Şimdi Ara

Otomatik araç tercihi sizce hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı günler . Eşimle ortak kullanacağımız için manuel aracımızı satıp hb otomatik vites bir araç almayı düşünüyorum ama araştırdıkça kafam çorba oldu ☺️

850 civarı bi bütçem var . Sizce 2020 üstü corsa 1.2T eat8 ileri şanzıman mı , c3 1.2 puretech eat6 şanzıman mı , 208 1.2 puretech eat8 mi yada i20 1.4 mpi atmosferik 6 ileri otomatik şanzıman mı daha verimli olur ? Yeni nesil 1.2 puretech motorlara LPG uyumlu değilmiş ama 8 ileri . Atmosferik alıp LPG taktırmak mı daha tasarruflu yoksa 8 ileri benzinli alıp bagajı rahatlıkla kullanmak mı ? Kendi segmentinde bu araçların malzeme kalitesi yedek parça tedariği veya kronik sorunlarını bilen yardımcı olabilir mi?

• O para c sınıfını kurtarır hocam, ceed falan olur 2020 model. B sınıfına gerek yok.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Hasar kayıtlıları 900 den başlıyor. Max 850 bütçemiz var tamirci ustalara da sordum yakıt ve yedek parça konusunda üzülmek istemiyorsan LPG li i20 lere bak dedi bu i20nin eski kasası yeni kasaya göre bence daha güzel görünüyor ama o kasa da da 4 ileri otomatik kullanıyormuş yakıt konusunda alan bin pişman .
  • keyifplaystation K kullanıcısına yanıt

Hocam ceed örnek sadece, ben direkt c sınıfı bakın diyorum. Uzun yol yaptığınız zaman arada uçurum olur. 850'ye b sınıfı alınmaz,

, focus, 308, i30, egea hb vb o paralara bulunur, sahibinden fiyatlarına bakmayın. 925 gibi olan araçlara rahatlıkla 850 teklif edebilirsiniz kabuk eder biri mutlaka,

• O para tertemiz 1.6 otomatik egea hb alır

• i20 değilde bayon gibi bişey bakın.
  • Şanzıman tercihi önemli ise eat8 versiyonu bence daha öncelikli. Ancak LPG ile tasarruf ön planda derseniz Hyundai oldukça uyumlu sıkıntı yaşamazsınız. 5 yıl i20 kullandım çok memmundum

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt
    Bende i20 lere yönelmeye başladım .1.2 Puretech motorların trigeri yağ içinde çalıştığı için sorun çıkartabiliyormuş . Temiz bir i20 bulursam almayı düşünüyorum
  • 850 sıfır ayarında 2023 clio bulabilirsiniz
  • Hocam sizin ilacınız o bütçeye 2015 sonrası makyajlı kasa 1.6 otomatik toyota auris, cam tavanlı denk getirirseniz de güzel olur,

hem sorunsuz, hem atmosferik motorlar arasında performans olarak zirvede bu yüzden küçük hacimli turbo benzinlilerle benzer performansa sahip, hem de lpg ile uyumlu ve bu yüzden yakıt maliyetleri düşük, ayrıca şanzımanı da hem sorunsuz hem de sürekli değişken oranlı olduğu için çok konforlu ve avantajlı, arka süspansiyonları tam bağımsız ve İngiltere üretimi, ben tavsiye ederim bir düşünün isterseniz, çünkü yukarıda saydığınız araçlar b segmenti iken bu c segmenti ve illaki onlardan daha iyidir
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Egea cross da var 900 bin altında, temiz diyorlar ilanlarda, birkaç ilan var biri hibrit hatta 890 yazmışlar ama biri 850 ye yakın bırakabilir gibi.

örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-fiat-aksaray-dan-2022-model-hatasiz-boyasiz-egea-cross-1136486488/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Ağustos 2024; 1:41:30 >
  • Hocam yaklaşık 4 ay önce 2021 model i20 aldım bende.

-Lpg taktırmayacaksanız hiç düşünmeyin bile.

-Araç aşırı derecede yol sesi alıyor.

-Süspansiyonlar aşırı kötü, kasislerden korkar oldum.

-Atmosferik araba devirli kullanırım rampa çıkarım diyebilirsiniz ancak özellikle 3500 devir ve üstü içeri öyle bir motor sesi geliyor ki anlatamam. Çok rahatsız edici.

Yukarıdaki hocamın bahsettiği gibi Auris alacaktım bende 2015 sonrası makyajlı kasadan ama nasip olmadı bir türlü. Size de o aracı tavsiye ederim.

Ancak, i20 de karar kıldıysanızda aracın mekanik ve şanzıman olarak sorunsuz olduğunu söyleyebilirim.

Şu an sizin yerinizde olsaydım eşinizi de hesaba katarak, corsa - 208 - auris bakardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunwall1 -- 5 Ağustos 2024; 9:26:38 >
  • LPG taktırmayı düşünmüyorsanız kesinlikle PSA gurubunu tavsiye ederim.

LPG şartsa, Hyundai gurubu her ne kadar LPG uyumlu olsa da atmosferik motorlarla uzun yolda çok can sıkar.

