Şimdi Ara

Hangi banka kartı iyidir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
10.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • varsa önce olanı kullan yoksa iş öneririm bol atmlidir iş bankası ek olarak enpara açmalısın günlük faizde tut enparada parayı çekmek istersen ücretsiz atmyi kullanabilirsin yada ücretsiz eft yaparsın başka bankadan çekersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

En para en iyisi. Istedigin bankamatikten ayda 3 kere para cekebiliyorsun.
    3 çekim olayı 1 e düşmüş olabilir mi? Geçen para kesti benden de. Ama şu Netflix ve Spotify daki 20 lira indirim için bir g*tumuzu acmadigimiz kaldi. Ben ciddi ciddi iptal ettirmeyi düşünüyorum. Otomatik fatura nedir ya? Hangi öğrencinin 2 tane faturası var(benim var lakin kıl kaptim 5 senedir başka bir bankada gidip onu iptal et en paradan aç zart zurt)

Bu arada ziraatte bütün devlet bankaları ücretsiz. Bir yerde yan yana 3 tane atm varsa biri devlet bankası oluyor o hesap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence ziraat olmazsa vakıf ya da halk düşünülebilir
  • Kyk alacaksan mecbur ziraat hesabın olacak. Ekstradan enpara açmak mantıklı. Havale, eft gibi hiçbir işleme para ödemiyorsun. Bazı ortak atmlerden çekerken de para kesmiyor. Şu ana kadar sadece bir kez mecburiyetten dolayı garantiden para çekerken komisyon ödedim o kadar başka hiçbir işleme para ödemedim.

Ayrıca birikim hesabının faizi de güzel. Parayı hep birikime atıyorum, karttan harcama yapacağım zaman hemen telefondan vadesize yolluyorum gerekli meblağı

• Hocam bence ailenin hangi bankada hesabı varsa oradan vadesiz hesap aç bir tane. Zaten Ziraat, Vakıf, Halkbank v.b falan devlet bankalarının ATM'leri kendi içerisinde ücretsiz. Devlet bankalarından hangisinden açacağın fark etmiyor. Ailenin hesabı olan bankada açarsan eğer para gönderme durumu olursa biraz daha rahat olur muhtemelen.

Enpara falan istiyorsan yine alırsın yanına ama bence önceliği üstteki paragrafa ver.
  • Enpara'da 3 defa para çekme olayı 1'e düşmedi, aksine başka bir kampanya daha başlattılar buna benzer. Yeni kampanya ile birlikte artık, TEB ve DenizBank ATM'lerinden de işlem yapılabiliyor. Sadece para çekme değil yani, yatırma vs. de yapabiliyorsunuz ve aynı şekilde 3 işleme kadar ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 24 Ağustos 2019; 16:12:25 >
  • Bence teb.
    Mobil uygulaması hele süper.
    2 sene bankaya uğramadım.

• Sağolun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam babam bana ziraatten para yollayacak zaten. Onun için ziraat açıcam. Duruma göre de enpara alırım

• Hepside aynı birini vur diğerine

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Hocam ailem faize falan olumlu bakmaz. O yüzden sıkıntılı iş

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    Ziraatte kararlaştırdım. Yanına enpara da olabilir ileriki vakitlerde

• barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ziraatin falan uygulaması vardır değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam ailem faize falan olumlu bakmaz. O yüzden sıkıntılı iş
    Hahaha hocam zaten her ay 10000 lira atmayacaksanız hesaba çok bir para geçmez elinize. Yıllık %14,5 sanırım şu an. Şimdiye kadar birkaç seferlik yemek parası çıkarmışımdır herhalde

• x3po X kullanıcısına yanıt
    Hesap işletim ücretleri kaldırıldı, geriye dönük son 10 yılı geri alanlar bile oldu.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Evet 3 çekim olayı 1 oldu. Ama Denizbank ve TEB ile anlaştı, o bankalarda 3 çekim ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

3 çekim olayı 1 e düşmüş olabilir mi? Geçen para kesti benden de. Ama şu Netflix ve Spotify daki 20 lira indirim için bir g*tumuzu acmadigimiz kaldi. Ben ciddi ciddi iptal ettirmeyi düşünüyorum. Otomatik fatura nedir ya? Hangi öğrencinin 2 tane faturası var(benim var lakin kıl kaptim 5 senedir başka bir bankada gidip onu iptal et en paradan aç zart zurt)

Bu arada ziraatte bütün devlet bankaları ücretsiz. Bir yerde yan yana 3 tane atm varsa biri devlet bankası oluyor o hesap.

Alıntıları Göster
    Bu ay 1 kere para cektim para odemedim maalesef bilmiyorum. Ama oyle bisey olsa bile ocak ayinda baslatirlar diye dusunuyorum. Belki 3 bankamatikle anlastiklari icin 1 dusurmus olabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.