Şimdi Ara

Hangi bisikleti almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
8.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bisiklet almam lazım salcano,bianchi,ümit bu markaları düşünüyorum sizce bu markalar iyi mi? ve birde şu bulduğum bisikletler var bunlar nasıl? SALCANO HECTOR MD 26 JANT 21 VİTES DAĞ BİSİKLETİ (2017) bu var birde BİANCHİ SNAP 26 JANT 21 VİTES DAĞ BİSİKLETİ (2017)

• Öncelikle merhabalar,

Her markanın fiyatına göre iyi ve kötü bisikletler var.O yüzden markaya takılmayıp fiyat-performans diye tabir edilen bisiklet bakman en iyisi.Gösterdiğin bisikletlerin ikiside çift süspansiyonlu;bu çift süspansiyonun bu zamanlarda gereksizliği hakkında bir sürü konu var.Kısaca olay şu; süspansiyonlar ağırlık yapar,pedala verdiğin gücü emer performansını kötü şekilde etkiler.Kullanım amacına göre bisiklet almalısın yani araziye çok girmem diyorsan düz maşa eğer girerim diyorsan sadece ön süspansiyonlu olanları öneririm.

Bisiklet önerisine gelicek olursak herhangi bir bütçe yazmamışsın o yüzden net bişey yazmıyorum.ikinci el düşünürsen gayet güzel bisikletler bulunulabilir internetten.İlla mağazadan sıfır alıcam dersen salcano city fun var aklıma gelenlerden veya decathlon bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatım yaklaşık 600 tl civarında ve arazide de düz yolda da kullanacağım
  • Echo351 E kullanıcısına yanıt
    O zaman kilitlenebilir maşalı dağ bisikleti almalısın. Ama 600 liraya k. m bulamassın 2.el bakmanı öneririm. 0 olarak mondial stardom, kron xc100 salcano ng750 bak. Bunlar zoom maşa ama işini görür boyunu yazarsan jant boyu öneririm.

• dediğiniz kilitli maşa bisiklet çok işe yarar ve güzel ancak fiyatı çok pahalı 2-3 katını verir motosiklet alırım daha mantıklı duruyor öyle.
    motosiklet alabilirsin fakat bisikletin yeri ayrı. yani 30bin liraya kadar bisikletler var. tabi bisiklete karşı aşırı ilgi duyması ve tabikide maddi yönden iyi olması lazım. ben 1000 liraya aldım ve gayet memnunun. oyüzden moto ile bisiklet arasındaki fark tamamen zevk meselesi. dediğin gibi çok pahalı bisikletler alınabilir fakat moto biraz daha mantıklıdır bence!
    Bisiklet farklı bir dünya

600 TL den 5600 TL belki daha fazla paraya bisiklet var.

Hiç düşündün mu?

600 tl Bisiklet ile 1600 TL bisiklet arasında ne fark neden fazla para veriyorlar ?

Ağırlık:ucuz olan ya çeliktir yada en düşük profil alüminyum.ucuz olan 23-27kg Pahalı olan daha hafiftir 15kg hatta 8kg olan var

Vites: daha fazla vites daha iyi yokuş çıkış tırmanışı içindir yorulmaz sin 21 vites ile 27 vites arasında kullanım tırmanış olarak fark görürsün

Hem motosiklet kullanıyorum (motosiklet kuryeyim),hem bisiklet ve 2side aynı değil.bisiklet demek bir aile topluluk guruba üye olmak demek böyle yere 600 TL lik en alt başlangıç Salcano NG 650-ng750 ile değil daha kalitelidir 1000-1200tl lik model ile başlamanı öneririm

Vites:21-24

Maşa:Suntoor yoksa kitleme Zoom

Marka olarak: Carrarro-mosso-bianchi-Salcano ya bak

Hatta beyaz eşya bayileri taksitle satıyor al 1200 TL lik Bianchi 600 TL ver kalan ayda 100 TL öde!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.