Bildirim
hangi BMW?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
E46 ///M3 -
BMW yi altı silindir bincen gerisinden anlamam -
2003+ makyajlı kasa alöaya çalışın -
aslında gönlümde yatan sizin dediğiniz gibi tabiki M3 ama bütçem o kadar müsait değil. Açıkçası 3.23, 3.28, 3.30 arasında kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: dodgebro
E46 ///M3 -
E46 düşünüyorsanız sizin icin bulunmaz nimet bütçeniz yeterli ise kaçırmayın her zaman böylesi düşmüyor ilanlara.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-adarsa-bmw-3.25i-2003-sadece-75.000-km-emsalsiz-ilk-sahibinden-172851790/detay/ -
3.30 kasayı kolay kaldırdığı için yakıtlarında pek fark yok. 330 tavsiye ederim ama bütceniz azsa temizi için kışı bekleyin -
çok teşekkür ederim @allstar34 ama ben Hollanda'da yaşıyorum. Bu arada araba gerçekten harika (direksiyon hariç) :) Benim işin içinden çıkamadığım tek konu motor hacmi. Kimisi diyor;ufak motor yürümez, kimisi diyor; büyük motor çok yakar.. yıllardır honda kullanıyorum ama aklımda sürekli güzel bir E46 var. Kötü bir tercih yapıp bmw den soğumak istemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: allstar34
E46 düşünüyorsanız sizin icin bulunmaz nimet bütçeniz yeterli ise kaçırmayın her zaman böylesi düşmüyor ilanlara.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-adarsa-bmw-3.25i-2003-sadece-75.000-km-emsalsiz-ilk-sahibinden-172851790/detay/
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolsev
aslında gönlümde yatan sizin dediğiniz gibi tabiki M3 ama bütçem o kadar müsait değil. Açıkçası 3.23, 3.28, 3.30 arasında kaldım.
valla hocam bı garıp oldum neden 3.25 degılde dıger hepsını dusunuyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: 35UltrAslan1905
3.30 kasayı kolay kaldırdığı için yakıtlarında pek fark yok. 330 tavsiye ederim ama bütceniz azsa temizi için kışı bekleyin
Bir tanıdıkda 328i coupe var km'de 1 lira yakıyor. -
Varsa butcen 330 335 alin derim hatta coupe alin ama e46yi beyaz renkle almayin. Beyazin yakismadigi tek araba -
Evet dediğin gibi beyaz yakışmıyor bence de. -
3.25 te olabilir unutmuşum yazmayı. -
quote:
3.25 te olabilir unutmuşum yazmayı.
E46 3.25ci coupe kullanıyorum.Benzinli sehır ıcı 12 litre yakıyorum.Sorun varsa cevaplarım -
quote:
Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren
quote:
Orijinalden alıntı: 35UltrAslan1905
3.30 kasayı kolay kaldırdığı için yakıtlarında pek fark yok. 330 tavsiye ederim ama bütceniz azsa temizi için kışı bekleyin
Bir tanıdıkda 328i coupe var km'de 1 lira yakıyor.
330 da 70kr yakar m3 bile 1 lira yakmiyor nasil 328mis. Bide lpg şart. -
Buralarda İstanbul gibi yoğun trafik olmadığı için anormal yakacağını düşünmüyorum. İstanbulda E46 3.25ti smg kullanmıştım ve gidişine aşık olmuştum. Alacağım aracı hem burda kullanacağım hem de yılda bi kaç kez buradan İstanbul yapacağım. Sen benim yerimde olsan hangi motoru alırdın? -
quote:
Orijinalden alıntı: 200ugececekaga
Varsa butcen 330 335 alin derim hatta coupe alin ama e46yi beyaz renkle almayin. Beyazin yakismadigi tek araba
E46 da 335i yok -
quote:
Buralarda İstanbul gibi yoğun trafik olmadığı için anormal yakacağını düşünmüyorum. İstanbulda E46 3.25ti smg kullanmıştım ve gidişine aşık olmuştum. Alacağım aracı hem burda kullanacağım hem de yılda bi kaç kez buradan İstanbul yapacağım. Sen benim yerimde olsan hangi motoru alırdın?
Ben alalı 1 ay falan oluyor yanı senın suan yasadıgın donemın aynısını yakın zamanda yasadm.
3.20 nin altını dusunmeyın zaten gitmiyorlar,net
3.20ler yaktıgının karsılıgını vermıyor tatmın edıyor ama yuksek motorlarla esıt yakıyor
şahsen ben temiz hosuma gıden,içime sinen bir 3.25 buldum ve aldım.Hızlanması cok ıyı,yuksek hızda cıgerlı gıdıyor motor sesi tok ve güzel.
Tavsıyem 3.25 mümkünse coupe almanız olur.Temizini bulursanız mavi,yeşil bir renk cok tatlı olur
tabi 330 da bır secenek yakıtıda abartılı bır farkı yok ama 2.eli burda gereksız pahalı,orayı bılemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 23 Temmuz 2014; 3:21:52 >
-
-
Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan. Benimde 3.20 falan yok zaten aklimda. Burda 3.30 lar cok pahali degil ama istedigin gibi bulmak zor. Tam istedigin renk buluyosun, ya direksiyonu eski tip oluyor ya da istedigin ozellikler olmuyor aracta. Acaba direksiyon degisimi mümkün mü? Bazilarinda golf 4 direksiyonu gibi 4 kollu olanlari var. Onun yerine üç kollu direksiyon takilabilir mi?
Benzer içerikler
- sarı dişli içinde ünlem işareti
- eski boyanın üzerine vernik atılır mı
- toyota proace city vs peugeot rifter karsilastirma
- araç kapı fitili yapıştırma
- yabancıdan yabancıya araba nedir
- trugo şarj istasyonu haritası
- 2025 araba fiyatları ne olur
- 2024 araç sigorta fiyatları
- mazda 2024
- lynk co fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X