LPGli seçenekte en mantıklısı Clio 5. LPG ile uyumlu turbo motorlu alınabilen sanırım tek seçenek.

Clio dan da konfor, yalıtım, sağlamlık beklemeyin. Günümüz piyasasında LPG ile ekonomik bir seçenek.

• Beyler 3 haftadır araç bakıyorum hepsi ortalama aynı fiyat . İ20 2023 de jump paketlerde bile hayalet ekran çarpışma önleyici ve şerit takip sistemi olan Avrupa güvenlik paketi getirmiş. Corsa nın edition paketinde bunlar yok sanırım . 2023 model i20 /corsa/ clio arasında kaldım resmen . Opel de illaki alman olduğu için konfor diğerlerine göre iyidir ama sorunsuzluk açısından nasıldır kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. i20 de çarpışma önleyici biraz cezbediyor ama söylenilene göre konfor yok . Ne yapacağım şaşırdım kaldım 🤦‍♂️
  • Yaşı en yeni arabayı al öncelikle bu cepte dursun. Psa grubu araçlarda 1.2 Puretech motorlarda triger olayını araştır serviste bakımı yapılmamış araç alma. Alırsan yagı yanlış koyan bir özel servis trigerine hasar verir motor yeme olasılıgı motorun rektefe olmaması sandık motor gibi berbat bir döngüye gidersin. Ben bu ekonomide gider en sorunsuzunu alırdım aklıma i20 geliyor bu yüzden.Otomatik olmazsa da gider Manuel 2023 golf alırdım manuelle bir derdim olmazsa

208 veya corsa eat8

kuzende 2015 i20 var bende 2015 astra j 1.4t hb var aradaki fark i20'nin tüple çok az yakması yoksa konfordur yol tutuştur gibi şeyler bekleme. kasisten hızlı geçip bozdu bir keresinde amortisörleri. önden ve arkadan vurdular kağıt gibi araç. bana da arkadan 2021 juke vurdu önü dağıldı bende yarım parmak tampon çatladı lakin psa değil benimki. j kasada sedanları polonya hb'ler alman yapımı yani opel alacaksan iyi araştırman gerekir. alman yapımı olanları iyi. juke'da göya çarpışma önleyici sistem varmış ama çalışmadı ve 3 ay önce firmware attırmış Konya'da beceremedikleri için Ankara'ya gitmiş. yani çok güvenme böyle elektronik sistemlere. bende renkli ekran bile yok bozulabilecek bir elektronik tarafı yok. 2019 gm corsa ya da 2016 gm astra k bakabilirsin yani 2023 olunca ilerde satarken iyi dersen ama kullanırken iyi olmaz ya da sorun masraf açarsa anlamı ne ki? o zaman herkes 2024 lada alsın böyle bir mantık var mı? 2007 araca 1.7 milyon verdi buradan bir arkadaş daha da yarısı kadar masraf yapacak yani yaş fetişi yapmaya gerek yok araç alınır yılı değil. 1968 ferrariler kaç milyon dolar haberiniz var mı? garip yani bu forumdakiler araçları bile yok 2023 egea al süper diyip duruyorlar hep hayallerini yazıyorlar yeni araç olunca sanki ooo yeni arabası var diyecekler? 2023 golf alırdım demiş 1.5 miyonluk araç yani sana yardımcı olmak için yazmıyor kimse içindekini yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: keyifplaystation

Beyler 3 haftadır araç bakıyorum hepsi ortalama aynı fiyat . İ20 2023 de jump paketlerde bile hayalet ekran çarpışma önleyici ve şerit takip sistemi olan Avrupa güvenlik paketi getirmiş. Corsa nın edition paketinde bunlar yok sanırım . 2023 model i20 /corsa/ clio arasında kaldım resmen . Opel de illaki alman olduğu için konfor diğerlerine göre iyidir ama sorunsuzluk açısından nasıldır kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. i20 de çarpışma önleyici biraz cezbediyor ama söylenilene göre konfor yok . Ne yapacağım şaşırdım kaldım 🤦‍♂️
    2020 Corsa edition paketten itibaren çarpışma önleyici ve şerit takip var.Araç michelin primacy lastikler ile oldukça konforlu ve az yol sesi alıyor.4 yıldır kullanıyorum bu zaman kadar hiç bir sorun yaşamadım.

• 2015 üstü makyajlı 1.6 auris... 3 yıldır falan kullanıyorum hiç sıkıntısız 70 küsür bin km yaptım. lpgde bagajdan vazgeçmek zorunda değilsiniz stepne yerine koyulan simit tüpler var. stepne yerine lastik tamir kiti taşırsınız ki artık birçok marka stepne vermiyor zaten. sorunsuz cvt şanzıman konfor ve tüketim konusunda çok başarılı.

• kloroflorokarbon K kullanıcısına yanıt
    Çarpışma önleyici uyarı olarak mı sadece yoksa otomatik frenleme yapıyor mu ? İ20 de örnek olarak direksiyon titretme ve sesli uyarı yapıyormuş sadece otomatik frenleme yokmuş .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.