Şimdi Ara

Hangi aracı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Geçen ay astra hb otomatik almıştım. Araçta ciddi anlamda kötü bi koku vardı ve çok uğraşmama rağmen geçmedi bir türlü. Aracı satayı düşünüyorum becerebilirsem.
    Almayı düşündüğüm araçlar ise 1.33 Corolla, Peugeot 301, Fiat egea 1.3
    Sizce bu araçardan hangisini almalıyım? Günlük 50 km yol yapacağım. Otomatik vites olsun isterdim ama maksimum 55 bin TL ayırabilirim.
    Bu araçlaradan veya bu fiyat aralığında olan araçlardan hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corolla ve egea arasından seçim yapardım. Büyük ihtimalle urban donanım egea alırdım. Vergi avantajlı dizel motoruyla ve urban bulunursa donanımıyla tercih sebebi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Aralık 2017; 20:16:1 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam ilerde satarken kolay satılabilir mi egea?

• Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Hocam alirken kokuyu maskelemisler.1 hafta sonra fark ettik diye bi postunuzu okumustum sanirim.

Gecmedimi koku ya.adam akilli ic dis kuafor cikaramadimi.ne dokmus olabilirlerki icine.arayip sordunumuz?

Egzozun icine motorun oralara bi hayvan sikisip olmus olabilirmi(sacmaliyo olabilirim)

Ne kokuymuski gecmek bilmedi

• fluence

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sonra farkettik kokuyu alırken maskelemişler. Hiçbişey geçirmedi maalesef biraz azaldı sadece. Yine bi süre idare edecektim de bu sabah camdan soru soran bir yakınım ne kokuyor bu araç böyle çok kötü diyince şalter attı bende. Aldığım galeriyi aradım ama haysiyetsiz adam sattığından bile düşük fiyat söyledi. Ki araç fiyatları baya arttı son dönemde. Lpg olmayan aynı km deki Astra ya 64 yazmış benimkinde landirenzo lpg olmasına rağmen 57 dedi utanmadan. Küfretmemek için zor tuttum kendimi. Mafyavari tipler zaten tiksindim adamlardan. Bi arkadaşımın arkadaşıydı güya galerici. Ama işler b.ka sarınca o kadar da arkadaş değiliz diyip sıyrıldı benim arkadaş.

Artık bi şekilde satıp bu rezillikten kurtulmak istiyorum. Bakalım ne olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi arabayı almalıyım
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isyankar97 kullanıcısına yanıt
    Buna da bakacağım hocam.sağolun

• Çok ilginç bir olay geçmiş olsun. nedenini bulursanız paylaşır mısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.draco

Aynen hocam sonra farkettik kokuyu alırken maskelemişler. Hiçbişey geçirmedi maalesef biraz azaldı sadece. Yine bi süre idare edecektim de bu sabah camdan soru soran bir yakınım ne kokuyor bu araç böyle çok kötü diyince şalter attı bende. Aldığım galeriyi aradım ama haysiyetsiz adam sattığından bile düşük fiyat söyledi. Ki araç fiyatları baya arttı son dönemde. Lpg olmayan aynı km deki Astra ya 64 yazmış benimkinde landirenzo lpg olmasına rağmen 57 dedi utanmadan. Küfretmemek için zor tuttum kendimi. Mafyavari tipler zaten tiksindim adamlardan. Bi arkadaşımın arkadaşıydı güya galerici. Ama işler b.ka sarınca o kadar da arkadaş değiliz diyip sıyrıldı benim arkadaş.

Artık bi şekilde satıp bu rezillikten kurtulmak istiyorum. Bakalım ne olacak?

Valla hocam arabadan memnun olmazsiniz pert olmus uc arayi birlestirip size satmislardir yari fiyatina satarsiniz anlarimda.koku yuzunden bu zarar hic icime sinmiyor

Satacaginiz yine galeri olcak.sahsa ne diceksin araba kokuyor ondan bin lira assagiyami verdim..

