Blackberrytelefonlar içerisinde önerileriniz hangi yönde ? Kapaklı olması nedeniyle BLACKBERRY 8220 Pearl Flip iyi gibi ancak bazı özellikleri yetersiz sanırım.
Storm yerine Iphone dokunmatikte daha başarılı sanırım ?
Peki sizlerin önerisi nedir ?
İyi akşamlar.
bnce hepsine lanet olsn.ne blackberry ne asus ne de iPhone alma derim. walla asus kullanıorm çıldırcam artık , yakın bi zmnda gitcem cok basit bi tel alcam en iisi.ne kadar cok ayrıntı girerse işin içine o kadar tozutuyo bu cihazlar.
Hocam seninkiler gelmiş. Bende PDAda var Samsung L700 de aldım. Arada L700 kullanıyorum çok keyifli oluyor Telefonu sadece telefon olarak kullanmak çok keyif veriyor insana, dünya hayatını daha iyi hissediyoruz PDAyı kaldır 1-2 ay kullanma sonra tekrar eline alıyorsun merak etme
Blackberry olayına gelince Storm hiç tutmadı sanırsam çünkü denedim, komple tuş ekran kullanmışlar yani ekrana bastığınızda ekran içeri göçüp tekrar dışarı çıkıyor kullanımı iyi değil, Hemen Storm2 yi çıkarıyorlar onda piezo ekran var. Yani ekran kapalıyken cam gibi sert, açıldığında yumuşuyor, sadece tıkladığınız yerlerde ufak göçmeler oluyor gerçek tuşlara basıyormuş hissi veriyormuş. Youtubedan inceleyin.
Normal Blackberry kullanmadım hiç fakat Blackberry bold iyi görünüyor.
Ustadım Boldu da kullandım curve 8900 de. Ama bu blackberry cıldırtıyor benı bazen kasılmalar yavaşlamalar kitlenmeler. Hele son zamanlarda mail ve sms almada yasadığım sorunlar Blackberryden nefret etmeme yetti. Yazılımsaldır dedik 100 kere update ettik yeniden kurduk sistemi ama bi türlü stabil çalışmadı. Zaten BIS almayınca sadece konuşmaya yarıyor. Browser her sitede türkçe karakter desteklemiyor. Ben bu hafta sonu artık Blackberry bir daha donmemek uzere terkediyorum. WM da kullandım ondanda nefret ettim. Şimdi androidli bir tlf deniycem. Normal hayattada linux systemlerle çalışıyorum. Sorun yaşamadığım için androidden ümitliyim. Valla artık oyuncak niyetine cebinde dursun dıye 1000 kusur paara veremem. kolay gelsin