Şimdi Ara

hangi çar daha zevklii ?:? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asas pk charı wrr san 70 olmak zorundasın 70 ten sorna bütün bosslarda sen olursun priestte heal şahsen beni sıksada exte priest en iyisi 62 den sonra bütün partylere giriosun bütün boslarda healleye biliosun itemin sağlamsa healle sq hq talos tk hariç bütün bosları kesebiliosun
  • dikkat ettim kimse priest demedi en kolay kasılan aslında priest 72 lwl str bir priest düşünün malice ile cz mi bırakır üstünde +7 hb yada +7 ii kafalık dd(roguelre daynanmak için) bence en zevkli 72 priest kasmak spnra cz kralı olmak bir video izledim malice ile priest ortalıgı kagıtıyodu priets daha zevkli bence
  • Mage ile oynamayı seviyorum
  • benim için mage..
  • Böyle bir anket açılsa daha iyi olurdu.Ben Warrior diyorum
  • bence itemi saglam olan her char iidir .ama asasda combo cekmeyide bilecen o yüzden bence asas daha ii . warrior felan bana hantal gelio :) en kolay kasılanda bence mage'dir priest insanın bası dönüo buf heal vs vs mage kasmak zevklidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aqressive

renkler ve zevkler tartısılmaz herkesin ayrı bi zevki var

• quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

Tabikide ASas
    Mesela Ares'te Alkoc Var
    Videolarını izle bakalım nasıl zevk alıosun :D

,

bi Biz kasamadık

Anladın sennn
  • +75 warrıor oyna ve cos
  • Aragorn44,Hitmachine Felan Türünden Bi Warrior'un Var İse Arkadana Bi Priest Al(KuzuSpor)Ortalığı Yıkarsın Çokda Eğlenceli Bi Pk Olur Solo Takılıcaksan Rogueden Başka Bi Char Söyleyemem Tek Başına Bi Terminatör,Toplu Bi Mage Clanına Sahip İsen Nova Town Dışında Bile Ne Adamlar Yersin Gerisi Agrasivenin Cümlesi İşte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuğraAtakan -- 1 Mayıs 2007; 18:08:57 >
  • paran yoksa kesin priest chitinleri 150 190 m arası zaten int olacagın için silaha gerek yok bi kalkan hp veren +7 bide dd 15 valla gecen gun manesde 200 m den aldım x te satmaya calısıyom 400 den kimse almıyo 300 e duscem
  • 4ever asas
  • bence warrıor oyundan zevk almanı kolaylastırır cok zevk lı oluyo bıde 65+ flan olursan supr olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerpenT385

4ever asas

Bide Şuna 'Asas' Demeyin Çok Kopuyorum.En İyi Char Flame Yada Atack Demek Gibi Bişey Bu
  • la warriordan zevkli char mı var hep koxp la okcu kastım koxpu bıraktım warrior kastım yavas ii adam gibi kasıorm emek harcamanın zevkini alıorm daha degişik bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Mage

En zevkLisi Magedir 72+ ^^ ama paran varsa tabi geliri yok gideri çok
  • bana göre debuff str yada int priest
  • bence bmc
  • bence int priest ve petmage dir.
  • KuLLana Bildiiin Char Zevk Werir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.