6 7 lira zarar edicekseniz verin 300 500 otokuaforlere egzozdan girip radyotor hortumundan cikarlar.ne kaybedersiniz.koltukari felan komple soktrun kimyasallar vardir illaki herseyi temizlesinler

Hocam zaten 650 liraya detaylı temizlik yaptırdım profesyonel bir yerden.Koku yüzünden yaptırdığımı söyleyip sıkı sıkıya tembihledim iyice temizleyip kuruttular içini. Onlar da koku biter demişti ama öyle olmadı. 2 kez de ozon temizliği yaptırdım klima dahil her yere. Başka şeyler de yaptım ama olmadı maalesef. Tükenme noktasına geldim. Resmen paramla rezil oldum. İşi gücü bıraktım bu saçmalıkla uğraşıyorum.

Bizim aracada ayçiçek yağı dökülmüştü.O kadar pis kokuyordu ki en son komple aracın taban halısı değiştirdik.Eski halıyı çıkardıktan sonra güzelce temizlik yapıp yeni halıyı serdik.Koku geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 5 Aralık 2017; 11:37:24 >
  • quote:

Hocam ilerde satarken kolay satılabilir mi egea?

Hocam naptin kokumu gitti arabami

• Egea 1,6 otomatik de bakabilirsiniz. İkinci elleri 55 ten başlıyor. Tüp uyumuda var.

Kokunun geldiği yeri tespit edebiliniz mi ? Motor, klima, döşemeler, koltuklar, taban veya bagaj tarafı ?
    Valla satılığa çıkardım hatta bugün ciddi bi alıcı 56 verdi. Ama bunun üstünde fiyat veren çıkmadı. Bana toplamda 61 bine maloldu. Açıkcası 58 in altına da vermek istemiyorum.

• armutsever A kullanıcısına yanıt
    Kokunun geldiği yeri tesbit edemedik. Heryere sinmiş zannımca. Ayak kokusunu andırıyor şu sıralar. Valla bu saatten sonra koku çıksa bile soğudum araçtan ki çıkacağa da benzemiyor.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Hocam niyetim 1.33 Corolla manuel almak. Tabi kesin karar değil. Egea benzinliler ciddi sorunlu araçlarmış. Yağ yakıyorlarmış. Arkadaşımın manuel aracını kullandım çok zorlanmadım açıkcası bu sebeple manuel de seçenekler arasında. Ama piyasa o kadar yükselmiş ki insan ne yapacağını şaşırıyor. B sınıfı araçlara bile 60 bin istiyorkar 2. elde.

• Bu arada satma niyetim olduğu için aracı ekspertize koydum. Ön tampon tam arka tampon lokal boyalı dedikleri aracın hem tamponları hem de sol ön kapı ve sol arka çamurluk lokal boyalı çıktı. Üstelik sol ön çamurluk da değişmiş. Aracı aldığım yeri aradık utanmadan bizde yalan olmaz ama satacaksan 57 verelim üstelik nakit değil çek olarak. Adi adamlar...Artık bi şekilde çıkaracağım elden ama hayırlısı bakalım. Gelişme olursa yazarım buraya mutlaka.

• quote:

Bu arada satma niyetim olduğu için aracı ekspertize koydum. Ön tampon tam arka tampon lokal boyalı dedikleri aracın hem tamponları hem de sol ön kapı ve sol arka çamurluk lokal boyalı çıktı. Üstelik sol ön çamurluk da değişmiş. Aracı aldığım yeri aradık utanmadan bizde yalan olmaz ama satacaksan 57 verelim üstelik nakit değil çek olarak. Adi adamlar...Artık bi şekilde çıkaracağım elden ama hayırlısı bakalım. Gelişme olursa yazarım buraya mutlaka.

Aldiginda eksper yapmamismiydin.neyse olan olmus..can sagligi..bi onceki arabamda esimden cok sanayide usta(ları) gorur yaptirir ama bi turlu dikis tutmazdi...ikinci el araba alcagim degil b a sinifi olsun sifir olsun diyor insan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.