llSnakell gibi asas TheStr0m gibi mage Hercules gibi warrior
bunnarın hepsi birbirinden zawkli olur bi priesti sevmiom str olunca eline alacaa itemler paalı gelio mage ye al +7 elisyum yeter asas +7 shard warriora da aldın mı bi raptor ama prieste ii si hb si derken çok para gider hem str olunca uniq takılara da çok para gider def vermesi için
ben hep rogue oynarım ve priestde güzel ama artık warriorda kasıyorum warriorda +57 den sonra zevkli oluor
quote:
Orjinalden alıntı: aSibey
Tabikide ASas Mesela Ares'te Alkoc Var Videolarını izle bakalım nasıl zevk alıosun :D
alkoc tam bi ezuq kanımca çünkü 64 lw warrioru alamıyor warrior çok sağlam warriorun lw 64 olduğunu görünce ezuq sanıyor pauldron çıkarıyo ama kaçıyoooo
quote:
Orjinalden alıntı: naletcocuk
quote:
Tabikide ASas Mesela Ares'te Alkoc Var Videolarını izle bakalım nasıl zevk alıosun :D
alkoc tam bi ezuq kanımca çünkü 64 lw warrioru alamıyor warrior çok sağlam warriorun lw 64 olduğunu görünce ezuq sanıyor pauldron çıkarıyo ama kaçıyoooo
Alkoc :S
ok cu
Tek Kişilik Dev Kadro Diyorsan Asas .. ßen Grup ADamıyım[Pusu Party,..] , Action Severim[Nowa Town,..] Dersen Mage Ben İşime Düşeni Yapim Onlar Kessin Diorsan İnt Priest.. Malicemi Debuff umu Atarım Adamın Kafasını Gözünü Yararım Diosan Battle Priest Hep Ben Hep Ben Diorsan Warrior ..
Kasmaktan sıkılmıyosan kesinlikle warrior aç ama kasmaktan sıkılıyorsan hızlı kasmak istiyorsan ya mage yada priest aç
quote:
quote:
Videolarını ızlemeden yorum yapma noob adam lvl 79 %78 felan kasmıs sende onu kıskanan adamlardansın belli.
bence en avantajlı char assasin(ardream) ve kullanması en zor olan charda asasin bence asas insana en çok zevk veren char
Sağlam itemleri olan tüm sınıflardan aynı derece zevk alırsın bence itemi olmayan bir charla hiç bir keyif olmaz
int. priest we asas
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_23
quote:
Orjinalden alıntı: dear55
ne bilelim biz senin zevkini ben en çok mageden hoşlanırım güzel ex kasıyor ama pk yapacak adam warror ya da asastan hoslanır
şu sözüne kaltılmıyorum kardeşim mage ile kullana bişlirsen tam bi fantazi yaparsın asası hele gıvır gıvır gıvrandırırsın bea ama tabi asas ile wariorun zevkide bi başka olur
tmm mage çokk güsel mage lwl kasmak amaçlı ama bence pk için bence warrior ki ben şuan warrior kullanıcısıyım ve çok zevk alıyorum
TEK SKİLL TEK POT KATILIYORUM
ASAS
quote:
Orjinalden alıntı: .Uqu®.
quote:
quote:
galiba sen ronarkta'ki alkoclarla karıştırdın alkoc tam bi ezuq kanımca çünkü 64 lw warrioru alamıyor warrior çok sağlam warriorun lw 64 olduğunu görünce ezuq sanıyor pauldron çıkarıyo ama kaçıyoooo