Şimdi Ara

Hangi Canon Modeli? 80d-77d-7d mrk 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan eos 600d kullanıyorum. daha güzel bir makineye geçmek istiyorum.
    elimde yeni ef-s lens olduğu için croplu tercih edeceğim.
    sizce hangi modeli almalıyım? (eos 80d-eos 77d-eos 7d mrk 2)

• yok mu fikri olan
  • 600d den 200d ye geçiş yaptım. Kafamda 77d vardı hep ama güncel kur yüzünden 200d aldım ve 77d için harcayacağım paradan daha az miktara ekstra lens de aldım. Özellik olarak 200d ve 77d arasında fark yok. 80D den işlemci ve hız olarak daha iyi. 7d mark 2 yi hiç bilmiyorum ama o bütçelere çıkacaksan 6d mark 2 full frame e bakmalısın. Onun harici ucuz hızlı ve aynı özelliklerde olsun hemde ufak olsun diyorsan 200d muazzam cihaz. 600d sonrası fark şaşırtıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

600d den 200d ye geçiş yaptım. Kafamda 77d vardı hep ama güncel kur yüzünden 200d aldım ve 77d için harcayacağım paradan daha az miktara ekstra lens de aldım. Özellik olarak 200d ve 77d arasında fark yok. 80D den işlemci ve hız olarak daha iyi. 7d mark 2 yi hiç bilmiyorum ama o bütçelere çıkacaksan 6d mark 2 full frame e bakmalısın. Onun harici ucuz hızlı ve aynı özelliklerde olsun hemde ufak olsun diyorsan 200d muazzam cihaz. 600d sonrası fark şaşırtıcı.
    80d özellik olarak 7d mark 2den iyi görünüyor ama 2bin tl civarında fiyat farkı var anlamadım.
    80d 77d arasında kaldım. 77d alt model olmasına rağmen iso 2 kat daha fazla ve işlemcisi daha yeni. 80d hızlı ve yağmur toza karşı dayanıklı bir kasası var.
    elimde sıfır 18-200 canon efs lens olduğu için croplu makinelere bakacağım. sizce en iyi croplu model hangisi?

• Estantane 8000'e kadar çıkmayacağım , spor çekimi yapmıcam diyorsan özellik olarak 77d hepsinden üstün. İşlemci hız her açıdan... Ama bir tık yavaş olsun iso su da fark etmez , suya dayanıklı ve 8000'e çıkayım dersen 80d al. 7d araştırdım eski teknoloji , dual pixel gibi muazzam bir olayı bile barındırmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.