Bildirim
Hangi Aynasız fotoğraf makinası ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Mevcut makinelerin yetmeyen özellikleri neler sizin için?
ona göre öneri yapalım. -
Mevut makina nikon d5100 arızalandığı için birde taşıması zor diye vizörden baktığım gibi çekmiyor kayma var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RX100m4, x100t veya a6300 a6000
bakabilirsiniz.
İmzamda ayrıntılı açıklama var taşınması kolay makineler için.
Bunlar d5100 den sonra fotoğraf kalitesi artarmı?
-
X100T güzel duruyor body olarak en beğendiğim o oldu. sony 6500 almayınca ki pahalı 6300 almaya değme gibi geldi.ama sony nın lensler daha kaliteli imiş internetteki yorumlardan anladığım kadarıyla. -
Video çok önemli değil ise A6300 yerine direk A6000 almak daha mantıklı olacaktır. -
A6000 de fujiden bir tık aşşağı
Fiyatına göre değerlendirmek lazım ben A6000 16-50 kit lens hafıza kartı ve çanta için toplam 1600TL verdim kampanya yakalayıp bu fiyata daha iyi bir model yoktu mesela halada yok zaten -
Olympus Pen F veya Fujifilm X-Pro2 Grafit almayı istiyorum. Ama param yetmiyor. Ne yapsam bilemedim. Ne tavsiye edersiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X