Şimdi Ara

Hangi aracı almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.draco

Bu arada satma niyetim olduğu için aracı ekspertize koydum. Ön tampon tam arka tampon lokal boyalı dedikleri aracın hem tamponları hem de sol ön kapı ve sol arka çamurluk lokal boyalı çıktı. Üstelik sol ön çamurluk da değişmiş. Aracı aldığım yeri aradık utanmadan bizde yalan olmaz ama satacaksan 57 verelim üstelik nakit değil çek olarak. Adi adamlar...Artık bi şekilde çıkaracağım elden ama hayırlısı bakalım. Gelişme olursa yazarım buraya mutlaka.

Hocam galeriden araba alıyorsunuz neden ekspertize sokmuyorsun?
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Hocam o kısmı ayrı bela. Çok yakın bi arkadaşımın tanıdığıydı güya galerici. Boşa ekspertize para vermeyelim deyince benim arkadaş ben de utandım açıkçası illa ekspertiz yaptıralım demeye. Tabi bin pişman oldum. Arkadaşım da bu sebeple galericiyle bozuştu. Şimdi vicdan azabından aracı satabilmem için yardımcı olmaya çalışıyor. Benim dilim yandı sizinki yanmasın. Babanızdan alacak olsanız dahi ekspertiz yaptırın. Boşa denemişler iş başka arkadaşlık başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Bi üstteki mesajda cevapladım hocam. İşte saflık diyelim. Arada tanıdık olunca insanın yüzü tutmuyor illa ekspertiz yaptıralım demeye ama bu iyi bir ders oldu bana.

• Manuel 1.3 multijet egea iyi bir tercih olur dizel otm 2015 model hyundai blue lar olabilir yeni otm sanzımanlı bulunur 55-60 arasına veya 2013-2014 EDC fluence dizel touch paket olabilir. Bende araç bakıyorum o nedenle biraz hakim oldum fiyatlara.

• Hocam iyi kalpli bi insan olduğunu düşünüyorum yazdıklarından. Mrk etme allah o galericilere cezasını sana da bu yolun sonunda ışığı gösterecektir. Hayırlısı olsun hakkında en kısa zamanda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Koku ve arabadan varmı haber?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 23 Ocak 2018; 14:53:42 >
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Hocam herhafta sonu havalandırıyorum aracı. Bi de içine karbonat koydum bi kutu içinde. Koku biraz azaldı gibi. belki de benim burnum alışmıştır. İlkbahar sonunda satmayı düşünüyorum. Maddi durumlardan dolayı daha erken satma şansım yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.