Şimdi Ara

hangi çar daha zevklii ?:? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DReNisH

quote:

Orjinalden alıntı: Aqressive

renkler ve zevkler tartısılmaz herkesin ayrı bi zevki var

bosuna konusuyorsunuz herkes ayrı telden çalıyor kimse kimseyi dinlemiyor ki herkesin sevdiği carı vardır baska car oynadımı sıkılır ondan sadece sevdiğinizi oynayın ..
  • ASSİANİ TEK GECECRİM SONRASİDA MAGE olmadi worior cok zammetli am karizmadir:D
  • ŞAHSEN BEN BÜTÜN KARAKTERLEDE HOŞLANIYORUM HEPSİNİN ZEVKİ AYRI.LOGOSTA 3 CHARIM VAR MAGE,BATTLE PRİEST,ASAS.BP 62 DEN SONRA ÇOK ZEVKLİ OLCAK DAHA 55 LVLDE ASASI ADREAM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM.MAGEYİDE 59 FLAME LR YAPIP ADREAMDE TERÖR ESTİRCEM.WARİORU DAHA DENEMEDİM KASMAK ZOR OLUYOR DİGERLERİNİ HAZIRLAYIM BİDE WARİOR KASACAM.AMA OYNADIKLARIMIN ŞU ANA KADAR EN ZEVKLİSİ 4EVERASAS.
  • asasin...

katil demek gibi bişey :D
  • mage la savaşlarda towna giren varsa mage olmasa nasıl girecen
    adamlar koşarken kim yürütecek
    adamlar yürürken kim durduracak hıı deyin baam
  • asas
  • 70 + Mage, 70 + Warrior

62+ BP

55+ Assas her türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: splitz

ardreamdada olsa czde de olsa priest +++ ver otur townda:D

townda oturmak ne zamandan beri zevkli olmuş zevkine hayranım
  • warrior en zevklisi...
    Hele bir de lvl 70 olunca daha da bir ihtişamlı görünüyorlar gözüme
  • quote:

Orjinalden alıntı: FahrenheiT

70+ ise warior
    70- ise asas

dierlerini salla

70-ezik olurya
    o sanki 70+ olmasın

bence mage paraya gerek yok itemde istemez ama 35 kagıdı ve 57 kagıdı lazım
  • bana göre en zevklisi priest 72 debuff priest cz yi dagıtır.priestteki tek eksik bence light feet olmaması(sw bile yok)asaslar yemeyince kacıyor.
  • Asas ( minör kombo )
  • bencede şüphesiz asas tüm özellik hemen hemen var
  • warrior güzel bencede boss keserken için kıpırdıyo pk dada biçip geçiosun ws de 72 lwl bp aldım dün fazla itemi yokmus unuqiue fln ama bp 650 wuruordu hellish ile
    quote:

Orjinalden alıntı: ITauroSI

bütün charlarla oynadım. asasla lvl kasarken genelde uykum geliyodu. mage ve priest sıkıcı en iyisi warrior bence atraksiyonlu char. tek skill tek pot.
  • walla ben en sevmediim car prıest bence en guzel car asas
  • Ben Asascıyım (Sonuna kAdar ) Ama bana 75 lw mage werseler oynaması bı baska ne bılım buz atar yavaşlatır staffla gebertır asas da elencelıde mage bı baska lw olduktan sonra tabı kasmak ıcın demıorum pk de full sc lerın olcak mageden zevklısı olmaz Bence
  • ardream charı roguem var(assas ve okçu değiştiriyorum),gerçekten zevkli ama sc yoksa buff için partye bağımlısın ve tek başına yetersiz.

şimdi priestle oynuyorum ve bunu çok sevdim bana kalırsa lvl 52 den sonra(1200 buff açılıyordu yanılmıyorsam),kendi kendine yeten tek char...şu anda lvl 63 olmak üzereyim ve kasmak için partye ihtiyaç duymuyorum,1500 buff/300 ac ve 1920 healle party yoksa tek başıma kasıyorum

mage ile biraz takıldım ama lvl çok düşük pek bişey anlamadım ama oynayan herkes çok zevkli diyor,
    warriorun hantallığını seven yok

ps:bir partyde en zor iş prieste düşer,bir rakadaşın dediği gibi buff/ac,heal,cure derken insanın gerçekten kafası allak bullak oluyor,hele bazıları onlara verdiğin +++ yı hatırlamanı beklerse,adama 1500 verirsin und istiyor,bu arada sağda bakıyorsun birinin canı yarıya inmiş buna ++ vermeyi ertelersin heal yaparsın,altta diğeri bas bas +++ diye bağırır,anlicağınız priest bazen sinir harbine dönüşebiliyor...

edit:ekleme yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eri -- 2 Mayıs 2007; 11:58:14 >

• 72+ sagLam itemLi battLe priesti tek gecerim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

Tabikide ASas
    Mesela Ares'te Alkoc Var
    Videolarını izle bakalım nasıl zevk alıosun :D

ALKOCA SLM BLACKGODRİSES HATIRLAR BELKI

SAMMA KESIYODUM LWL 66 DIM GELDI ONU YANIDAKI PRIESTI BIDE SAMMAYI KESTIM O LWL 70 TI

TABI +8 II BIDE +8 SHELL WARDI uzerımde

noobtur oasas :D
  • kesinlile mage
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.