Şimdi Ara

Hangi cep telefonunu almalı? Canlı Yayın Tekrarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat seviyelerine ek olarak kullanım alışkanlığına da bağlı biraz.

telefonu elinden düşürmeyen adam için android iyidir.

ama gün içinde bikaç kez cebinden çıkaran ama her istediğimde hazır olsun diyen için ios daha uygundur.

• IOS un en büyük farkı güncelleme desteği ile bazı uygulamaların androidden önce iosa gelmesi :@
    Açık ara android xD
  • Nokia alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 24 Mart 2016; 17:51:20 >
  • Yayın saat kaçta olacak?

Xiaomi Redmi Note 3 ile ilgili de yorumunuzu bekliyorum Erdi ve Mesut Bey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Yayın saat kaçta olacak?

Xiaomi Redmi Note 3 ile ilgili de yorumunuzu bekliyorum Erdi ve Mesut Bey.

19.30

bu arada önlerden yerimizi alalım...
  • Benim tahminim ucuzdan pahalıya doğru sıralama şöyle olacak;

Gm 4G - 5 Plus - LG G4 - Note 5 - s7

• Xiaomi kullanan adam Sony Samsung v.s arayuzu çok dandik geliyor özellikle hız konusunda.siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkinda

• Kuruyemiş, kahve, çay, tatlı virali.(stok yapıp geldim)
  • Microsoft 950 XL'ciler artılasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

[html]<div style="text-align: left;">Hangi fiyat seviyesinde hangi akıllı telefon avantajlı, artıları ve eksileriyle bu akşam canlı yayında masaya yatırıyor ve sizlerin sorularını yanıtlıyoruz. Hem Donanimhaber.com ana sayfamızdan hem de youtube.com/donanimhaber adresinden canlı yayınımızı takip edebilirsiniz.</div><div style="text-align: left;"> </div><div style="text-align: left;"></div><!---EmbedvideoBaşla---><iframe width="600" height="338" src="https://www.youtube.com/embed/xXJPfA8Lk6E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]

Erdi bey merhaba sızı severek izliyoruz ama Mesut beyı sewemedım hıc. Bu mesajıda neden attım bılmıyorum

• iPhone SE

• Huawei g7 , lg g4 , Samsung s6, lg g5, HTC ,iPhone 6, iPhone 6s , Samsung s7, s7 edge.

• Nx in sizan goruntusu hakkında ne düşünüyorsun mesut abi

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: fx57

[html]<div style="text-align: left;">Hangi fiyat seviyesinde hangi akıllı telefon avantajlı, artıları ve eksileriyle bu akşam canlı yayında masaya yatırıyor ve sizlerin sorularını yanıtlıyoruz. Hem Donanimhaber.com ana sayfamızdan hem de youtube.com/donanimhaber adresinden canlı yayınımızı takip edebilirsiniz.</div><div style="text-align: left;"> </div><div style="text-align: left;"></div><!---EmbedvideoBaşla---><iframe width="600" height="338" src="https://www.youtube.com/embed/xXJPfA8Lk6E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]

Erdi bey merhaba sızı severek izliyoruz ama Mesut beyı sewemedım hıc. Bu mesajıda neden attım bılmıyorum

Adamin moralini bozdun çıkmayacak canlı yayına.

• yanlı linke mi tıkladım açar açmaz bikini mikini konuşması :D :D:D :D

• Çok az ses kayması var

• ben 2k ve 144hz oynuyorum rog swift var 120 140 fps arası R6 six siege mesela 4K suan hayal. bana 60fps de yetmez

• Geçişli arka plan hoş olmuş, arada değişirse daha canlı olur canlı yayın. Mesut hocamın karşısında uçak kokpiti gibi bir şey görünüyor, buradan görünüyor. Nedir merak ettim? Ses çok net.

• LG V10 İNCELEMESİ NEDEN GELMEDİ ERDİ ABİ SÖZ VERMİŞTİN :)

• Note 5 kullanıyorum, annem de akıllı telefon piyasasına girmeye karar verdi ve 830TL ye sony xperia m4 aqua tekefon aldık. Annem gayet memnun ve çok güzel bir şekilde kullanıyor. Hatta ben de şu anda annemin telefonundan yazıyorum. Ben de memnunum. Fiyatına göre oldukça alınabilesi bir telefon.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.