyum bilirsiniz ;) HONDA cıyımda... ;) Ama honda civic nasıl göctü anlayamadım, belki cok hızlı bir şekilde direksiyonun ucu girdiyse...
quote:
Orjinalden alıntı: Helper
Sağlamlık diyosan bende ne alman ne bilmem ne... Amerikan ve İngiliz...
Onun dışında ben JAPON cuyum bilirsiniz ;) HONDA cıyımda... ;) Ama honda civic nasıl göctü anlayamadım, belki cok hızlı bir şekilde direksiyonun ucu girdiyse...
ya hepsi göçer merak etme sonuçta beton değil bu:)
doblo çok saglam özellikle önden! tanpon altında darbeyi emen bitane koruma var arabaya hiç bişi olmuyo valla tank gibi olmuş
VOLVO, VOLVO, VOLVO
HaCi MuraT Number One
arkadaşa(!) katılıyorum..bir araba dergisinde okumuştum...şu an için dünyada en sağlam(dış yapı ve motor) araba VOLVO marka arabalar olduğu söyleniyo...
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
buradan mı duymuştum hatırlamıyorum ama volvo otomobillerin köşeli yapısının nedeni, dış gövdenin sertleştirilmiş sağlam bi metalden adını hatırlamıyorum ama yapılıyormuş yani o kadar kıvrılıyormuş en fazla arabanın dış gövde onun için köşeliymiş..sanırım o en sağlamdır
baba en saglam kasa mercedes-benz de yildizdan sasma tank gibi mubarek
ben de amerikan derim bi buick var bizde öyle böyle değil araba deli sağlam. kamyonun ön korumayı arka tampon ile sökecek ve kendisinde hiç bir iz bıraktırmayacak kadar sağlam.
hyundai ler de aksine çooook sağlamdır hele 2000 den öncesi....
quote:
Orjinalden alıntı: iloveyouhagi
arkadaşa(!) katılıyorum..bir araba dergisinde okumuştum...şu an için dünyada en sağlam(dış yapı ve motor) araba VOLVO marka arabalar olduğu söyleniyo...
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
buradan mı duymuştum hatırlamıyorum ama volvo otomobillerin köşeli yapısının nedeni, dış gövdenin sertleştirilmiş sağlam bi metalden adını hatırlamıyorum ama yapılıyormuş yani o kadar kıvrılıyormuş en fazla arabanın dış gövde onun için köşeliymiş..sanırım o en sağlamdır
biraz hikaye o köşe möşe ama bor madeni ile 5 kat sağlamlaştırılmış çelik renault ve volvo da kullanılıyor. şu an en güvenli markalar: 1- Renault 2-Volvo 3-Mercedes Benz 4-Saab 5-Toyota
Renault da dünyanın en sağlamı sen yaptın be kardeş, bilmesek hadi neyse.Herşey crash testteki yıldızdan ibaret değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: Serdarer
Renault da dünyanın en sağlamı sen yaptın be kardeş, bilmesek hadi neyse.Herşey crash testteki yıldızdan ibaret değildir.
bak: megane 5***** clio4**** vel satis5***** espace5***** laguna5***** modus5*****
euro ncap a göre verilerdir bunlar - yani bağımsızdır
ve şu ifadeler yer almaktadır dünyanın en güvenli otomobili :"renault espace" en güvenli marka"renault" biz bunlara inanmayacağız da neye inanacağız? 1-2 kişinin anlattığı hikayelere mi? şu an güvenlik için en büyük yatırımları renault-volvo ve mercedes benz harcamaktadır ve sonuçları da ortada. sırf meganeın güvenliği için 2 milyar € luk yatırım yapılmış. bu hikaye ise diğerlerine ne denir? ama reno 12 falan dersen bir şey demem 5 yıl öncesine kadar renault güvenlik anlamında pek bir şey ifade etmezdi ama artık devir değişti saygılar...
ford taunus çelik gibi araba...
Yaw ii de cok yana yatıyor viraj donemiyor insan. dönülüyor hatta zevkli de ama yana yatıyor nihayetinde - dir tank gibi dedigin bukadar savrulmamalı
dayımın 69 model mi ne kırmızı pontiaci vardı 10 arabayı doğradı (ciddi) 98 yılında galiba arabay hiç bişi olmadı kendisinde nese allah rahemt eylesin .. ama o kazadan doalyı değil
+ volvolar cidden sağlamdır okuduğuma göre (ne kdar doğru) o volvo ların kaporta vs lerde kullanılan demirler metaller vs uzun süre yağda bekletiliomuş ... ama neden böle bişi olur bilmiom
quote:
Orjinalden alıntı: ZoGeL
ford taunus dıyorum baska bısı demıyorum
evet ya biz de kullandık taunusGL, GT, harbi tank gibi arabadır kendisi
quote:
Orjinalden alıntı: goblin
+ volvolar cidden sağlamdır okuduğuma göre (ne kdar doğru) o volvo ların kaporta vs lerde kullanılan demirler metaller vs uzun süre yağda bekletiliomuş ... ama neden böle bişi olur bilmiom
ya sertliğ ya da elastikliği artırmak için herhalde