Şimdi Ara

Hangi BOSCH??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni evime beyaz eşya almak istiyorum. Tüm markaları gezdim, BOSCH en mantıklı seçim geldi. Şu Fiyatları aldım
    Buzdolabı KGN57AL24 N 2450tl Nakit
    Ankastre Set 6 Fırın HBG 23B450 E - Ocak POP 616B10 E - Dav. DWB 06W452 T 2570tl 9 taksit
    Çamaşır Mak. WAQ 2048X TR 1800tl 9 taksit İspanya da üretilmiş

Buzdolabı nakit olduğu için güzel indirim yaptı ama diğerlerinde taksitten dolayı katalog fiyatlarını verdi. sizce nasıl? tavsiye edeceğiniz başka modeller var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Buzdolabı için Siemens'teki benzer ürün ve bu fiyat seviyesinden bayilerde de bulunabiliyor olması gerekiyor.http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SIEMENS-KG57NP72NE-505-lt-Kombi-Tipi-No-Frost-Buzdolab%C4%B1,103452,465709,1037907.html?langId=-14

Diğerlerinin fiyatlarını bilmemekle birlikte katalog fiyatları genellikle zaten en yüksek fiyatlardır.
  • Fıyat banada yuksek geldı acıkcası. Sabah beko bayısıne gıttım. Daha yuksek ozellıklte kı urunler ıcın fıyat verdı. Bosch ıle arasonda 1600 tl fark cıktı. Bu paraya televızyon alabılırım. Kafam karıstı sımdı. Kalıte olarak fark var mıdır acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuneytozbek kullanıcısına yanıt
    Taksitli bile olsa bayiden %10 civarı indirim almanız gerekir, başka bayilere de sorun. Ben yazın buzdolabı ve çamaşır makinesi aldım, sorduğum tüm bayiler 9 taksit için bu civarda indirim yaptı.
  • Kimse katolog fiyatından almıyor beyaz eşyayı. İndirim yapmıyorsa başka bayiye gidin. Beko'dan da uzak durun bence. Ben katolog fiyatlarına bakınca Beko pahalıydı bile son baktığımda.
  • http://www.beko.com.tr/no-frost-buzdolabi-B-9478-NEXN-Buzdolabi.html bu buzdolabına 2400tl fiyat verdiler 7 yıl garanti ücretsiz yaptı. ürün kalitesi olarak bosch tan kötü müdür? bosch ocak olmadı bu arada, cam ocakla duvar arasında en az 5 cm mesafe olması gerekiyormuş bende 3 cm olduğu için servis takmaz dedi. takarsa garanti dışı kalırmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.