Şimdi Ara

hangi arabayı alayım yardımcı olun ilk araba alışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben küçük az yakan ama gösterişli bir araba düşünüyorum biri citroen c 4 110 HP DİZEL -F1 ŞANZIMANLI - 1,6 hdı sx -2008 model -triptonik- dizel-ortalama yakıt tüketimi ortalama 4.5l-c segmenti-128 501 km bir araç daha önce 2007 modeli sürmüştüm (araba benim degildi) begenmiştim şimdi ise üstte verdim özellikte bir modelini almayı düşünüyorum ve fiyatı 28.000 ancak pazarlıkla 25.000 e kadar indirdim bunun yanında---- bir bmw 116 var 2007 model-- 28500 tl --ye 115 hp-- benzin--manuel vites--tüpsüz--89 567km--d segmenti--ortalama 7.5lt-- sade bir araç kullanıcılardan bu konuda bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum hangisini tercih edeyim ayrıca verebilecegim net param 32.500tl başka bir araç tercih edermsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa3000 -- 25 Temmuz 2012; 1:26:19 >

• C4'ün km si yüksek bence dizel araba alacaksan km si biraz düşük olmalı. BMW'nin fiyatı uygun görünüyor. kazası belası olmasın?
  • yok abi hani kazası boyası yok ta benim citroreni düşünmemin sebebi fulll olmasındanzaten bmw ile citroeni karşılaştırmak pek mantıklı degil ama bmw sade özzelliksiz oldugu için citroenle karşılaştırıyom
  • bmwde kaza var mı hocam ?
  • 2 arabada kazasız
  • benim kuzenimde C4 1.4 benzinli vardı hiç memnun kalmamıştı.sürekli sıkıntısı çıkıyordu. ben de kullanmıştım performansı oldukça düşüktü. 2-3 ay içinde satmıştı. dizeli nasıl olur bilmem ama yaşına göre km si çok fazla geldi bana. 1.16 hakkında pek bilgim yok,sahibinden.com da 30000 tl nin altında yok.
  • sahibindende 116 ların 2005 modellerine millet 34- 35 bin istiyor o aracın fiyatının o kadar uygun olmasında bir sıkıntı olabilir..iyice bir araştır bak eğer gerçekten temiz bir bmw yi o fiyata veriyorlarsa al- sat iyi kar yaparsın
  • öneriler için teşekürler yanlız diyonoz o fiyata yoktta dogru yok ama pazarlıkla cidden 4-5 bin lira indirebiliyon 2.si bmw nin kusuru tüpsüz olması dediginiz gibi tüplüsü 33000 tlnin altında yok bmw ye baktık dedigim gibi kazasız tekredan öneriler için sagolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.