Merhaba abilerim, ben 18 yaşına yeni girmiş bir kardeşinizim daha önce PayPal Nakit kullanıyordum, malum biliyorsunuz neler olduğunu. Üniversiteye başlamama daha 4-5 ay var ve hangi bankayla görüştüysem genelde Üniversitelilere yönelik çalıştıklarını gördüm.
Sorum şu: Ben sadece para yatırıp çekebileceğim, internetten yurtdışı ve yurtiçi alışverişte kullanabileceğim ve (varsa) aylık ücreti çok olmayan bir hesap veya kart biliyor musunuz?
cevaplarsanız çok teşekkür ederim şimdiden
urungu19U
kullanıcısına yanıt
Enpara, nuvo, cebteteb. Başka bankaya gitme hem masraf ödersin hem şubeden açmak zorunda kalırsın hesabı. Yazdıklarım direk internetten başvuru yapıp, onlar sana geliyor. Biraz araştırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
enparanın kredi kartı yok. ancak finansbankın fix cardına başvuru yapılabilir, kart ücreti yoktur. (ilerde de olmayabilir)
nuvoda da kredi kartı yok başvurana worldcard var ama sana yaşın büyük olmadığı için play card da verebilirler öğrenci belgeni gösterirsen ücreti yok ama öğrencilik biterse yıllık ücreti vardır
ceptetebde de kredi kartı var şu an 50.000 başvuruya kadar ve kart süresi boyunca yıllık ücreti yok ama ilerde ücretli olacağı kesin. (kredi kartlarında kart süreleri de ortalama 5 yıl).
banka kartlarında da kart geçerlilik süreleri en fazla 10 yıl.